Čo pomôže na zlepšenie imunity u dieťaťa?

slecnamarplova
19. júl 2016

Ahojte kočky,
malý ( 2 r. ) ma zdurené uzliny, veľké mandle - všetko zrejme príznaky nahromadených "odpadov" v tele po chorobe. Prosím viete mi odporúčiť niečo na podporu jeho imunity ? Niečo čo je fakt osvedčené ? Vďaka

misel0806
19. júl 2016

V lekarnach je urcite siroky vyber.. My pouzivame imunoglukan..😊

mantilka
20. júl 2016

Imunoglukan je pre deti od 3 rokov, uziva sa v nizsom veku len vo vynimocnych pripadoch.

lorela
20. júl 2016

Postupné mierne otužovanie, časté pobyty v prírode a vonku - prechádzky, pestrá vyvážená strava, denne kyslomliečne výrobky (napr. biele jogurty so živou kultúrou kvôli probiotikám, pretože imunita "pochádza" z čriev).

Citujem z primar.sk : "Najviac jej je v bruchu

Určite ste sa už stretli s informáciou, že sedemdesiat percent imunity je v bruchu. Čo to znamená? Hrubé aj tenké črevo sú zásobené obrovskou sieťou lymfatických dráh a uzlín, ktoré sú nositeľmi imunity a črevná bariéra je jednou z prvých, okrem kože, ktoré oddeľujú vonkajšie prostredie od vnútorného.
Preto je také dôležité, aby tráviaci trak fungoval bezporuchovo, človek tak menej často podlieha aj rôznym iným ochoreniam, nielen ochoreniam tráviaceho traktu. Pre dobrú imunitu je dôležité dodržiavanie zdravej životosprávy. Základom je zdravá výživa, dostatok fyzickej aktivity a zabúdať netreba ani na dodržiavanie pitného režimu." Koniec citátu.

nuska
20. júl 2016

Určite odporúčam aloe vera, ale pozor na kvalitu a tiež colostrum, potom ja ešte dávam také niečo ako sirup z ovocia a zeleniny. Robím im z toho normálne čajík a majú to radi. Napíš mi a dám ti kontakt, kde majú kvalitné aloe vera a aj tie ostatné veci, aby si nemusela z viacerých stránok, bo prerobíš na poštovnom. My máme problémy s laringitídami, ale odkedy berieme toto tak síce maly dostane, ale na druhý deň ani nevie, že mu niečo bolo.

squishy
17. aug 2016

presne, ako je vyssie pisane - 70 % imunity je v crevach, tie treba cistit - stale. tak, ako sa kazdy den sprchujes, aj creva musis udrzovat ciste stale. totiz, ciste creva dokazu z toho, co zjes vytazit maximum (vitaminy, mineralne latky, vyziva). moj syn mal problem s bruskom - hnacky, bolesti, az krce. robili vsetky mozne rozbory, testy, lekari na nic neprisli. zacali sme s aloe koncentratom s bylinkami + vlaknina a klop klop, uz ziadne problemy. len odporucam!

zuzanamih
13. sep 2016

Ahojte...tieto príznaky môžu byť aj príznaky niecoo iného..niekto ma nespicificke problemy a ani doktori nenapadne aby napriklad dal pacienta vysetrit na parazity v tele. Vela diagnoz je urcena nespravne,a aj ked prvotne problemy zdravotne zmiznu, po chvili su spat ☹ http://www.topky.sk/cl/13/1572381/Koniec-dovole...

babika129
22. sep 2016

prosím vás používa tu niekto imunoglukán sirup?možem poprosiť kodik ked otvorite krabičku zvrchu?dakujem

lusinda3
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanamih
27. sep 2016

ja som od malicka bojovala s bolestami hrdla a zdurenými uzlinami- mandlami, stačilo trosku zmeny počasia a choroba bola na svete...same tazke antibiotika, ktoré po case uz ani nezaberali, po rokoch som dostala alergiu na penicílin, a po rokoch trapenia sli mandle von...treba si naozaj robit kúry, ktoré telo, hlavne črevá zbavia bakterií...takze vysledok...kopec hodin u lekára, milion tabletiek, antibiotik v sebe, následne oslabená imunita a nutná operácia mandli

kiara3000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz