Predpôrodná príprava v Bratislave

84vali
3. jan 2014

Ahojte, kam odporúčate ísť na predpôrodnú prípravu v BA? Oplatí sa ju absolvovať? A kedy najlepšie? Ďakujem 🙂

karidap
7. jan 2014

Ahoj a kde rodis? Mysli ze kazda nemocnica ma tzv. Predporodny kurz. Ale ide o to comod toho cakas a chces vediet

letuska007
9. jan 2014

ahoj. ja som zacala chodit na kurz na Antolskej a som uplne nadsena. Mas v tom teoriu, cvicenie a mozes chodit plavat. zacina sa tam od 28 tt. ale aj v nasej skupine su baby ktore maju par tyzdnou do porodu. ty mas kedy termin?

84vali
autor
9. jan 2014

@letuska007 som v 20. tt. a rodis na antolskej?

@karidap aha, dakujem za info. ja som zbezne nasla len take sukromne centrum. pozriem aj nemocnice. a este neviem kde chcem rodit, bud kramare alebo antolska

letuska007
10. jan 2014

Ano som rozhodnuta rodit tam.v 18tt som tam lezala 4 dni kvoli bilestiam a velmi som bola spokojna. Tak som sa rozhodla pre tuto nemocnicu.

karidap
10. jan 2014

@84vali ja rodim na Kramaroch, a doporucili mi tam p. Jandovu. A je fakt skvela. Ma 3 prednasky -1 . priprava, 2. dojcenie, 3. ak mas pri porode sprievod. Plus robi samostatne cvicenia - dychacie a na pretiahnutie tela.Toto si vsak musis platit a robi to v Petrazlke. Je to naozaj super doporucujem.
Myslim , ze aj Antolska take nieco ma. A uprimne vela mojich znamych na tychto kurzoch nebolo a povedali ze to nepotrebovali . Ale ja si myslim a uvidis ze sama to pochopis ,ze je to fayn byt infromovany a si vo vacsej pohode. A podla mna to hned spoznaju aj v nemocnici ci si nieco take absolvovala.

84vali
autor
10. jan 2014

@karidap dakujem velmi pekne 🙂 a koho mas na kramaroch zazmluvneneho? ja uvazujem o mudr valentovi

mammaroma
10. jan 2014

@84vali
Ahoj, aj ja veľmi odporúčam PhDr. Jandovú na Kramároch 🙂

karidap
25. jan 2014

@84vali ahoj nie nebudem zazmluvnovat ale pocula som ze p. Valent je skvely....hadam budem mat stastie

barbishkamiracle
21. feb 2014

Všetky budúce maminky by som chcela pozvať na TEHOTENSKÝ VÍKENDOVÝ KONGRES 22.3.-23.3.2014.
Po našom kongrese sa budete tešiť na pôrod 🙂. Celý víkend vám bude k dispozícii pôrodná asistentka a ostatní terapeuti a odborníci.
Info nájdete na mojom profile.Teším sa na vás!
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/barbis...

barbishkamiracle
25. feb 2014

Dnes sa o 18:00 - 19:30 kona prednaska Partner pri porode s vybornou skusenou por.asis.Jankou Bocovou v Miracle studiu na Dunajskej 31,BA. Mame volne posledne 2 miesta.

barbishkamiracle
16. mar 2014

Tehuľky,už tento víkend organizujeme pre vás tehotenský kongres. Pridajte sa. Získate skvelé informácie, oddýchnete si a po víkende sa budete tešiť na pôrod.
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/barbis...

gondazuzi
19. mar 2014

ahojte ja chodím cvicit do materskom centre oproti IKEA? Mám to na skok, super lektorka, vždy aj poradí keď niečo neriešitelné riešim 🙂 cvici sa tam v pondelok a stredu...

emocia
21. mar 2014

Srdečne pozývam tehuľky 11.-12. apríla na zážitkový predpôrodný kurz Uvedomelé rodičovstvo s celými plejádami praktických, použiteľných rád a informácií ohľadom čo najprirodzenejšieho pôrodu a báječného, stabilného a radostného dojčenia – od poradkyne pre dojčenie a život s bábätkom a duly. Zažite to s nami, aby ste si to potom mohli iba užívať... 🙂 https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/emocia/

pegyinka
21. mar 2014

ja som bola na zatiaľ dvoch prednáškach v predeticare.sk - prednášala sestrička z Kramárov 🙂 veľmi zaujímavé, aj partner sa všeličo podozvedal... je to v OC Korzo - oproti Ikea... ešte tam chcem absolvovať jeden kurz... a chodievam aj cvičiť, ale to robí moja sestrička od môjho gynekológa... ale odporúčam niečo také absolvovať, je to super 🙂 a aj na Antolskej robia kurzy, ale tam som nebola, takže neviem ako to prebieha...

