Ahojte je tu niekto kto ma zvysenu funkciu stitnej zlazy -hypertyreózy. A lieči sa aj prírodné?
@nevenka ja lieky užívam normálne, len ide o to ze nepomahaju a furt mam aj búšenie, preto doktor vravel ze mam zvážiť jej vybratie
Aki dlho sa liecis?
Ty máš zvážiť vybratie?? A doktor je od čoho
Mna nadstavovali zvyšovali dávky keď nezaberalo lieky a po 5-6 rokoch aj tak išla von na žiadosť doktora
Takze buď doktor nevie čo s tebou alebo zmeň a uvidis
@gvenduska a nemáte teraz problémy po vybrati?
Nie nemám všetko je Ok beriem tabletky a som Ok
Raz ročne absolvujem vysetrenie
Nie
@anika dobry den, prosim vas, kde vam vyberali stitnu? je lepsi ruzomberok alebo kosice-saca? ja sa liecim na hypertyreozu 2 roky, 7 mesiacov som mala obdobie, kde som lieky nebrala.. Lekarka mi tiez vravela, ze ak by mi to nepreslo do hypotyreozy, stitna musi von.. nie som z toho vobec nedsena :(
S tymto neradim riskovat prirodne. Fakt nie. Mne prvy raz odznela sama, ale mala som len mierne priznaky, dalsie ataky uz mali brutal priebeh. Ak si nechces poskodit srdce, kosti, nechces mat vypadane vlasy, tak sa liec normalne. S tymto nie je sranda. Ja aom mala tlaky do 200/135, pulzy 145. Na infarkt alebo mrtvicu...🙄.
Teda Thyrozol alebo Propicyl, k tomu betablokatory.
No a prirodne len na podporu, mozes skusit magnezium a tinktury z karbinca europskeho alebo natrznika bieleho. Ale lieky neobchadzaj.