Atopický ekzém a návrh alternatívnej liečby

mirka304
12. apr 2014

Ahojte, rada by som sa s Vami podelila o vlastnú skúsenosť s atop.ekzémom.Ekzém mala moja dcérka, už od malička.Dlho sme sa s ním trápili. Kto tým prešiel , vie čo to obnáša, škrabanie, mastičky, krvavé telíčko, a až zúfalstvo, pretože neviete, ako máte pomôcť, čo by pomohlo. Skúšate všetko, čo Vám poradia, aj keď to zaberie, ale na chvíľku, potom sa znova objaví a ešte aj s dôsledkami. Chcela by som Vám poradiť, pretože sme tým sami prešli. My sme prešli aj kožných lekárov, tí nám dali rôzne maste, ktoré zabrali, ukľudnili pokožku, no potom po nejakom čase to bolo znova, to isté, ešte horšie. Viac plaču. Tak sme hľadali niečo iné, čo sa týka altern. liečby, Je to len pre tých, ktorí to chcú naozaj vyriešiť, nielen komentovať. Nám pomohla altern.liečba, ktorú robia lekári zo zahraničia, je to trojmesačný program, ktorý sa dá riešiť doma. A to zmenou výživy organizmu.
Kto má skutočne záujem pozrite si stránku www.analyzavlasov.com , radi Vám poradia, sú veľmi milí. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
No kľudne píšte, rada poradím aj ja.

ajkapajka1
17. apr 2014

No neviem, ja som citala jednu spravu od uznavaneho lekara Dr. Kuceru, ktory je aj v tyme NASA, ze analyza z vlasov nie je velmi presne vysetrenie organizmu. MOzes si to sama precitat na jeho stranke, kde ma otom napisane studium: www.drkucera.eu

Ja chodim na biorezonanciu do jedneho centra bioregulacnej mediciny a vysetrenie tam stoji 15€. Liecba je na prirodnej baze potom.

mirka304
autor
20. apr 2014

Milá ajkapajka ja neviem či si Ty alebo tvoje dieťatko malo atopický ekzém.Ja som si to vyskúšala aké to je.
Bolo to veľa prebdených nocí.Takže odporúčam len to čo nám pomohlo.Možno by som sa spýtala či to tebe pomáha, ak áno je to super .Keď si zdravá tak to odporúčaj.Ak pán doktor niekoho s týmto problémom vyliečil tak aj to je dobré.Nech pokračuje ďalej isto o ňom budeme raz počuť.Ale zatiaľ nič nevymyslel,tak nech nešpiritizuje ale nech lieči.A ty tiež,ak si presvedčená tak pomáhaj, aj o tebe bude počuť ale zatiaľ ???

ajkapajka1
21. apr 2014

@mirka304
si to vzala nejako osobne 🙂 On v tej jeho praci iba piše, ze diagnostika z vlasu nie je 100% presna, lebo to ovplyvnuju rozne faktory. Nie je spiritista, to by asi nebol v tyme NASA a neliecil astronautov 😀 Ja ti to neberem, som rada, ze Vam pomohli, to je dolezite. Ale myslim ,ze nemas narok urazat nejakeho lekara a jeho pracu, ja som nikoho neurazila, len som napisala, co som sa dozvedela. To je cele. Neviem, ale asi si si necitala a ani len neotvorila ten odkaz co som dala, lebo to by si potom toto asi nepisala. Akoze sorry, ak sa ta to tak dotklo, moj nazor. Tiez mam jednu znamu ,co robi diagnostiky z vlasu, chce za to 80€ a potom este liecba dalsie prachy. A tuto kam chodim, mam za tu cenu diagnostiku a aj lieky uz. Na trhu je silna konkurencia a ja som si nasla lacnejsie a co mi vyhovuje. A ty mas zasa svoje.

mirka304
autor
21. apr 2014

Otvorila som odkaz a aj čitala To ,že v rôznych labakoch zistili niečo iné,je možné.Neviem ja to nerobím.Ale aj 10 lekárov vyšetrí jedneho pacienta v rovnakom čase a každý povie niečo íné..A neberiem to vôbec osobne.Ak máš vlastnú skúsenosť s atopickým ekzémom ,ty alebo tvoje dieťa napíš, ako si to vyriešila.Ak nie, tak nekomentuj.Ja naďalej odporúčam analýzu vlasov aj keď to tento pán doktor neodporúča,ja ho nepoznám.
Analýzu vlasov robia lekári a biochemici.A každý si môže vybrať čo chce.
Ozaj a ty sa na čo liečiš?A si už zdrava? Otázka je či sa chceš liečiť,alebo byť zdravá.
Píšeš ešte, že ja odporúčam svoje. Ja svoje neodporúčam,ja to nerobím a my sme už zdraví.Dávame len možnosť, aby boli zdraví aj iný.