barbishkamiracle
22. mar 2014

Maternitycare Saturday 2014 - tehotenský kongres, ktorý vás kompletne pripravý na obdobie III.trimestra,pôrodu a po pôrodné obdobie.
Kongres obsahuje prednášky:
Pôrod - s Dr.Havaldom (z Antolskej), Ľahší pôrod s Dipl.pôr.asis. Jankou Bočovou, Epidurálka - s anesteziologičkou, Bonding s certif.lektorkou Monikou Baťkovou, Dojčenie s cert.laktač.poradkyňou oz Mamila a dulou Mgr.Jankou Funtaľovou, Baby Blues so skúsenou psychologičkou Mgr.Miškou Sabovou, Drobček - prišli sme z pôrodnice a čo teraz? s vrchnou sestrou z novorodeneckého odd. z Antolskej Mgr.Majka Hermanová, SIDS syndróm s pediatričkou s Mudr.Máriou Kubovčákovou a ďalšie ako je Partner pri pôrode, Baby masáže, Pitný režim, Zdravá výživa, Športovanie, Nosím nosíš nosíme...
Viac info budeme postupne dopĺňať sem:
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/barbis...
Tešíme sa na vašu účasť.
Pozrite foto z minulého:
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/barbis...

benackovaalex
24. mar 2014

aj ja som už absolvovala v predeticare prednášky pre budúcich rodičov, tie sú zdarma a dokonca sme dostali na záver aj malý milý darček 🙂 , teraz sa chystám ešte na Moju prvú masáž, je to kurz o nácviku masáže pre bábätko, ktorou sa môže masírovať bábätko od narodenia. Majú pekné priestory a lektorka bola tiež super 🙂 Ja môžem len odporučiť.

barbishkamiracle
27. mar 2014

Maminy, skvela sprava. Okrem odbornikov, nas na nasom tehotenskom kongrese pocti svojou navstevou aj skvela moderatorka Supermamy a mediatorka Renatka Nazlerova a tiez znama spevacka, mamina a fotografka Misha.
Takze tento den nebude iba edukativny, ale prijemny, zazitkovy, lebo si aj oddychnete a pobesedujete so zaujimavymi osobnostami 🙂.

emocia
3. apr 2014

Predpôrodný kurz v Bratislave – Milé budúce maminy, srdečne vás pozývam na kurz: Čakáme bábo – cesta k uvedomelému rodičovstvu 12. apríla v báječnom Tai chi centre na Moskovskej, aha, tuto kukuk na plagátik. Máme posledné voľné miesta 😉 a bude nám potešením vás spoznať a odovzdať vám naše múdrosti 🙂 Srdečne vás pozdravujú: Alenka, poradkyňa-laktula a dula Ľudka. Tešíme sa na vás...! Pre viac info a prihlásenie dolu kuk na web 🙂

barbishkamiracle
9. apr 2014

Maminky, vyuzite 51% zlavu na TEHOTENSKY KONGRES 2014
posledne volne miesta! uz o 3dni sa vidime 🙂

zevdavamama
24. apr 2014

Ahojte
ja odporúčam kurzy v Kvapke, veľa ľudí v mojom okolí bolo tiež spokojných. Osobne si myslím, že kurz môže pomôcť, hlavne si utriasť myšlienky, čo je pre teba dôležité, čo si potrebuješ nachystať, ako sa chceš pripraviť, ako to reálne v pôrodnici chodí, ako zvládnuť dojčenie, lebo hlavne v Bratislave je pomoc v pôrodniciach s dojčením skôr mizerná.
Robia buď večerné:
http://www.dietaaja.sk/kurz-pripravy-na-porod.php
Alebo potom cez piatok - sobotu
http://www.dietaaja.sk/kurz-pripravy-na-porod-v...

zlta_bora
24. apr 2014

aj ja som chcela ísť na kurz do Centra pre rodinu Kvapka, aj som ho mala vybraty, ale potom som skoncila v nemocnici a po roznych komplikaciach som porodila trochu skor. Tento kurz som si vyberala na odporucania znamych mojich, a aj ked som ho neabsolvovala, neskor som sa na tie baby, čo to vedu, obracala s roznymi otazkami, riesila som samoška kojenie a tiež rozne ine veic, čo mi ako prvorodke nebolijasne. Ocenujem, ako ku mne pristupovali, aj to, ze som sa mohla spytat na akukolvek "chobotinu" a vzdy mi odpovedali, reagovali ...

mirka0908
25. apr 2014

aj ja mozem kurz v Kvapke odporucit. sice rovno v case porodu (tych poslednych 5 minut, co je neskutocna fuska 🙂 ) som na vsetko zabudla ...ale na porod som isla kludna, s presvedcenim ze porod je prirodzena a krasna vec ( a tak si nan aj doteraz pamatam) a da sa zvladnut. Okolo 19:00 sme prisli na Antolsku, ze ci nahodou to uz nie je ten porod 🙂 ... pred 22:40 uz sme boli traja. . A manzel sa prave na tom kurze (pustali nam aj sympaticke video z porodu) tiez prestal vsetkeho bat, a bol so mnou pri porode a posobil pokojne a upokojojuco a v dobrej nalade, co je na nezaplatenie🙂
a este v Budatku (petrzalka) su cvicenia pre tehotne https://www.facebook.com/events/487722757995101/ , vedie ich porodna asistentka, co vedie aj kurzy predporodnej pripravy, mozno sa da dohodnut.
Byva tam aj raz mesacne stretnutia tehuliek s dulou a laktačnou poradkyňou na rozne temy. Bolo teraz v stredu https://www.facebook.com/events/1487045624847820/ , dalsie bude v maji.

