Liečiteľ Pavel Bielik. Skúsenosti?

apple15
19. jan 2010

Ahojte, chcela by som sa spytat, ci mate miektora skusenosti s RNDr. Bielikom. Vraj je to velmi dobry liecitel. Moja 3,5M dcera ma ekzem a chystame sa k nemu, len neviem co mam ocakavat.
Moc dakujem za skusenosti.

pia22
19. jan 2010

Apple nikdy som o nom nepocula. Ako lieci? Odkial je?

apple15
autor
19. jan 2010

Je z BA a lieci vraj homeopatikami a bylinkami. Myslim, ze je niekde na Sancovej ulici.

ebbi
12. júl 2010

Ahoj,

neviem, ci ste uz boli. Potom napis ako ste dopadli.
Ale ja by som tam uz nesla. Boli sme tam s malym dietatom s ekzemom a uskodil nam, viac by som nesla☹(

unbelami
2. okt 2010

Ahojte! Ja ho poznam uz velmi dlho. Viac ako 15 rokov. Konzultujeme spolu aj po telefone, nakolko sme z TN a on z BA. Mam dobre skusenosti s nim. Poradil a pomohol. Nikdy neublizil.

unbelami
2. okt 2010

@ebbi Ake si mala s nim zle skusenosti? Ako Ti uskodil. To by ma velmi zaujimalo. Napis, ak mozes. Dakujem.

ebbi
14. okt 2010

Ahoj, nevsimla som si, ze si sa nieco pytala.
My sme dopadli velmi zle, bolo by to asi na dlho, tak len strucne. Po 3 tyzdnoch uzivania jeho kvapiek mala bola krvava od hlavy po patu-atopicky ekzem a dokonca sa jej zacali robit take tvrde hrce na hlave-velmi divne. Mala 17 mes, bola velmi malicka cca 8 kg, nemohla vobec spat, stale plakala, trapila sa, skriabala, bola to hroza. A prisli sme k nemu povodne s ustalenym kludnym ekzemom! Tusila som, ze nieco je zle, potom na kontrole jej jedny kvapky vysadil, ze tie nie su pre nu dobre 😲 (esteze sme ich uzivali 3 tyzdne) a skratka dostala sa do takeho stavu, ze sme museli prejst na kortikoidy a celkove atb, aby sme sa z toho dostali( to bolo prvy krat v zivote, co musela obe tieto veci pouzit-k tomu nam teda dopomohol!!!)-dovtedy som sa snazila krvopotne, dokonale diety, starostlivost atd. a on mi to pokazil totalne za 3 tyzdne-ono zvonka sa to da do poriadku za par dni, ale co jej este aj v tele zostalo z toho, nechcem vediet. Bola som totalna hlupana, ze som mu vobec verila a vlastne obetovala zdravie svojho dietata a moju dlhorocnu snahu-pri starsej dcere sa mi to podarilo a mladsiu som takto pokazila...velmi lutujem....Viem porovnat aj vysledky krvy, zhorsili sa dost radikalne. takze tak... v kazdom pripade na malych detoch by som nic take neskusala, z vlastnej skusenosti viem, ze vacsina su len dobri "podnikatelia" a dosledky si nesies ty sama. Ak tam ide dospely a povedzme s nejakou prkotinou, tak povedzme, ale inak ani nahodou!! Ale rozumne zmysliacim ludom co su zo zdravotnych dovodov zufali by som odporucila odolat 😉 -tot moj nazor

advija
31. okt 2012

Milá apple15!
Pán Bielik je "to" najlepšie, čo ma v živote stretlo a zodpovedne vravím, že nielen mňa, ale po mne moju rodinu aj všetkých
blízkych priateľov, keďže dnes už pomaly nežije človek bez zdravotných problémov. Bolo by veľmi zdĺhavé menovať všetky choroby (vrátane veľmi ťažkého ekzému mojej malej krstnej dcéry, ktorá nemala minútu pokoja bez škrabania sa až do krvi 24hodín, nikto jej nevedel pomôcť, až on..). Ja sama už 7 rokov nevysedávam u alergológa, kde som si pripadala ako pokusný králik. nemohla na krok bez liekov a " vdychovača " ako prvej pomoci pri astmatickom záchvate..atď.
Skrátka a jasne som šťastná, že som mala tú česť spoznať tohto PÁNA !
neverím vlastným očiam, keď čítam slová ebbi, no ako so všetkým, každý z nás má vlastný rozum, aby posúdil, kedy je preňho niečo dobré..prípadne nevhodné..

biba12
25. dec 2012

No mne tento pan tiez nepomohol. Moj syn ma od 2r sopliky a nasledne zatekanie soplika do hrdla a odkasliavanie. Toto trva tri roky. Vzal nejaky krystal na snurke, s tym kruzil dokola. Dal synovi trojo kvapiek, bral ich dva tyzdne poctivo, potom sme sli na kontrolu. Tak zhustil liecbu, to iste len castejsie. Nezabralo. Kamoskinym deckam tiez nepomohol. Teraz chodim k inemu homeopatovi a zatial sa to vyvija tym spravnym smerom 😉 uvidime..........

janinah
25. dec 2012

@biba12 asi pán liečiteľ nevie odstrániť nos. mandľu,lebo toto vyzerá byť synčekov problém

biba12
10. jan 2013

@janinah tu ma uz vonku

janinah
10. jan 2013

@biba12 nemohla dorásť? stáva sa to...

biba12
11. jan 2013

@janinah nie,vybrali mu ju len minuly rok v marci a ani potom sa to nezlepsilo. Problemy so soplom trvaju stale v kuse tri roky . On este nebol ani bez soplu. Stale mu zateka a vykasliava to.

