Chronické zápaly močových ciest
Viete mi niekto poradit nieco ozaj ucinne na opakovane zapaly mocovych ciest? Vyskusala som uz snad vsetko..uz fakt neviem
@peter_555 ja odpadneeeem 😃 ved jasne ze poznam tibi vodny kefir..uz to pijeme s manzelom mesiac a citime sa dobre..krmime to ako tamagoci 😃 kazde dva dni menime filtrovanu vodu a ideme podla navodov..vyborny lahodny napoj..denne vypijeme kazdy cca pol litra az liter..a co je MMS? Poslite foto
Je potrebné užívať D manozu tá je na baktérie, e coli, je potrebné ju užívať dlhšie, kúpiť kde je najvyšší obsah, zároveň piť čaj ktorý obsahuje medvedicu lekársku , prípadne kúpiť len tú, petržlenová vňať žuť a čaj z nej
@ateragram ospravedlňujem sa za neskorú odpoveď, ale neprišla mi emailová notifikácia, že niekto reagoval na mňa, tak som nemal dôvod sem chodiť. Teraz som prišiel odpísať na inú tému, a vidím že tu mám nezodpovednu otázku...chces foto MMS? to je chloritan sodný, látka v kvapalnom skupenstve...
Ahoj, četla som, ze na chronicke zapaly obecne pomaha colostrum, tak treba vyzkusaj...
@kawasakier6n Renol kvapky. Uplne topka. Ja ked uz citim, ze mozno nieco bude, tak si hned dam par kvapiek. Ale ked ich mas pravidelne, tak si daj 2-3 tyzdne intenzivnu kuru, t.j. tusim 3x denne po 7 kvapiek tie 3 tyzdne a malo by ti to prejst nadobro.
@sebi09 to som este neskusala
@lylyjana no mala som gynex..renol som uzivala chvilu ale necitila som nejaku vyraznu zmenu
@kawasakier6n tak gynex je na gynekologicke. Mne renol fakt zabera a kamoska, ktora mi ho odporucila mala pravidelne problemy, ani antibiotika jej nezaberali, tak ho podctivo vkuse 3 tyzdne uzivala a ze odvtedy parada. A mimochodom, pijes dost tekutin? lebo aj to moze byt pricina, ze sa ti to stale vracia
@lylyjana pijem skoro 2,5-3 litre denne...to ja za 10 rokov zapalov mam vsetko mozne nastudovane a vyskusane..strasne ze sa toho clovek nevie zbavit
@kawasakier6n juuj tak to ma mrzi, ze to uz takto dlho trva :(
@kawasakier6n na baktériu eccoli a fekalis len čistú D - manozu predáva sa gymbeam.sk
Vždy pred cikaním vypiť čo aspoň pohár vody a po cikaní znova. Keď to už chytíte tak prvý deň 3 šálky petržlenoveho čaju - vňaťku zaliať vrelou vodou najlepšie čo stiahne krv v moči. Ale iba prvý deň. Potom čaj s vresom.
Čo sa týka brusníc tie absolútne vynechať - žiadne šťavy ani samotné brusnice.
Ja sa na to roky liečim, keďže to mám chronické a zatiaľ klop klop klop sa držím.

Dievčatá uplne náhodou som narazil na vašu tému a debatu. Tiež som mal problémy ako vy, len u opačného pohlavia. Tak ako tu bolo spomenuté, môže to byť e.coli, ale aj chlamýdie, za ďalšie plesne a kvasinky, ktoré tými antibiotikami ste si zničili črevnú mikrobiotu. Takže v prvom rade vám dnes odporúčam ju ako prvú napraviť. Veľmi dobrý spôsob a lacný, je prostredníctvom tibi kryštálov alebo tibetskej kefirovej huby. Sú to probiotiká a nezabúdajte, že ich treba kŕmiť prebiotikami, aby sa im u vás zapáčilo. Nájdite si na internete, zakúpiť sa dá cez bazos. Tiež takto fungujem už asi tri mesiace, zaroven čreva sú ako druhý mozog, zlepší sa vám nálada, budete vo väčšej pohode a pomaly začnu prevládať vo vašich črevách zdravé baktérie nad tými škodlivými. Mnohým vám príznaky úplne ustúpia, mne len čiastočne, okrem toho že moja nálada a dobrý pocit narástol, i keď v tomto pandemickom a lockdownovom období sa mnohým zvýšili depky. A keď sa mi vylepšilo začal som brať MMS. Prestal som piť tibi na ten čas, pokým budem brať MMS, lebo tak či tak MMS by zabíjali všetky baktérie, ktoré vypijete v nápoji. A počas tohto obdobia žiadne mliečne výrobky nekonzumovat!! Viem, že teraz, ti ktorí o Tom počuli, si povedia, že prísada do bazénov. Do bazénov sa používa chlornan sodný a nie chloritan sodný MMS. Ja vás do toho netlačim, nič z toho nemám žiaden finančný osoh, a nie som žiaden distribútor MMS, len konzument. A neužíva sa veľké množstvo, sú to len kvapky, aj lieky keby ste jedli lieky vo veľkom, tiež by vás otrávili. Ja si dávam len tri, ktoré aktivujete a potom zalejete s 1dcl vody. Chcem sa s vami len podeliť o moju skúsenosť a tým vam pomôcť, lebo tiež som dlho hľadal, skúšal a zápasil s týmto problemom. A u lekarov som nepochodil, preto moja cesta bola alternatíva liečba. Keby som to prirovnal k účinku, je to to isté ako doma dezinfikujete miesta, kde sa najviac zdržiavajú baktérie. Tak isto aj naše telá majú tieto zákutia. MMS užívam tri kvapky, tri krát denne, od 8 do 20.00 hodiny. A môžem vám povedať, že na druhý deň mi príznaky výrazne ustúpili, po týždni na 90% ustúpili. Ale predtým, ako začnete si riadne naštudujte teóriu a postupy s mms1 alebo si overte cez diskusie u ľudí, ktorí už majú skúsenosti s ním...😉