icon

Ako zmierniť bolesť tela pri biologickej liečbe?

20. aug 2025

Pomohlo vám niečo na tento vedľajší účinok. Ďakujem za skúsenosti.

denkabemommy
20. aug 2025

Zmeniť biologickú liečbu, po ktorej nebude tento účinok a teda čo najskôr 🙂

gaaaa
20. aug 2025

Určite to treba konzultovať s lekárom. Ja mám biolku už 18r.tiež mám nejaké nežiaduce účinky z nej,ale všetko vždy každé 3 mesiace konzultujeme s Dr.Držim palce nech to prejjde a biolka zaberá ako má🙏

autor
20. aug 2025
@gaaaa

Určite to treba konzultovať s lekárom. Ja mám biolku už 18r.tiež mám nejaké nežiaduce účinky z nej,ale všetko vždy každé 3 mesiace konzultujeme s Dr.Držim palce nech to prejjde a biolka zaberá ako má🙏

@gaaaa vďaka. Ja mám liečbu rok. Doteraz všetko v poriadku. Teraz ma boli telo ako pri chrípke. Dúfam, že je to prechodný stav.
Samozrejme s lekárom konzultujtem.
Aké máš prosím nežiaduce účinky, ak ti nevadí odpovedať. Ďakujem.

gaaaa
20. aug 2025
@anonym_autor

@gaaaa vďaka. Ja mám liečbu rok. Doteraz všetko v poriadku. Teraz ma boli telo ako pri chrípke. Dúfam, že je to prechodný stav.
Samozrejme s lekárom konzultujtem.
Aké máš prosím nežiaduce účinky, ak ti nevadí odpovedať. Ďakujem.

Mode to byť prechodný stav aj nemusí. Určite keď pôjdeš najbližšie k dr. mu to povedz.Ja sa citim občas po podaní unavená,padajú mi vlasy,suchá pokožka a urolog a nefrolog mi povedali že mi to začína škodiť na obličky a mam pozitívny quantiferon takže aj pľúca. Na moju diagnózu ako tak pomáha na iné škodí. Na pľucnom mi dr.odporucila aby mi vymenili biolku tak najbližšie keď pôjdem v novembri budeme to riešiť.

autor
20. aug 2025
@gaaaa

Mode to byť prechodný stav aj nemusí. Určite keď pôjdeš najbližšie k dr. mu to povedz.Ja sa citim občas po podaní unavená,padajú mi vlasy,suchá pokožka a urolog a nefrolog mi povedali že mi to začína škodiť na obličky a mam pozitívny quantiferon takže aj pľúca. Na moju diagnózu ako tak pomáha na iné škodí. Na pľucnom mi dr.odporucila aby mi vymenili biolku tak najbližšie keď pôjdem v novembri budeme to riešiť.

@gaaaa presne tak. Na jedno pomôže, inde uškodí, ako všetky lieky.
Skúšam, či náhodou niekto neriešil.
Známa mala bolesť svalov a jej pomohli vyššie dávky c - čka.
Všetko dobre a ďakujem.

gaaaa
20. aug 2025
@anonym_autor

@gaaaa presne tak. Na jedno pomôže, inde uškodí, ako všetky lieky.
Skúšam, či náhodou niekto neriešil.
Známa mala bolesť svalov a jej pomohli vyššie dávky c - čka.
Všetko dobre a ďakujem.

@anonym_autor Aj ja mávam bolesti svalov občas. Aj dnes sa cítim ako keby ma parný valec prešiel. Ale to je aj tou diagnozou. Ďakujem podobne aj tebe nech ti tá bolesť prejde.