Hypnopôrod a vaše skúsenosti

1rixes
18. jan 2012

Ahojte baby, chcem sa opýtať, čo si myslíte o Hypno pôrode, alebo máte s týmto typom pôrodu nejaká s vás skúsenosti? 😕

carmen86
18. jan 2012

@1rixes som porodna asistentka ale o takom type porodu som nikdy nepocula 😲

1rixes
autor
18. jan 2012

tu je link http://www.hypno-porod.sk/ chcela by som na to názory, nech viem či to nieje nejaky výmysel alebo je to naopak skvela vec.

kvetinka211
18. jan 2012

Toto vyzera byt pekna blbost ako vytiahnut z buducich mamiciek peniaze. Pod hypnoporodom by som si predstavila uvedenie do stavu hypnozy clovekom, ktory to vie (psychiater napr.) a v tomto stave zmenu vnimania bolesti. Nie som si ista ci by som to chcela.
Link ktory uvadzas su nejake kurzy kvazi autohypnozy, oki, moze to byt nieco na ukludnenie ale za tych par stretnuti sa to nedostane tak hlbkoko, aby sa to nejako prejavilo pri porode. Porod je taka sila, ze tam vyjdu na povrch uplne ine veci a 5 sedeni pri vonnych svieckach to nespravi. No taky pekny predrazeny predporodny kurz, ale inak oki. Kazdemu pomoze nieco ine, mne pomohlo citat knizky o porode napr., niekomu nieco taketo 😉

mandragora22
18. jan 2012

@1rixes ja som video len preletela, aj text, ale nikde som sa nedocitala to, kolko hodin predtym samotnym porodom mala kontrakcie napriklad? lebo u mna samotny porod sice trochu zabolel (cize vypudenie-vytlacenie dietata), trochu zapraskali panvove kosti a bolo po bolesti. bolest pri samotnom porode u mna trvala asi tak 5 minut a bola uplne znesitelna... ale tie kontrakcie niekolko hodin predtym a kazdu minutu! to bolo neznesitelne a krute. po nich mi porod pripadal ako brnkacka 😉 a to som ani nemusela byt vo vani ako ta baba na videu 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre