icon

Domáce cvičenie v tehotenstve

miskachrumka
10. jan 2021

Ahojte som 9tt a chcela by som sa nejak hýbať doteraz som sa cítila dosť vyčerpaná ale odteraz mám pocit že mám viac energie...sú nejaké cvičenia ktoré cvičíte doma ?

ivkazba
10. jan 2021

@miskachrumka keď sa cítiš dobre, tak cvič to, čo si cvičila aj pred tehotenstvom.

katulastraka
10. jan 2021

Ja cvicim pravidelne gravid jogu, na youtube je kopec jogovych zostav pre rozne trimestre, skus kuk. Je to dobre hlavne na psychiku 🙂 mne to pomaha v tomto pocasi a lockdowne :D

lindusss2016
10. jan 2021

Gravid joga, pokial sa citis zdrava, ale ak si pred tehotenstvom nic necvicila, tak zacni az v 12.tt a velmi pozvolna, ale to uz musis citit sama, nesmie byt ziaden tlak na brusko, ani tahanie, pichanie... inak je toto cvicenie velmi vhodne pre tehule. Ja som necakane otehotnela, ked som precvicovala power jogu, ani nie ze gravid a cvicila som plynule az do 7.mesiaca, kedy som musela prestat kvoli vysokemu tlaku

milanija
10. jan 2021

@miskachrumka ako píše @katulastraka na ytb sú fajn videá na cvičenie jogy, plus si pozri aj cviky na panvové dno a ak sa dá tak aspoň 20 minút prechádzka na čerstvom vzduchu. A čo ti určite odporúčam ak nemáš, tak je kúpenie fit lopty (dobre sa na nej uvoľňuje chrbát) a podložky na cvičenie. Ja som kupovala na gym beam, úžasná kvalita a neskutočná cena. Lopta stála okolo 6 eur a podložka necelých 8 eur. A konkrétne ti odporúčam StillOnTheWay kanál na ytb, je to češka a je jednoducho úžasná ❤

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
magda15
Odpoveď bola odstránená
liviapolak
Odpoveď bola odstránená
liviapolak
Odpoveď bola odstránená
essenceee
6. apr 2021

zaleži od toho, ako sa citiš. Su ženy, ktore v tehotenstve cičia, jazdia na bicykli, kolobežke, chodia behat. A potom su ženy, ktore iba ležia.

mareri
Odpoveď bola odstránená