icon

Je kúpanie vo vani počas tehotenstva bezpečné?

23. mar 2025

Ahojte, chcela by som sa opýtať aký máte názor na kúpanie sa v tehotenstve. (Vo vani)
Je to pre mna najväčší relax ale počula som uz všetko možné aké to je rizikové atd…
Momentálne 13tt.
Ďakujem za odpovede.

ukgirls
23. mar 2025

kupala som sa normalne v horucej vode kedze to je moj relac.. nikdy ma ani len nenapadlo sa toho vzdat

rora26
23. mar 2025

Kúpania som sa teda nevzdala, dolezite je aby ti z horúcej vody nebolo zle

lucia13022023
23. mar 2025

Celé tehotenstvo som sa kupala vo vani.

pribinak
23. mar 2025

Normálne som sa kúpala celé tehotenstvo a dokonca som chodila na vodný aerobik pre tehotné
To bola paráda na chrbát

autor
23. mar 2025

Ďakujem dievčatá, ja sa toho vzdať ani neviem lebo fakt je to môj najväčší oddych ☺️ len som chcela počuť aj skúsenosti iných ☺️

really8
23. mar 2025

Nekupala som sa. Naco to riskovat? Ale plavat som chodila.

beata_k
23. mar 2025

Kupanie je mozne len do 38°C. Vsetko nad moze poskodit plod alebo sposobit potrat. Aj pri teplote nad 38°C ( chorobe) su pripustne lieky na znizenie teploty. Pre dieta je to mensie riziko, nez vysoka teplota.
Ja by som taky relax neriskovala.

veselo_neveselo
23. mar 2025

Preco by to malo byt rizikove? Ked nebudes sediet vo vriacej vode, a budes poriadne pit, a ked ti nebude dobre pojdes z vane von a nebudes tam spat, tak nevidim problem 😁
Ale opytaj sa svojho doktora.

anavixy
23. mar 2025

Jedine riziko, ktore hrozi, je, ze ti pride nevolno - na omdletie z toho, ze sa ti v horucej vode rozsiria cievy a klesne tlak. Plod sa ti neuvari… Normalne si napusti prijemne teplu nie horucu vodu a partnerovi povedz, nech na teba raz za par minut mrkne, zakrici..

kiki68
23. mar 2025

Normalne sa doma kup, ako nie vrelu vodu, ale zdrave tehu nemoze kupel ohrozit. Zvlast ked mas doma dobru hygienu a neprehanas to s teplotou vody