icon

Hľadám homeopata na radu

adzy
10. júl 2025

Ahojte hľadám ,potrebujem sa poradiť a kupiť niečo je to premňa veľmi dôležité na moje ochorenie ďakujem

stellarstar
10. júl 2025

Ale homeopatika neliečia vážne ochorenia

zic
10. júl 2025
@stellarstar

@stellarstar priam sa mi ziada napisat, ze ziadne (nie viac ako na urovni placebo)... takze pohar vody a modlitba spravia tu istu robotu...

adzy
autor
10. júl 2025
@stellarstar

@stellarstar ale mne pomohli a na moju chorobu nemajú liek takže si musím takto pomôcť sama

adzy
autor
10. júl 2025
@zic

@stellarstar priam sa mi ziada napisat, ze ziadne (nie viac ako na urovni placebo)... takze pohar vody a modlitba spravia tu istu robotu...

@zic to nieje pravda ale každý má názor toje v poriadku ja viem ,že mi pomohli a lekári nevedia pomôcť už dlhé roky takže tak len neviem ich zohnať si preto sa pýtam na homeopata

stellarstar
10. júl 2025
@adzy

@stellarstar ale mne pomohli a na moju chorobu nemajú liek takže si musím takto pomôcť sama

@adzy to by ma zaujímalo o aku chorobu ide, ja mam tiež jednu vážnu dg a s homeopatikami by som sa ani vo sne nedala liečiť a neverím ze neexistuje Liek na tu tvoju
Moja mama napr má rakovinu koze mňa by ani u nej nenapadlo jej davat homeo, sice teraz sa nelieči mala minulý rok ožarovanie

stellarstar
10. júl 2025

@adzy to by ma zaujímalo o aku chorobu ide, ja mam tiež jednu vážnu dg a s homeopatikami by som sa ani vo sne nedala liečiť a neverím ze neexistuje Liek na tu tvoju
Moja mama napr má rakovinu koze mňa by ani u nej nenapadlo jej davat homeo, sice teraz sa nelieči mala minulý rok ožarovanie

adzy
autor
10. júl 2025
@stellarstar

@stellarstar hidradenetis a žiaľ nieje liek vlastne je biologická ktorá vôbec nepomáha nevedia to liečiť len skúmajú po celom svete to nevedia zastaviť

stellarstar
10. júl 2025
@adzy

@stellarstar hidradenetis a žiaľ nieje liek vlastne je biologická ktorá vôbec nepomáha nevedia to liečiť len skúmajú po celom svete to nevedia zastaviť

@adzy atb a retinoidi si už skúšala?

adzy
autor
10. júl 2025
@stellarstar

@adzy atb a retinoidi si už skúšala?

@stellarstar ano atb 3 mesiace vkuse retinoidy ide dať v septembri prvý x už tým trpím 20 rokov

stellarstar
10. júl 2025
@adzy

@stellarstar ano atb 3 mesiace vkuse retinoidy ide dať v septembri prvý x už tým trpím 20 rokov

@adzy Ustekinumab alebo Upadacitinib ti neskúšali dať?

adzy
autor
10. júl 2025
@stellarstar

@stellarstar tie názvy počujem prvý x čo toje ?

adzy
autor
10. júl 2025
@stellarstar

@stellarstar oni nevedia dať nič okrem atb masti retinoid roacutane a biologická liecba a ešte prednison to mám všetko za sebou okrem roacutane

stellarstar
10. júl 2025
@adzy

@stellarstar tie názvy počujem prvý x čo toje ?

@adzy žijem v at a kukla som na Google ake možnosti liečby su a toto mi vyhodilo. Ak vieš po nemecký tak kukni ak po anglicky určite tiez nieco najdes

adzy
autor
10. júl 2025
@stellarstar

@stellarstar ja už nevládzem stýmto ďalej žiť za tie roky to namňa doľahlo,tento týždeň som musela dať rezať dva x tvár

stellarstar
10. júl 2025
@adzy

@stellarstar ja už nevládzem stýmto ďalej žiť za tie roky to namňa doľahlo,tento týždeň som musela dať rezať dva x tvár

@adzy to mi je ľúto ale nevzdávaj. Hľadaj ďalej niekde na fórach zahraničných určite nájdeš nejaké riešenie

adzy
autor
10. júl 2025
@stellarstar

@adzy to mi je ľúto ale nevzdávaj. Hľadaj ďalej niekde na fórach zahraničných určite nájdeš nejaké riešenie

@stellarstar veď už dlhé roky pátram a žiaľ nikto nenašiel nič ale jeden dnes písal o homeopatikum tak preto som sa pýtala a ďakujem za čas si zlatá manžel robí v at.akurát tam je a vybavil mi aj v lekárni benzaknem

stellarstar
10. júl 2025
@adzy

@stellarstar veď už dlhé roky pátram a žiaľ nikto nenašiel nič ale jeden dnes písal o homeopatikum tak preto som sa pýtala a ďakujem za čas si zlatá manžel robí v at.akurát tam je a vybavil mi aj v lekárni benzaknem

@adzy benzaknem? Aha asi myslíš benzaknen

adzy
autor
10. júl 2025
@stellarstar

@adzy benzaknem? Aha asi myslíš benzaknen

@stellarstar áno preklep rýchle píšem

endzi83
30. júl 2025

@adzy ahoj ak ešte hľadáš homeopata tak MUDr.Stasova je aj homeopatka. Má stránku venuje sa celostnej medicíne www.alteregida.com možno by Ti vedela poradiť, pomôcť.

adzy
autor
3. aug 2025
@endzi83

@adzy ahoj ak ešte hľadáš homeopata tak MUDr.Stasova je aj homeopatka. Má stránku venuje sa celostnej medicíne www.alteregida.com možno by Ti vedela poradiť, pomôcť.

@endzi83 ďakujem pozriem hlavne odkiaľ je

endzi83
4. aug 2025
@adzy

@endzi83 ďakujem pozriem hlavne odkiaľ je

@adzy Prešov, ale robí aj online. Má tam konzultáciu zadarmo, teraz neviem presne či 15 alebo 30min.

gigie24
7. nov 2025
@zic

@zic Mozem sa spytat kolko krat ste bol lieceny homeopatiou?