Bylinky od Anky Kopáčovej

borka510
6. aug 2021

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či ma nejaká z vás skúsenosť s pani Anku Kopacovu? Snaží sa pomôcť bylinkami, alebo nejaká skúsenosť, kedy bylinky naozaj zafungovali? Ďakujem, pekný deň 🙂

len_nig
6. aug 2021

Bola som u nej cca dva roky dozadu a teda bylinku som od nej nedostala žiadnu, hneď ako som otvorila dvere mi naordinovala konskú davku Wobenzymu, vitamín D, B a neviem čo ešte z lekárne. A kamošky čo tam boli malí veľmi podobnú skúsenosť.
Odporúčam skôr na FB Anka Bylinkova, ta ti reálne predá produkty z bylín

borka510
autor
6. aug 2021

@len_nig tak ja som dostala bylinky, skôr sa pýtam sa to, či sa podarilo otehotniet. Pani Anka nedáva stále bylinky, iba keď je sezóna a bohužiaľ, nemôže davat každej jednej bylinky, toľko ich nemá. Mám aj obklady z byliniek aj pijeme bylinky. Zatiaľ prvý týždeň.

len_nig
6. aug 2021

@borka510 prosím ťa a kde sa pýtaš konkrétne na to či sa podarilo otehotnieť?
A teda bola som u nej cez leto čo predpokladám že je zrovna sezóna. Ale veď bodaj by si pomohla, ja som ti napísala moju skúsenosť s ňou.

borka510
autor
6. aug 2021

@len_nig veď v otázke položenej v druhej správe. Ja som nikde nenapisala, že vyššie sa pýtam 🤷🏼‍♀️Neprišla som sa hádať, prišla som si po radu. Ďakujem, pekný večer.

borka510
autor
6. aug 2021

@len_nig a pisala som, že nie každému dáva bylinky, veď tam ma plno ludi a čo ma od rana do večera zbierať, len aby sa každému ušlo? Veď keď poradí bylinky, daju sa aj kúpiť 😊 ona je iba človek.

minnkaa
24. mar 2024

@borka510 Ahoj pomohli bylinky? Podarilo sa?

borka510
autor
27. mar 2024

@minnkaa ahoj, neviem či bylinky ale 3 mesiace som pravidelne každý deň robila čo mi kázala. Potom som na mesiac prestala a v tom som otehotnela. Aktuálne ma 14 mesiacov dcéra a druha sa podarila ani nevieme ako a som 21tt.