icon

Kúpanie v 33. týždni

25. jún 2025

Ahojte baby, chcela som sa spýtať, či ste v 3 trimestri normálne chodili na kúpaliska? Mikozy som nikdy nemala, ani žiadne problémy z kúpaliskovych bazénov. Včera som ale dobrala tabletky na mikozu - pretože mi vyšli u gyn trosku horšie výsledky, aj napriek tomu, že nemám žiadne svrbenie, pálenie, nič. Povedal, že pre istotu preliečime. Cítim sa úplne fit. Chceli sme sa ísť v nedeľu kúpať, samozrejme nie vysedávať v horúcom bazéne a podobne. Ale skôr si len tak párkrát zaplávať cez bazen - hlavne kvôli chrbtu. Môj gyn má tento týždeň dovolenku, tak sa jeho rady nedovolám. Ďakujem za vaše rady a skúsenosti.

sisska96
25. jún 2025

Na kúpalisko určite nie

hopatko
25. jún 2025

Nie, nesla by som do bazena v ziadnom pripade a to som v zivote neriesila mykozu ako ty... Tvoju chrbticu to nezachrani a riziko je velke.

sasa1310
25. jún 2025

čo si. Že ťa to aj napadne. Videla som pár smutných žien, ktorý vďaka infekcii prišli o to najdôležitejšie

autor
25. jún 2025
@sasa1310

čo si. Že ťa to aj napadne. Videla som pár smutných žien, ktorý vďaka infekcii prišli o to najdôležitejšie

@sasa1310 ďakujem dievčatá. Už sme párkrát boli na kúpalisku a neodvážila som sa tam vojsť. Ale potom boli samozrejme komentáre, že čo normálne nejdem a podobne kraviny. Tak má napadlo sa spýtať tu, ako ste to mali. Lebo som aj všeličo pozitívne aj negatívne čítala. Ale teda radšej nepôjdem

really8
25. jún 2025

Bola som sa kupat este v 36tt. Bolo to uzasne ked mi voda nadnasala brucho. Ani gynekolog nemal nic proti klasickemu bazenu. Je to na tebe. Ja som sa vystrasit nenechala

sisa_s
25. jún 2025

Nesla by som, pripadna infekcia moze spustit aj predcasny porod + teraz si dobrala lieky, mas narusene prirodzene prostredie vo vagine

januska12323
25. jún 2025

Šla by som do vlastného bazéna ale jedine bez problémov, ktoré si ty mala. Kúpať sa môžeš ešte celý život.

robo1990
25. jún 2025

Ja som sa akurát na poslednej poradni informoval ohľadom kúpania keďže leto.. doktorka mi povedala že do bazéna bez problémov a ak chcem ísť do jazera tak tam radšej riešiť tampón na kúpanie

kitycat
25. jún 2025

Ja som chodila s prvym v cca 2-4m s prvym na detske plavanie a potom sme chodilinestebna chvilku do virivky s detmi, so mnou tam boli dalsie 3 mamicky v uz pokrocilom stadiu tejotenstva a tiez si na tu chvilu sadli do virivky.

Je to na tebe ako sa rozhodnes

biglovemom
25. jún 2025

Juj kolko tehuliek je u nas na kupku, aj babätka….ale zas iny kraj iny mrav ina Mentalita 😅

lyinda
25. jún 2025

Ahoj ja som v 34tt a na kúpalisko pôjdem ale maximálne si namočím nohy do bazéna po kolená a dám si langoš a kofolu na to sa najviac teším🤣 kúpanie by som neriskovala

radacak
25. jún 2025

Nešla by som