Infralampa alebo biolampa na ekzém
Ahojte, prosim tie co mate skusenosti,
Chcela by som na terapiu svetlom nejaku lampu na atopicky ekzem a klby (reumu). Neviem presne ci biolampu alebo infralampu. A ak, tak ake znacky odporucate? S cim mate dobre skusenosti? Dakujem
Infra. Hocijakú. Najlacnejsie das do zasuvky a svieti, drahsie maju aj casovac. Z bio aj tak naozaj ucinkuje iba infra, tie farebne filtre su iba marketingovy odrb.
@aalt dakujem za realciu, nieco take som aj citala a fakt neviem naco by mi boli tie fialove, modre nadstavce...
A myslis ze infra pomoze aj na klby?
@aalt dakujem za realciu, nieco take som aj citala a fakt neviem naco by mi boli tie fialove, modre nadstavce...
A myslis ze infra pomoze aj na klby?
@majla87 infra je vseobecne na zapaly, na regeneraciu a podobne. Opytaj sa lekara na konkretnu diagnozu, ale za mna skor ano. My sme kupila po uraze a mame nejaku nemecku infralampu uz hadam aj 15 rokov. Stala cca 20€.
Este ma napadlo, ze na atopicky ekzem asi skor UV, cize lekar, kedze UV na doma uz asi nekupis (a UV nemaju ani biolampy). Alebo teda "bezpecne" slniecko. Infra pomoze prekrveniu a podobne, ale nie priamo na postihnutu kozu. Ale na klby a reumu infra by malo pomoct. Aspon zmiernit.

Infra. Hocijakú. Najlacnejsie das do zasuvky a svieti, drahsie maju aj casovac. Z bio aj tak naozaj ucinkuje iba infra, tie farebne filtre su iba marketingovy odrb.