Jóga a meditácie pre tehotné online
Ahojte, prosím poraďte jógu a meditácie pre tehotné na internete. Som v 24 týždni, nikdy som to nerobila, ale cítím, že to potrebujem..
@molu12 Joga je na psychiku, praveze velmi nebespecna, Namiesto jogy mas moznost navstivit kostol, chram ,katedralu, a tam adorovat, prosit ,dat sa do ochrany bozej, aby sa nic zle nestalo .Funguje to, ,a hlavne ked je vylozena sviatost oltarna .,Mozes tam len ticho sediet,,aspon cca 5 az 10 minut, ideal pol hodiny,,Joga je praveze vzyvanie zlych sil,,teda pekelnych . Od toho utekaj,, Joga je skodliva v kazdom smere
@vorkola
to by ale bolo carodejnic, keby je to pravda 🙄. Oncas použiť zdravy rozum fakt nezaškodí. Su to cviky a meditácia na uvoľnenie sa. Vam natlacia kravoviny do hlavy a zlhtnete to aj s navijakom! Ale ked niekto "hovorí jazykmi" niekto od bývaš samozrejme - uz je to od ducha svätého! No len ojoj ak nie je veriaci, to uz je ina pesnička!
Vies co sa stalo kamoske po pravidelnom cvičení jogy? Spevnelo jej telo! To je hrôza však?
Ale čo uz, strachom a vyplachom mozgu su ľudia krásne ovladatelni, a funguje to vyborne ako aj v tvojom pripade vidno
@molu12 navstiv kurz hypnoporodu, je výborný bola som v ba a po kurze som mala prístup k meditaciam 🙂 je to najlepšia príprava na pôrod naučiť sa ukľudniť a sústrediť na seba 🙂
@molu12 Joga je na psychiku, praveze velmi nebespecna, Namiesto jogy mas moznost navstivit kostol, chram ,katedralu, a tam adorovat, prosit ,dat sa do ochrany bozej, aby sa nic zle nestalo .Funguje to, ,a hlavne ked je vylozena sviatost oltarna .,Mozes tam len ticho sediet,,aspon cca 5 az 10 minut, ideal pol hodiny,,Joga je praveze vzyvanie zlych sil,,teda pekelnych . Od toho utekaj,, Joga je skodliva v kazdom smere
@vorkola prosim ta, to su take kecy 🙈 joga s vyzyvanim ziadnych sil nema absolutne nic spolocne, na slovensku a ani v europe sa bezne nepraktikuje joga, ktora by mala cokolvek spolocne s nabozenstvom. Mne skor pridu kostolne seansy mnohokrat ako fanatizmus, aj u nas existuju kadejake odnoze krestanstva, ktore posobia ako sekty. Joge sa venujem 20 rokov a absolutne ziadne vyzyvanie niecoho nerisim. Netreba rozpravat o veciach, o ktorych nevies nic a tvoja skusenost je nulova.
Dievčatá, ja som veriaca, ale ani by ma nenapadlo, že by cvičenie jógy mal byť pri tom problém. Myslela som, že sú to cvičenia pri ktorých je dôležité dýchanie, pri čom sa telo uvolní, ukludní a pekne spevní...
Dievčatá, ja som veriaca, ale ani by ma nenapadlo, že by cvičenie jógy mal byť pri tom problém. Myslela som, že sú to cvičenia pri ktorých je dôležité dýchanie, pri čom sa telo uvolní, ukludní a pekne spevní...
@molu12 Prosim Ta to su take bludy, odporucam to cvicit, dobre to pomoze na chrbticu a panvu. Zase z Teba nebude nejaky fanatik 😀
@vorkola co to trepes za nezmysli...