Aké sú skúsenosti s IMUNOR a jeho účinkami?
Čauko, máte niekto skúsenosti s IMUNORom? Pomohlo to na imunitu, alebo to bol len ďalší bullshit a vyhodené peniaze jak betaglukan?
@pribinak Pomohlo?
@thirstymonk pomohlo
@pribinak Super, ďakujem za skúsenosť ;)
@thirstymonk mne nepomáhajú,ale každý to ma inak.
@thirstymonk Imunor synovi pomáha. Býva po ňom menej chorý. A neplatím nič zaň v lekárni
@thirstymonk mne imunor nepomohol vobec, pocas brania som skoro cely cas mala chripku a nasledujuce mesiace som schytala 3x anginu. Ja vsak skoro nemam ziadnu imunitu. V decembri som dobrala isoprinosine a zatial klop klop drzim sa.
Moja dcéra nebývala chorá, no minulý rok schytala chrípku + zapal pľúc + kovid a v nemocnici ešte chlamýdie.
Okrem antibiotík dostala immunor na 3 mesiace. Po navrate do škôlke celú sezónu už neochorela.
@toccara Isoprinosine som dostal aj ja, ale efekt nevidím žiaden...
Moji synovia užívali tiež imunorm. Klop, klop chorý sú málo
Nepomáha, ani brochovaxom, ani isoprinosine - u deti. Ja chorá nebyvam
syn ide brat v marci tretiu davku v ramci jedneho roka, zatial je zdravotne velmi dobre, od septembra bol chory 2x a aj to nemal atb, cize za mna super
@thirstymonk Ahoj,chcem sa spýtať ako sa podáva imunor ci sa to riedi alebo cinsa to dava len na lyžičku té prasok,pretože čítala som že sa to riedi no mne doktorka povedala ze mam to dat len na lyžičku čiže preto sa pýtam keďže si to už užila, ďakujem za odpoveď.
@simonkad135 Imunor- pridáva sa do fľaštičky voda po rysku. Zavre zatkou, zatrepe, treba vypiť a následne 30 minút nejesť
@veverkaa2 Ďakujem. No a ja som to vysipala na lyžičku a dala som mu to vypiť respektíve prehltnúť, čiže to asi bude bez účinku keďže som tam nepridala tu vodu. Nevadí budem vedieť ako mu to podať na budúci týždeň. Ešte raz krásne ďakujem.
@simonkad135 inak v pribalovom letáku píšu ako sa Imunor podáva. A myslím, že by to Vašemu synovi nemalo nijako ublížiť keď ste mu dali iba na lyžičku

@thirstymonk žiadny bullshit