Ako vybrať správny nosný olej na domáci roll-on?
Ahojte ktorý nosný olej môžem použiť ak si chcem spraviť domáci roll on . ? Napríklad na hlavu alebo priedušky, že dám pár kvapiek eukalyptus ale neviem v čom to rieriť? Môžem napr v mandľovom,alebo olivovom čo mám doma? Ďakujem vám .
@lululka22 za mňa ideál mandlovy
@ninka99865 aj poradíte značku alebo ,normálne čo kúpim v drogérii? Nebude voňať viac ako oleje čo pridám. Ďakujem
@ninka99865 aj poradíte značku alebo ,normálne čo kúpim v drogérii? Nebude voňať viac ako oleje čo pridám. Ďakujem
@lululka22 ja kupujem z bewitu
@lululka22 ja kupujem z bewitu
@ninka99865 ďakujem s bewitu mám veru oleje a stych som chcela spraviť rool on. Ale tam je tá cena ozaj dosť. Tak som chcela pozret iné. Ďakujem pozrem to ešte
normalne si vygoogli cisty mandlovy olej a da ti viac znaciek.. prirodny (napr v surovinach na kozmetiku maju eshopy s takymito vecami na kozemtiku/mydla) by som kupovala a nie kadeco v drogerii.
Inak bezne napr tie nosove - aj vnutorne aj do okolia miesaju aj s inymi olejmi, olivovy, jojobovy atd.. myslim ze aj v sezamovy som niekde videla, takze ako zaklad k niecomu je mozny. Ten manlovy je taky asi naj, na citlivu pokozku.
@ninka99865 ďakujem s bewitu mám veru oleje a stych som chcela spraviť rool on. Ale tam je tá cena ozaj dosť. Tak som chcela pozret iné. Ďakujem pozrem to ešte
@lululka22 a nepatris pod baby vedome s olejmi? Skús ich pozrieť na ig.. ony ta vedia pod seba zaregistrovať a aj objednávky mi robia ony.. majú väčšie zľavy, poradia keď niečo treba, dá aa a nimi aj zavolať

@lululka22 za mňa ideál mandlovy