Detox po očkovaní

brumka111
29. okt 2012

Moja dcérka má nežiaduce účinky po podaní vakcíny De-te-per v 8.mesiaci , zmena v správaní. Máme za sebou podanie 1 kapsule potencovanej homeopatickej nosody - zlepšenie spánku, spokojnosti, úsmevnosti. Avšak po 2 týždňoch začala mať dcérka také trochu "nervózne" prejavy v jej správaní. Hľadala som na internete rôzne informácie o detoxe po očkovaní. Avšak, ak niekto z Vás má osobné skúsenosti s alternatívnymi metódami detoxu po očkovaní , budem rada , ak sa podelíte o svoju skúsenosť.

maruska123
30. okt 2012

Ahoj, ja by som Ti odporučila návštevu dobrého homeopata, ktorý by jej urobil nejakú detoxikáciu, ja som proti očkovaniu ale pri mojej dcére ked sa narodila som ešte nebola pevne rozhodnutá tak som ju dala v 3. a v 5. mesiaci očkovať, moja dcéra mala od narodenia problémy s bruškom takže v pol roku ju operovali - aby sa z toho všetkého dostala tak sme navštívili homeopatičku Dr. Kolenovú v KE , ktorá jej urobila aj taký " detox " po tom očkovaní, určite by som to na Tvojom mieste skúsila nemáš čo stratiť

jaanna
19. nov 2012

pozri temu... Homeopatiká a ich konkrétne použitie...tam najdes odpoved

jasmika
19. nov 2012

@brumka111 niekde som čítala že chlorela je dobrá na detox po očkovaní... ale treba to lepšie naštudovať... Prajem veľa zdravíčka...
@maruska123 platíš pokutu ked si odmietla očkovanie?

brumka111
autor
20. nov 2012

@jasmika uz mame za sebou kompletny detox homeopatikami. Vysledok je uzasny, mame spat nasu milovanu dcerku 🙂 . Odporucam. A chlorellu skusim tiez. dakujem pekne za odporucenie. Nastudujem si okolo toho nieco.

jasmika
20. nov 2012

@brumka111 a môžeš mi povedať ako to fungovalo? ako to prebiehha?

maruska123
20. nov 2012

@jasmika zatial ma nikto nikam nevolal a ni nepokutoval, malá má už skoro 3 roky a naposledy bola očkovaná v 5. mesiaci, možno ešte niečo príde, čakám dalsie bábo to už nedám očkovať vôbec

jasmika
20. nov 2012

@maruska123 a tvoja doktorka ako reagovala? ked si odmietla očkovanie.?

miika
20. nov 2012

@brumka111 ahoj, niekde som citala, ze z dietata ktore je apaticke (kvazi autisticke), sa po detoxe moze stat dieta hyperaktivne, cize opak toho co bolo. Suhlasim s maruska123, ze to chce fakt dobreho homeopata s vysledkami v tejto oblasti. Vsimla som si ze pomaly co homeopat, to iny sposob detoxikacie po ockovani. Niektori pouzivaju potencovane vakciny, ini homeokomplexy, s ktorymi maju vraj lepsiu skusenost.
Ja som bola s malym dokonca u liecitela a ten mi po vysetreni povedal ze maly ma silnu otravu tazkymi kovmi a zapal tenkeho creva - nasledky po ockovani. Odporucil pit ionizovanu vodu s ph9 na detox a vyplavenie tazkych kovov. Ionizator som kupila az tento tyzden, uz to zaciname pit. Ma vypit 3,5dcl, co je pri nom velky vykon, to neviem ako to do neho dostanem.

brumka111
autor
20. nov 2012

@miika prosim, daj potom vediet vysledky, ci budes badat nejaky ucinok po aplikacii tej ionizovanej vody. zaujima ma to. A detox homeopatiou ste nevyskusali?

maruska123
20. nov 2012

@jasmika
malá bola očkovaná v 5. mesiaci a v 6. mesiaci bola 2x operovaná mala problémy s črievkami, tak som sa potom nato stále vyhovárala, že ešte nie je po operáciach v pohode a stále som to odsúvala a v 11. mes. šla do jaslí a to začali dookola same sople a kašle takže zas som mala výhovorku že teraz nie a potom už doktor zistil že som proti a nejako to neriešil a nerieši dodnes ani ma neprehováral

jasmika
20. nov 2012

@maruska123 tak to je výhoda..neviem ako naša doktorka zareaguje...

xlucia
20. nov 2012

@brumka111 co presne ste uzivali?

maruska123
20. nov 2012

@jasmika tak ale na doktorku sa môžeš vykašlať, nech si hovorí svoje, inak doktori sú platení za každé očkovanie , takže im ide hlavne o peniaze, ja poznám už teraz mnohých rodičov, ktorí svoje deti vôbec nedali očkovať, a v pohode to u doktorky obkecali, resp. nejako to neriešili

jaroe
29. jan 2013

Ahojte, uvazujem tiez o detoxe, len neviem, ci to ma zmysel. Dcera bola naposledy ockovana v 6. mesiaci a nebadam na nej nejake viditelne skody. Teda ak si odmyslim, ze po 1. ockovani prestala dzavotat a po 2. sa "zabudla" pretacat". Potom sa to vsetko utriaslo, nic jej nie je, aspon dufam. Len by som mozno mala lepsi pocit, keby sa jej tie tazke kovy dostali z tela von.

sunin
22. apr 2013

ja skusim dat detom liečivu hlinu...

mamazem
22. apr 2013

Pri mnohých deťoch zaberá práve vhodne nasadená homeopatická liečba. Sľubne ako ďalšia alternatíva vyzerá Matuzalem. Podľa výrobcu dokáže vytiahnuť toxíny a aj ťažké kovy von a zároveň sa tvrdí, že opraví poškodené nervové bunky a spojenia, ku ktorých poškodeniu môže dôjsť práve pri podaní ortute a hliníka v rámci vakcín. Ak Vás to zaujíma, odporúčam ísť na prednášku o Matuzaleme. Prednáška je zdarma a nikto Vás tam nebude nútiť niečo si kúpiť. Aktuálne prednášky nájdete na stranke podpornaliecba.
Chlorellou tiež určite nič nepokazíte, deti ju môžu jesť počas celého roka ako zdravú potravinu.

baskaj
22. apr 2013

@mamazem S tým Matuzalemom máš aj nejaké osobné skúsenosti? Ako malé deti to môžu užívať?

mamazem
22. apr 2013

1,5 ročný syn toho výskumníka zjedol na posedenie 3 krabičky Matuzalemu (to je 3mesačná dávka, vyčúral to, proste drahé cukríky). Nedá sa tým predávkovať. Je to na čisto prírodnej báze - flavonoidy z čierneho čaju. Požiadala som výrobcu o certifikát od príslušného úradu o vhodnosti pre deti, zavesím to potom na web. Osobné skúsenosti hodím do IP.

danag
5. sep 2013

@mamazem Chcem synovi spraviť detox po očkovaní HEXA vakcínou, Prevenarom a Rotarixom. Poradíš mi prosím čo a ako?

mamazem
5. sep 2013

@danag Ak chceš použiť Matuzalem na detoxikáciu dieťaťa, odporúčam obrátiť sa priamo na infolinku Matuzalemu v pracovných dňoch 7:30-15:30. alebo na distribútora na Slovensku, ktorý je v úzkom kontakte s výrobcom.
Mám čestné slovo výrobcu ale zial nemam oficialne potvrdenie o tom, ze Matuzalem je vhodný pre deti, preto budem radšej, ak si každý urobí svoj názor na jeho užívanie sám. V priebehu roka by malo byť na nete o Matuzaleme čoraz viac informácií.
Ďalej by som zvážila buď Fytomineral od Energy alebo zelené potraviny, napríklad Chlorellu. Všetko nájdeš u nás na eshope mamazem.

zmol
6. sep 2013

Viete mi niekto napisať kolko by vyšla kúra Matuzalemom alebo Fytomineralom ?dakujem

agibrej
15. jún 2014

Ahojte.Detoxikacia po ockovani....Hlinik sa viaze z so zinkom a v ockovani tam je riadna palka....dostanes kupit na www.koloid.sk....lepsie koloidny zinok ano dalej kovy viaže chlorela ktoru tu spominate ,dalej super absorber je reichy....a ockovani priamo čisti bambioil č.3 -joalis detox. viac na mail agibrej@gmail.com

mistik05
18. máj 2018

Homeopatiká

katarinahajnus
10. aug 2021

@brumka111 ahoj mohla by som poprosiť info co si dávala?