icon

Kde zoženiem masť na sťahovanie predkožky?

aksined1983
17. okt 2017

Ahojte,

docitala som sa tu o nejakej masticke JUST na zuzenu predkozku, alebo teda ked to nasim syncekom nejde stiahnut.... vie mi tu niektora z vas poradit, ako sa k nej dostat, alebo ako sa dostat ku slezu nebadanemu? iba kvet.... nikde a nikde neviem zohnat :-/ Dakujem

nikushka1616
1. aug 2019

Ahojte ,chcela by som sa svami poradiť. Dnes som bola zo svojim 6rocnym synom u urológa. Mal mu len pretiahnuť kozicku nakoľko to nešlo. Ale keď mi povedal že je nutná obriezka skoro som odpadla. Ale ako tu čítam existujú masticka ktoré niektorým pomohli,iným nie. RaDá by som to vyskúšala, termín obriezky dal doktor na október. Ale najradšej by som bola keby to nebolo potrebné. Čo by ste mi poradili?

veryhappy
2. aug 2019

@nikushka1616 dobry den. Je to slezovy krem z firmy just. Stoji 19.10eur. Treba natierat denne rano a vecer a dobre je aj kupit slez nebadany z lekarne a vyluh naliat do kupela kazdy den. Krem mam kdispozicii. Pekny den.

stulrajterova
13. sep 2019

@nikushka1616 ako sa vám darí? čo ste vyskúšali ?

lenka2486
13. sep 2019

@nikushka1616 znama bola s malym 4r. u dr, toez mu nejde vobec stiahnut, a dala im nejaku kortikoidovu mast, a vraj po 2 pouzitiach mal predkozku ako zuvacku, uplne sa natiahla pekne az dole.

wawrita
19. sep 2019

Som odborný poradca Just , ak by niekto potreboval slezovovy krém alebo poradiť ohľadne jeho aplikácie , pripadne sa dozvedieť viac o prírodných výrobkoch Just - kľudne mi napíšte

stulrajterova
16. okt 2019

@miska231214 vedela.

ak potrebujete

peene
28. okt 2019

@wawrita DOBRý DN JE TU NEJAKY PREDAJCA JUST, KTORY MA SLEZOVY KREM SKLADOM ?V BA ? AK ANO PROSIM SMS
0908 459 524

peene
28. okt 2019

@veryhappy @wawrita DOBRý DN JE TU NEJAKY PREDAJCA JUST, KTORY MA SLEZOVY KREM SKLADOM ?V BA ? AK ANO PROSIM SMS
0908 459 524

veryhappy
28. okt 2019

@peene dobry den. Ano, mam. Pisem spravu

sadell
25. nov 2019

@nikushka1616 dobry den, dnes som prezila podobny zazitok. Bola som s 5 rocnym synom na urologii a objednal nas na obriezku v narkoze na februar. Vy ste ako dopadli? Podstupili ste obriezku, alebo vam pomohlo nieco ine?

adazdca
26. nov 2019

@sadell zaujímalo by ma, či váš synček má ten pipík úplne uzavretý alebo aj vidno kúsok žaluďa...že podľa čoho ti urologovia riešia vlastne obriezku ..má aj nejaké komplikácie, zápaly, či?

sadell
27. nov 2019

@adazdca nevidno ziadny zalud. Ani kusocek. Zapal ma uz druhy. Klasocky strhnut mu to nechce.

adazdca
27. nov 2019

no tak to potom asi je dovod, aby mu to poriesili na urologii... drzim vam palce.. nech je drobec cim skor fit

miska2312
9. dec 2019

Môžem sa spýtať od akého veku je Vhodný ten slezovy kremik? Maly bude mat 10 mesiacov uz mu to môžem potierat?

stulrajterova
9. dec 2019

@miska2312 môžete spokojne aj teraz, máte ho dostupný alebo treba pomôcť s poradenstvom? môžete mi písať do IP.

beyonce85
12. dec 2019

Ahojte. Baby prosim vas mate este niekto na predaj slezovy krem? Potrebujem pre maleho. Dakujem

sadell
Autor odpoveď zmazal
wawrita
13. dec 2019

@beyonce85 nech sa páči ja mám napíšte mi spravu dohodneme sa

stulrajterova
13. dec 2019

@beyonce85 mam, piste....dnes mozem poslat doporucene

elisssia10
1. aug 2020

Ak by ste mali záujem viem vaam vyrobiť ja vyrábam maste a tuto som robila na podnet sestry ktorá prišla za mnou so slezom nebadanym že chlapcovi na predkožky mal ísť na operáciu sama som neverila keď sestra povedala ze je všetko v poriadku a nemusí ísť na operáciu ani chyrurg neveril

isis234
6. aug 2020

@aksined1983 v Senici v lekárni

stulrajterova
6. aug 2020

@isis234 mam dostupnu

kitti27
29. sep 2020

@stulrajterova dobrý deň, tiež by som potrebovala ten slezový krém pre synčeka....

stulrajterova
29. sep 2020

@kitti27 kludne mi píste do správy

ylanee
17. nov 2020

@evkacik5 dobry vecer, aku masticku Vam vtedy predpisali? dakujem

evkacik5
17. nov 2020

@ylanee triamcinolom zltu

veryhappy
18. nov 2020

Aj ja mam k dispozicii vzdy ihned slezovy krem, v BA a okolie aj osobne 🌷

ylanee
18. nov 2020

@veryhappy a cena? a funguje to naozaj? na stranke just som sa nikde nedocitala ze by to malo byt na predkozku... dakujem

stulrajterova
18. nov 2020

@ylanee vo vacsine pripadov pomaha, kludne mi piste, maju momentalne skvele kolekcie vianocne

veryhappy
18. nov 2020

@ylanee máte správu