Cvičenie s pomôckou Aniball
Ahojte, tak a mam to za sebou. Narodila sa nam krasna Sofinka 3270g - 50cm.
Porod bol bezproblemovy a celkom rychly. Pravidelne som cvicila s aniballom a myslim, ze mi naozaj pomohol.
Porod prebehol bez nastrihu a natrhnutia. Kupila som ten aniball tu www.aniball-sk.sk inak promtne vybavenie objednavky. Mozem len doporucit. No ale aby som sa vratila k teme. Tak malu som vytlacila naozaj bez komplikacii. Vsetkym Vam to doporucujem. Moc som tomu neverila ale naozaj to asi pomaha 🙂).
jedna mamina vravela ze sa dostala na 26 cm a ze jej to stacilo uplne na to aby nemala ani jeden steh
@22zdenka
cauko ja predavam , minimalne poucivany etse mam aj dezinf.,sprej a vsetko k tomu aj ten pohar na sterilizaciu,,, lebo som rodila pred terminom a sekciou
Ahojte baby
Mam par dni pred porodom a s anibalom este cvicim
Ak by mal niekto zaujem rada by som ho predala za 20 eur+postovne (pouzivala som kondom)
Ahojte, po pôrode maličkej predávam Aniball...Osobný odber v BA, používaný len s kondómom...Cena 25eur
Máte este niekto tuto pomocku na predaj?
Vsetky pisete ze ste pouzivali s kondomom, ako tak ale citam, kukam videa a brwowsujem po nete, nikde sa nikto nezmienuje o ziadnom pouzivani kondomu spolu s aniballom, dokonca ani v navode kt. mi s nim prisiel min.tyzden.
Dosť sa teda cudujem aj tym z vas kt. Si ho kupite ,,pouzity,, aj ked s kondomom-predsa len ten pocit ze ho uz dakto mal vnutri v sebe, neviem no..to je ale kazdeho vec..drzim palce vsetkym aby pomoo
@sisinger ja som ho mala lebo som myslela ze porodim predcasne tak mi bolo za anibal luto dat.ale moc neodporucam. Ono to sice vies nafunknut ale odporucany max je tusim 8 cm a nema to tvar gule ako hlavicka. Cvicila som s tym 2 tyzdne potom sa to pokazilo,urobila sa dierka ako koncila hadicka co viedla do baloniku. Urcite mi to sice pomohlo pri porode a regeneracii po,ale nastrihu som sa nevyhla.
ja som tiez pouzivala tuto vec ako viktora26. S kamoskou nas to napadlo pred tromi rokmi pred nasimi porodmi a odporucam. Neda sa sice nafuknut az tak ako aniball (vraj, ale isto to neviem), ale na trening to uplne stacilo. Ja som necvicila az tak poctivo ako som chccela, ale mala som 1cm nastrih a dva stehy a tri hodiny po porode som zvladla v pohode sediet na posteli, takze za mna urcite odporucam
prepac som tu nova...nevsimla som si :D
dievčatá, mám na predaj aniball, 1x použitý, vysterilizovaný, pôvodná cena 46 EUR, teraz 25 EUR, najlepšie osobný odber BA....