icon

Cvičenie s pomôckou Aniball

janca029
2. jan 2015

Ahojte, tak a mam to za sebou. Narodila sa nam krasna Sofinka 3270g - 50cm.
Porod bol bezproblemovy a celkom rychly. Pravidelne som cvicila s aniballom a myslim, ze mi naozaj pomohol.
Porod prebehol bez nastrihu a natrhnutia. Kupila som ten aniball tu www.aniball-sk.sk inak promtne vybavenie objednavky. Mozem len doporucit. No ale aby som sa vratila k teme. Tak malu som vytlacila naozaj bez komplikacii. Vsetkym Vam to doporucujem. Moc som tomu neverila ale naozaj to asi pomaha 🙂).

22zdenka
Odpoveď bola odstránená
6katka10
10. aug 2016

@viktora26 a to ako vyzerá?

viktora26
10. aug 2016

@6katka10 taketo to je, splna ucel skusala som a dobre som urobila ze som nekupovala za 50 eur zbytocne drahu vec

katarina6
10. aug 2016

@viktora26 😀DDDDD no ja sa poserem! 😀DD to mi ani vo sne nenapadlo! 😀DD haha! nechodim po sexshopoch inak by to napadlo aj mne 🙂. Ty si na to sama prisla? 🙂 hej myslim ze vagina ci rit je to iste 😀D haha. Dobry napad! 🙂

viktora26
10. aug 2016

@katarina6 haluz je to tiez si vravim.. ale nie kdesi som to vycihala ako sledujem net prispevky diskusie fora a blabla tak kdesi to pisali.. tak vravim ze skusim radsej najskor lacnejsiu variantu :D funguje tak som hepy z toho

sonia33
10. aug 2016

@viktora26 to je pecka toto :D :D :D mas to otestovane? Do akeho priemeru sa to da nafuknut?

viktora26
10. aug 2016

@sonia33 testovane vcera hned ako prislo :D .. a skusala som nafuknut len do 28 cm to je neviem kolko.priemer ani ale na stranke pisali ze sa dokaze nafuknut na priemer 9 cm neviem kolko to vychadza obvod.. ale ak sa uz len tu dostanem tak budem nastastnejsia na svete :D

viktora26
10. aug 2016

jedna mamina vravela ze sa dostala na 26 cm a ze jej to stacilo uplne na to aby nemala ani jeden steh

llnnaa123
28. aug 2016

@viktora26 ahoj, vies to porovnať do koľko sa to dá nafúknuť? Či to stačí? Lebo ja som prvé dieťa o 3 týždne skor porodila, a aj ja a sestra sme sa tak narodili. Nemusí to mať súvis ale ak kúpim anibal a stihnem cvičiť týždeň a to kratko,to ani nepomoze.... vyhodené peniaze

viktora26
30. aug 2016

nafukovala som do 33 cm a nic nepuklo takze asi v pohode :D
@llnnaa123

zapadslnka
4. okt 2016

@22zdenka
cauko ja predavam , minimalne poucivany etse mam aj dezinf.,sprej a vsetko k tomu aj ten pohar na sterilizaciu,,, lebo som rodila pred terminom a sekciou

iuka5
7. jan 2017

Ahojte baby
Mam par dni pred porodom a s anibalom este cvicim
Ak by mal niekto zaujem rada by som ho predala za 20 eur+postovne (pouzivala som kondom)

zuzzz
9. jan 2017

Ahojte, po pôrode maličkej predávam Aniball...Osobný odber v BA, používaný len s kondómom...Cena 25eur

dominiatko76943
14. jan 2017

Máte este niekto tuto pomocku na predaj?

katushka08
19. jan 2017

Vsetky pisete ze ste pouzivali s kondomom, ako tak ale citam, kukam videa a brwowsujem po nete, nikde sa nikto nezmienuje o ziadnom pouzivani kondomu spolu s aniballom, dokonca ani v navode kt. mi s nim prisiel min.tyzden.
Dosť sa teda cudujem aj tym z vas kt. Si ho kupite ,,pouzity,, aj ked s kondomom-predsa len ten pocit ze ho uz dakto mal vnutri v sebe, neviem no..to je ale kazdeho vec..drzim palce vsetkym aby pomoo

sisinger
26. jan 2017

@viktora26 tak ako to bolo stym analnym balonikom stacilo ti to??? 😀 inak fakt super napad, premyslam aj ja nad tym, ale ja mam este kopec casu

llnnaa123
26. jan 2017

@sisinger ja som ho mala lebo som myslela ze porodim predcasne tak mi bolo za anibal luto dat.ale moc neodporucam. Ono to sice vies nafunknut ale odporucany max je tusim 8 cm a nema to tvar gule ako hlavicka. Cvicila som s tym 2 tyzdne potom sa to pokazilo,urobila sa dierka ako koncila hadicka co viedla do baloniku. Urcite mi to sice pomohlo pri porode a regeneracii po,ale nastrihu som sa nevyhla.

viktora26
30. jan 2017

@sisinger noveda, staci.. natrhnuta som bola len vnutri trosku ale sadnut som si sadla hned po porode.. a maly mal 4.2 kg a 54 cm takze ja by som asi bola az po zadok :D

sisinger
30. jan 2017

@viktora26 fuuuuha to bol teda riadny macko. gratulujem k spuntikovi prajem vam obom vela zdravicka a teeeda sup objednat analny balonik 😂

sticker
viktora26
31. jan 2017

@sisinger sup sup. a kedy rodis?

viktora26
31. jan 2017

@sisinger a ano dakujem podobne aj vam 🙂

ekyna
31. jan 2017

ja som tiez pouzivala tuto vec ako viktora26. S kamoskou nas to napadlo pred tromi rokmi pred nasimi porodmi a odporucam. Neda sa sice nafuknut az tak ako aniball (vraj, ale isto to neviem), ale na trening to uplne stacilo. Ja som necvicila az tak poctivo ako som chccela, ale mala som 1cm nastrih a dva stehy a tri hodiny po porode som zvladla v pohode sediet na posteli, takze za mna urcite odporucam

sisinger
31. jan 2017

@viktora26 mam termin az v auguste, ale uz teraz zistujem co sa da a tak, chcem byt nato pripravena 😀

mirdan
7. feb 2017

@elmunda81 a za kolko predavas?

elmunda81
7. feb 2017

@mirdan Zlatko to bolo v roku 2015 , už je dávno preč 😝 😁😁 držím palce! Cmukajz.

mirdan
9. feb 2017

prepac som tu nova...nevsimla som si :D

kikuki
20. mar 2017

dievčatá, mám na predaj aniball, 1x použitý, vysterilizovaný, pôvodná cena 46 EUR, teraz 25 EUR, najlepšie osobný odber BA....

janeinka
1. apr 2017

@kikuki je to este aktualne? dakujem

kikuki
1. apr 2017

@janeinka , uz je predany :(

katarina6
Odpoveď bola odstránená