Chodenie na kúpalisko počas deviateho mesiaca tehotenstva

5. júl 2025

V 9 mesiaci chodíte?išli by ste?

evcagabi
5. júl 2025

Nechodim a ako tehotnej by mi muselo dobre harasit aby som sla do verejnych bazenov

nana8989
5. júl 2025

Nechodím ani netehotná. Keď vidím tých ľudí s kožnými chorobami močiť sa v tej teplej vode tak mi je na grc 🤢

diewcatqoo
5. júl 2025

Ani nahodou

sara07
5. júl 2025

tu chvilu už hadam vydržiš, tak si davaj sprchu alebo nohy do lavora, ani raz ma nenapadlo v 9m ist na kupalisko . baby ako ...????

gregik66
5. júl 2025

Sla by som, s tamponom do vody

slavka1988
5. júl 2025

Mne sa to proste hnusi predstava ze si tam niekto moci svoje telo zadok všetko q nie každý sa predtým riadne umyje ....preferujem doma bazén

pribinak
5. júl 2025

Kľudne chod. Daj si tampon prw tehotné a uzi si vodu teplo leto

@slavka1988 Lebo všetci mame doma bazén. Otázka bola o kúpalisku

michaela329
5. júl 2025

Plávanie sa tehotným odporúča, zároveň treba byť opatrný kvôli infekcii, ktorá môže ovplyvniť krčok...ale v 9. mesiaci by som asi šla, s tampónom do vody.

tim23
5. júl 2025

V žiadnom prípade

autor
5. júl 2025

Bazén doma nemám,tie teplá už nezvládam,asi by som sa ani celá nenamocila,len nohy a tak trochu sa pokropila zakaždým.len sú aj ženy čo aktívne plávajú pred aj počas tehotenstva.ale zas načo ísť na kúpalisko,môžem aj len niekam k jazeru keď by som sa celá nakupala

autor
5. júl 2025

Tampóny tie swimpon?

really8
5. júl 2025

Ano bola som. A neharasilo mi. Mala som bezproblemove tehotenstvo.

michaelam2
5. júl 2025

Urcite nie. Tiez som bola vo vysokom stadiu tehotenstva v lete a myslela som ze sa zblaznim z toho tepla ale na kupalisko by som naozaj nesla. Riesila som to lavorom so studenou vodou a mocila som si tam nohy kazdu chvilu 😀

billy_jean
5. júl 2025

Nie, nesla by som. Ak sa potrebujem schladit v 9tom mesiaci sprcha. Ziadne verejne kupaliska.

slavka1988
5. júl 2025

@pribinak jasne nemáme ale sprcha a vaňa je 🤣

januska12323
5. júl 2025

Nie nešla by som, jedine niekde do plavárne, zaplávať si a ísť preč.

ivetta1234
5. júl 2025

Bola som v 9 mesiaci na kupalisku s 3 rocnou dcerou, vacsinu casu som ale bola len po clenky v baby bazene,do velkeho bazenu sme isli asi 2krat si trosku "poplavat"

tanicka907
5. júl 2025

Ja som v prvom tehotenstve chodila plavat v 7-9 mesiaci kazdy den. Robilo mi to velmi dobre a teda som zvazila, pre a proti a vyhralo plavanie. Plesen som nnedostala

michaela329
5. júl 2025

Mne napríklad gynekológ hovoril, že lepšie práveže bazén ako sladká prírodná voda, tam práveže môže byť hocičo. Pýtala som sa kvôli dovolenke na Balatone, bola som v 20tt. Neodporúčal mi tam sa kúpať, ale bazén vraj ok, najlepšie by bolo more - alebo slaný bazén. Nakoniec som sa v Balatone len prechadzala a chodila pod sprchy pri bazéne, lebo v bazéne sa jasili deti a to som neriskla

kavenkaa
5. júl 2025

Chodím, s tampónom do vody. Gynekologička mi to schválila, plávanie je aktuálne pre mňa najlepší typ pohybu.

simona1998
5. júl 2025

Nie . Chodím len ku nám do bazéna . Radšej by som sa doma v kybli okupala ako vo verejnom bazéne 🙂 ale to je predsa na každom

kiki68
5. júl 2025

V 9 mes je to uz tak jedno, tam sa nema co stat a dieta moze hned von. Tiez by som dala ten tampon na kupanie a isla. Ale nie do velmi teplej vody, nic termalne, skor taka akurat voda na plavanie.

belllinka
5. júl 2025

@januska12323 a v com je ina ta plavaren oproti kupalisku? 🤔

katusik456
5. júl 2025

Minulý rok som v týchto horúčavách prežívala 8. a 9.mesiac a aj keď mi bolo horúco na kúpalisko by som nešla, hnusí sa mi to s tampónom či bez. Teraz už len jedine domáci bazén, rovnako aj pre syna.

vkatush
5. júl 2025

Budem rodiť každým dňom, máme doma bazén a aj tak idem max po stehná. Nejak ma proste hlava nepustí riskovať, aj keď viem, že doma čistá, sme tu len my a voda je úžasná. Skočila by som do nej jedine, keby sa malý začal topiť 😅

Do verejného by mi ani nenapadlo, prípadne tiež max po stehná.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre