icon

Doterra Stronger u detí

12. júl 2025

Mate niekto skusenost s doterra stronger gulickou na imunitu u deti?vraj staci prejst po chrbatiku napr.vecer

popcorn2myska
12. júl 2025

ano,viem čo je dottera..moja sefka s tým pracovala popri práci ako zdr.sestra..a do roka dostala rakovinu.Takze never tomu, že to pomáha ,vyhod to ! Ona to tiez prestala dílovať a vyhodila to co uzívala.

autor
12. júl 2025
@popcorn2myska

ano,viem čo je dottera..moja sefka s tým pracovala popri práci ako zdr.sestra..a do roka dostala rakovinu.Takze never tomu, že to pomáha ,vyhod to ! Ona to tiez prestala dílovať a vyhodila to co uzívala.

@popcorn2myska myslis ze z toho?

len0cka
12. júl 2025
@popcorn2myska

@popcorn2myska nedá mi nespýtať sa ..ako vie tvoja šéfka, že to bolo z olejov? Pretože určiť pôvod rakoviny je do dnešného dňa veľmi ťažké, v drvivej väčšine prípadov až nemožné. Zvaliť to na esenciálne oleje mi príde prinajmenšom smiešne a odvážne. A nie, nerobím s nimi,ale kopa mojich známych ich používa roky a predstav si, že rakovinu nemá ani jeden z nich. Tiež pracujem v zdravotníctve,moji obaja rodičia mali rakovinu,otec už tu žiaľ nie je,ale prešla som si s nimi tú krížovú cestu, mám toľko informácií, že by som mohla pomaly prednášať a preto keď vidím takýto blud, nedá mi neozvať sa. Nerozširuj domnienky v štýle jedna babka povedala, ale overené fakty prosím. Dosť pochybujem, že má tvoja šéfka na lekárskych správach napísané, že dostala rakovinu z esenciálnych olejov 🙄

popcorn2myska
12. júl 2025
@len0cka

@popcorn2myska nedá mi nespýtať sa ..ako vie tvoja šéfka, že to bolo z olejov? Pretože určiť pôvod rakoviny je do dnešného dňa veľmi ťažké, v drvivej väčšine prípadov až nemožné. Zvaliť to na esenciálne oleje mi príde prinajmenšom smiešne a odvážne. A nie, nerobím s nimi,ale kopa mojich známych ich používa roky a predstav si, že rakovinu nemá ani jeden z nich. Tiež pracujem v zdravotníctve,moji obaja rodičia mali rakovinu,otec už tu žiaľ nie je,ale prešla som si s nimi tú krížovú cestu, mám toľko informácií, že by som mohla pomaly prednášať a preto keď vidím takýto blud, nedá mi neozvať sa. Nerozširuj domnienky v štýle jedna babka povedala, ale overené fakty prosím. Dosť pochybujem, že má tvoja šéfka na lekárskych správach napísané, že dostala rakovinu z esenciálnych olejov 🙄

@len0cka to nebolo z olejov...ona tie oleje užívala aby bola zdravá..a nezabralo lebo to nepomáha na imunitu.

patka06
12. júl 2025
@anonym_autor

@popcorn2myska myslis ze z toho?

@anonym_autor Skúsenosť nemám, podľa mňa totálna blbosť, aby nejaká gulička pomohla na imunitu.

popcorn2myska
12. júl 2025
@len0cka

@len0cka ved som písala že to nebolo z olejov..ale oleje nemali funkciu podporovat imunitu nijak..a je VS vzdelaná zdravotna sestra a naletela na taku somarinu.

danielockazihlavka
8. aug 2025

Niektoré oleje podporujú imunitu. No mnoho ľudí čaká zázračné účinky buď zo dňa na deň alebo po krátkej dobe. Viem, že niektorí stronger používajú, avšak treba si uvedomiť, že keď sa budem kŕmiť zapalovou stravou, budem bez aktívneho pohybu, veľa pri obrazovkách..., tak ani stronger nepomôže.