barboramiracle
26. apr 2014

Ja som spokojna s Miracle studiom. Tesim sa na moj druhy porod, nakolko mi aj teraz pomaha skvely team ludi, od porodnej asistentky, cez gynekologa-porodnika, cez detsku sestru,az po laktacnu poradkynu 🙂.

mirka0908
30. apr 2014

buduci utorok je v petrzalke predaska/workshop- https://www.facebook.com/events/233932070136063/

emocia
1. máj 2014

Pozývame všetky tehuľky na naše kurzy! – Pripravili sme pre vás energetický zážitkový predpôrodný kurz Čakáme bábo – cesta k uvedomelému rodičovstvu. Termíny: 17. máj (ešte voľné miesta), 21. jún a 23. august. Poradkyňa pre dojčenie a život s bábätkom a dula s dlhoročnými praxami s matkami vám povedia všetko, čo potrebujete vedieť – ako je možné si pôrod užiť, ako je možné porodiť pohodovo a ako vedome porodiť a aj si to vychutnať 🙂 – áno aj to sa dá 🙂 Hovoríme veľa k dojčeniu, aby bolo stabilné, spokojné a šťastné a aby ste boli pripravené na všetko ohľadom dojčenia a života s bábätkom. Hovoríme k možnostiam či už pôrodu alebo života s bábätkom, odpovedáme na všetky vaše otázky, odporučíme ďalších odborníkov i prostredia. Hovoríme k veci, odskúšané, overené a fungujúce 😀 Tešíme sa na vás...! 🙂 😀 🙂 Krásne májové dni vám želáme!

barbishkamiracle
2. máj 2014

Ahojte tehuľky, otváramé nové kurzy cvičení pre tehuľky do leta 2014.
Info nájdete na našej web stránke.
Príďte si k nám oddýchnuť a pripraviť sa na pohodový pôrod. Máme už viac ako 9ročnú prax a skúsenosti, náš odborný team vám so všetkým pômože a poradí.

emocia
2. máj 2014

Mamičky v očakávaní, ahojte! My dve baby – Alenka, aktívna laktačná poradkyňa a poradkyňa pre život s bábätkom s históriou pomoci pri dojčení vyše 500 matkám a predpôrodnej prípravy vyše 100 matkám, ktorá je zároveň mama dospelého syna, a druhá baba: dula a mama dospelej dvojky – dcéry a syna, teda my dve baby, ktoré v 90. rokoch dojčili svoje deti spolu takmer 6 rokov 🙂, čo bola vtedy rarita 😀 🙂 😀 vás srdečne pozývame za rozumnú cenu na náš májový (17. mája) sobotný zážitkový kurz: Čakáme bábo – cesta k uvedomelému rodičovstvu, kde vám dáme všetky dôležité info a rady ohľadom prirodzeného pôrodu, jeho možností v našich podmienkach, dáme vám funkčné tipy KDE, ČO, AKO, ZA KOĽKO atd pre váš budúci pôrodný komfort a pre vaše stabilné a šťastné dojčenie a vyrovnaný život s bábätkom, ktorému po našom kurze budete dokonale rozumieť 🙂 A k tomu z vás zhodíme všetky strachy, obavy či kadejaké temné pocity, ak náhodou sú, lebo Alenka je aj terapeutka zranených emócií 🙂 Príďte to zažiť s nami teraz v máji alebo 21. júna alebo 23. augusta t.r. v Tai chi centre pri Medickej záhrade 🙂 Viac o poradkyni Alenke tu v sekcii pre profesionálov tu na koníkovi: https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/emocia/ – Mamičky z kurzu majú poradenstvo pre dojčenie so zľavou 🙂 a prípadné telefonické konzultácie zadarmo 😀 Sme tu pre vás...! 🙂

barbishkamiracle
15. máj 2014

Tehuľky, zaktualizovali sme pre vás nové termíny cvičení, workshopov a prednášok.
http://miracle-maternitycare.webnode.sk/tehoten...
V sobotu 17.5.sa o 9:00 koná prednáška PôROD s Mudr.Andrejom Havaldom z Antolskej.
http://miracle-maternitycare.webnode.sk/product...

barbishkamiracle
22. máj 2014

Maminy, otvarame novy vecerny kurz Gravid Jogy. Zacina buduci stvrtok o 19:00 v Miracle studiu.
Cvicenie a cely kurz bude viest skusena porodna asistentka Janka Bocova, ktora vam rada zodpovie vase zvedave otazky.
Tesime sa na vas!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre