L-Teanin od Dr. Fleming
Ahojte, mate niekto skusenosti s L-Teaninom od dr. Fleming na nespavost? Trpim chronickou nespavosťou cca rok
prečo akurát táto značka? Je úplne jedno,kto to vyrába.
Ja som to brala večer,ale nemohla som spať.Teraz to beriem ráno.
Účinky L-teanínu
Relaxácia a proti stresu:
Pomáha navodiť pokojný stav mysle a zvyšuje hladinu alfa mozgových vĺn, čo prispieva k lepšej nálade a relaxácii.
Podpora koncentrácie:
Zlepšuje kognitívne funkcie a podporuje sústredenie pri náročnom pracovnom nasadení alebo pri štúdiu.
Môže prispieť k zlepšeniu kvality spánku.
Kombinácia s kofeínom:
Pôsobí synergicky s kofeínom, zjemňuje jeho účinky a eliminuje niektoré negatívne vedľajšie efekty, ako je nervozita, pričom zachováva jeho stimulačné vlastnosti.
Pre koho je vhodný?
Ľudia, ktorí chcú zlepšiť svoju schopnosť relaxácie.
Študenti a pracujúci, ktorí potrebujú zlepšiť koncentráciu a duševný výkon.
Tí, ktorí sa snažia o kvalitný večerný odpočinok.
@rozculena áno, veď ja som len tak napísala bližšie info že aku presne značku mám, a zabera ti, cítiš sa lepšie?
brala som l-theanin asi tyzden, nevsimla som si žiadne účinky okrem dlhých bizarnych snov
Pozor L-theanin u hodne vela ludi vyvolava caste nocne mory.
@anonym_719482
@binarypete ďakujem za upozornenie, ja mam dlhodobu nespavost a uz neviem co s tym čo vyskúšať..
Ja som skusal vsetko mozne a najviac mi pomohol Persen Forte.
@binarypete nemám tú skúsenosť
@rozculena áno, veď ja som len tak napísala bližšie info že aku presne značku mám, a zabera ti, cítiš sa lepšie?
@vierka5678 ja to neužívam na spanie,ale na skľudnenie,mám tetániu.Neviem zatiaľ posúdiť,či to účinkuje,jeho doterajší účinok bol,že som nevedela zaspať🙄 preto som ho začala brať ráno.
@vierka5678 skúšala si biely šum?Alebo nejaké relaxácie?
@vierka5678 skúšala si biely šum?Alebo nejaké relaxácie?
@rozculena áno skúsila som už všetko, čaje, magnezium, neospan, citanie knihy, tepla sprcha, teple mlieko…
@rozculena áno skúsila som už všetko, čaje, magnezium, neospan, citanie knihy, tepla sprcha, teple mlieko…
@vierka5678 vieš dôvod nespavosti? menopauza...chronický stres.....vyhorenie....psych.problémy?
@vierka5678 potom už len psychiater a lieky na spanie....alebo obvodný ti predpíše jednu dávku
@vierka5678 vieš dôvod nespavosti? menopauza...chronický stres.....vyhorenie....psych.problémy?
@rozculena vieš čo mne to začalo minuly rok v decembri keď som užívala ATB, no a potom sa to už stalo rutinou, mala som stres že nezaspím tak som nespala, teraz z toho nemam stres je mi to už jedno a spať sa mi neda tak či tak..

prečo akurát táto značka? Je úplne jedno,kto to vyrába.
Ja som to brala večer,ale nemohla som spať.Teraz to beriem ráno.
Účinky L-teanínu
Relaxácia a proti stresu:
Pomáha navodiť pokojný stav mysle a zvyšuje hladinu alfa mozgových vĺn, čo prispieva k lepšej nálade a relaxácii.
Podpora koncentrácie:
Zlepšuje kognitívne funkcie a podporuje sústredenie pri náročnom pracovnom nasadení alebo pri štúdiu.
Môže prispieť k zlepšeniu kvality spánku.
Kombinácia s kofeínom:
Pôsobí synergicky s kofeínom, zjemňuje jeho účinky a eliminuje niektoré negatívne vedľajšie efekty, ako je nervozita, pričom zachováva jeho stimulačné vlastnosti.
Pre koho je vhodný?
Ľudia, ktorí chcú zlepšiť svoju schopnosť relaxácie.
Študenti a pracujúci, ktorí potrebujú zlepšiť koncentráciu a duševný výkon.
Tí, ktorí sa snažia o kvalitný večerný odpočinok.