deshek
6. jún 2013

mne pomohol so zlomeninou,ktora sa nehojila
nepomohol mi s nepravidelnym menzesom
najvtipnejsia prihoda s nim je, ked som mu telefonovala v situacii ked som potrebovala vediet ci som tehu (mala som ist na operaciu - vytahovanie zubu mudrosti) a krvne testy boli negativne, ale mne sa nieco nezdalo....povedala som: Dobry den pan Bielik, vedeli by ste mi prosim zistit ci som tehu? a on na druhej strane telefonu: pockajte....ano ukazuje mi to ze ste tehotna: ) Moc som tomu neverila - ale na operaciu som nesla....a mal pravdu: )))) som tehu: )

meg_junova
11. jún 2013

Mate prosim niekto kontakt na pana Bielika??? Prosim prosiiim

meg_junova
11. jún 2013

@advija prosim ta, nemas aktualny kontakt na pana Bielika? Moj syn sa velmi trapi s ekzemamy

danny000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danny000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
meg_junova
11. jún 2013

@danny000 Daniel?On pracuje sám pre seba?Čo je zač?Kde je?

meg_junova
11. jún 2013

@danny000 aké má priezvisko?

danny000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mijar
27. júl 2013

@ebbi mali ste mu hned po prvých príznakoch telefonovať každý organizmus je iný určite by to s vami riešil

mijar
27. júl 2013

@meg_junova 0905582997 volať iba v pondelok a vo štvrtok inokedy nelieči mna práve zachránil od operačného stole a nabruseného skalpela a to viem čo hovorím treba si však uvedomiť že zazraky sa nedejú samé od seba ak lieky nesadnú treba to s nim konzultovať aj po telefone

ebbi
28. júl 2013

@mijar to je absolutne samozrejme, ze sme to konzultovali. Nemame vsetci rovnaku diagnozu. To znamena, ze ak niekoho zachrani od operacie, druhemu moze kludne uskodit. Kazdy je iny, to vela ludi zabuda!!! Treba si vazit stastie, ze prave na tu vasu diagnozu to bolo to spravne!!!

maxko
11. okt 2013

my knemu cela rodina chodime a uprimne k inemu doktorovi už ani nepojdem 🙂 moje deti vymenili plnu tasku liekov za kvapky od neho. a aj ako clovek je perfektny. po prvej navševe ci clovek povie že takemuto šarlatanstvu neveri, no ja si myslim že stači vyskušat a zveriť sa do jeho liečby. mojim detom nikdy nezistili žiadnu astnu, alergiu, ani nic s plucami alebo prieduskami a stacilo ist s nadchou k lekarke a domov sme dosli s kopov liekov. same antibiotika, spreje s korkoidmi a sirupmi- čiže sama chemia a otrava s roznymi vedlajsimi učinkami. su to iba farmaceuticke tahy ktore som sa rozhodla že podporovat nebudem. kvapky u neho stoja 6-8 euro ktore dlho vydrzia bo davaju sa po 2-4 kvapkach 2-3 krat za den a je to prirodny produkt. som rada že som pana dr. bielika spoznala a že moje deti su už neni krmene otravami.

anickaf
15. jan 2014

chcem sa spýtať v akom čase v po a štvrt. mu môžem zavolať

medovka7
28. jan 2014

@apple15
RNDr. Bielik je výborný lekár, odborník, empatický, vtipný a skromný človek, ktorý neberie úplatky, lieči všetkých ľudí bez rozdielu. Lieči dušu aj telo a jeho liečenie považujem za zázrak. Treba presne dodržiavať jeho pokyny a vyliečite sa. Nevyliečia sa len tí, ktorí nemajú trpezlivosť s liečbou a potom povedia, že im nepomohol, poznám takých. Chodia k nemu všetky vekové kategórie. Ordinuje v pondelok a vo štvrtok, objednať sa treba telefonicky asi od 9 hod do 14 hod.
Aj touto cestou mu vyjadrujem moju veľkú vďaku za pomoc. Je to vzácny človek, ktorý nepotrebuje mať po meste veľké bilbordy ako naši politici, jemu robia reklamu jeho pacienti, poctivá a dobre vykonaná práca.

vovona
26. máj 2014

@medovka7 prosím ta, nevieš aktuálnu adresu, kde ordinuje? Manžel sa chce objednať....nevie sa mu dovolať a na Šancovej, kde bol u neho pred pár rokmi, to uz nenašiel. Ďakujem.

nankab
2. jún 2014

@ebbi Ale veď podľa toho, čo píšete to bol len prejav čistenia...všetko to má tými kortikoidami potlačené...je to náročné, svrbí to, to verím...ale iný spôsob neexistuje...len to vydržať a zmierniť to niečim, tiež sa venujem alternatívnej liečbe a ekzémy sa veľmi náročne liečia a je to na dlho

nankab
2. jún 2014

Môžete mi niekto napísať, napríklad aké homeopatikum ste dostali? presný názov? a on používa bylinky a homeopatiu a to sa považuje za liečiteľa alebo keď ste pri ňom, tak cítite napr.teplo alebo ako lieči napr.dušu? zaujíma ma to, lebo sa tiež venujem alternatívnej liečbe.
Ďakujem za odpovede

dvt
7. jún 2014

mne tiež veľmi pomohol 🙂 našiel mi cystu na prsniku ,ktoru presne na jeho vyznacenom mieste našla aj dr na ultrazvuku o dva dni. teraz sa ku nemu tiež chystám s podozrením,že sa mi začína psoriaza ...myslíte že si poradí aj tu?? :((((