Chronický zápal slinnej žľazy a nepríjemné prehĺtanie - skúsenosti?

vla111
27. máj 2019

Ahojte, prosím Vás o radu. Mám chronický zápal slinnej žľazy. Mám bolesť tlaku pri prehĺtaní, ktorý je naozaj nepríjemný plus do toho zvýšená tvorba slín ale taká, že ma z toho až naťahuje na zvracanie. Preto by som sa Vás chcela opýtať ak s tým má niekto skúsenosti. Či Vám na to niečo pomáha lebo na internete som sa nedočítala naozaj nič. Krčná doktorka mi povedala, že som podľa krvi v poriadku a, že mi nič nieje. Budem Vám moc vďačná za každú radu.

noemi155
27. máj 2019

Ahoj, ja som to mala tiež zápal slinnej žľazy plus uzliny, ale ja som skončila az v nemocnici, skoro som sa zadusila,prišla som v hodine dvanástej.
Ani jest, ani piť, nič.
Nikdy viac!
Vieš čo mi dávali ku konci hospitalizácie?
Studené obklady a ono mi to aj ozaj pomohlo...
Daj do uteraka niečo z mrazaku a pripadáj si to.
Snad ti to pomôže, ved antibiotíka dúfam, že máš...

danka_111
27. máj 2019

@vla111 Ahoj...ja som to mala tiez 2 krat...zapal pod sankou...pobolievalo ma to dost dlho...2xsono ukazalo zapal..3xantibiotika...stale bolelo...tahalo sa to 2 mesiace...krcna ma poslala az na ct krku, ze co tam vlastne mam..lebo krvny obraz ok...ct ukazalo, ze vsetko je v poriadku...ale pobolievalo ma to dost dlho este..plus mam tiez na jednej strane zvacsenu zapalovu uzlinu, ktora mi reaguje na kazdy infekt. V zlazach som nemala ani kamienok, nic. Ty mas problem s ktorymi?