MDM metóda

rainee
17. nov 2018

Ahojte, má niekto skúsenosť s týmto druhom liečby? Budem vďačná za každý názor a skúsenost.

https://m.vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000663/15066...

evitka83
18. nov 2018

@rainee skusenost nemam, ale ked citam, na akom principe je tato metoda zalozena, pride mi to ako kranyosakralna terapia. S tym mam skusenost ja. V podstate to odstranuje bloky. Mna bolieval chrbat, neviem aky to ma ucinok v pripade diabetickych problemov.

rainee
autor
18. nov 2018

@evitka83 a pomohlo to to? Táto metóda u nás funguje len rok, absolvovalo to zatiaľ cca 100 pacientov, tak sa neviem dopátrať dakych skúsenosti s tým. Ja to riešim kvôli mamke, má neuropatiu a veľké bolesť nôh, no nie je diabeticka.

evitka83
18. nov 2018

@rainee mne to pomohlo z tych najvacsich bolesti, ale musela som absolvovat dalsie veci, aby som sa dala dokopy celkovo, toto bola skor taka prva pomoc, aby sa mi vobec chcelo dalej fungovat. Ale velmi mi to ulavilo, absolvovala som to parkrat. Ale skor ako riesenie bolesti by som hladala pricinu. Tipla by som problem bud v chrbtici odkial jej to vystreluje do nohy, vyskocena slebo vytecena platnicka, cviknuty nerv niekde v driekovej, krizovej oblasti, alebo problem s cievami. MR chrbtice jej robili? Pripadne videl ju angiolog? Ja som si dala chrbat dokopy kombinaciou kranyosakralnej terapie, rehabilitacie vo forme dornovej metody, masaze spine work, zvysene davky magnezka a vapnika. Plus ja mam problemy s chrbticou naviazane na problemy s travenim, ked som si poriesila to, som relativne v dobrom stave. Skuste si detajlne odsledovat vsetky zdravotne problemy vasej maminy, ci netrpi aj inymi neprijemnostami. Vlastna skusenost je, ze pokial riesim len konkretny symptom, vzdy to bolo len na chvilu. Telo funguje ako uceleny mechanizmus. Drzim palce

rainee
autor
18. nov 2018

@evitka83 bola 2 mesiace v nemocnici, na viacerých oddeleniach (neurológia, rahabilitacne), robili jej všetky možné vyšetrenia (aj MR, lumbalku,pet CT), všetko ok až na tie nervy na nohách. Lieky vobec nezaberajú, má bolesti, teploty, nevie dobre chodiť. Príčina sa nevie, dg je neuropatia.

tim123
13. feb 2021

@rainee ahoj, viem ze to uz je velmi stary prispevok, ale ako sa dari pls mamine? Ja tiez rozmyslam o podstupeni tejto liecby, lebo ziadne lieky za 3 mesiace nezabrali.. dg : neuropatia. Tiez bez cukrovky.
Budem vdacna ak mi odpises

rainee
autor
14. feb 2021

@tim123 žiaľ mamka medzitým zomrela. Nevedeli jej pomôcť, žiadne lieky ani ozón terapia atď nezabrali. choroba rychlo postupovala, skončila ako ležiaca v nemocnici a to bol začiatok konca. Pritom okrem neuropatie jej nič nebolo, nikdy by som nepovedala ze tato choroba človeka takto položí. Veľa šťastia v liečbe, treba vyskúšať co sa da, snáď vám to pomôže, hlavne ak sa zistí táto dg skôr.

tim123
14. feb 2021

@rainee och pane boze tak toto ma fakt velmi mrzi, dakujem pekne a drzte sa aj vy :(