Môže kraniosakrálna terapia zlepšiť úzkosti?
Ahojte mate niekto skúsenosť s kraniosakaralnou terapiou pri uzkostiach ?? Pomohlo to niekomu sa ich zbaviť??
Moze to pomôcť ?? Pripadne môžu sa uzkosti zhoršiť??
Dakujem
@anonym_autor skús skôr access bars, táto terapia mne vždy pomôže. Skúšala om už aj kraniosakrálnu terapiu, ale za mňa je lepší access.
@tulipan43 ako to prebieha ??
Kde sa také niečo vykonáva a koľko to stojí?
Poznám prípad, keď to stav zhoršilo.
Poznám prípad, keď to stav zhoršilo.
@anonym_cb1e1a bral nejake lieky alebo nie ?
@anonym_cb1e1a bral nejake lieky alebo nie ?
@anonym_autor lieky potom už áno, predtým myslím, že nie
@anonym_autor pozri si goggle, ale sú to cielené hmaty na hlave. Ja chodím do Zlatých Klasov a jedno sedenie stojí 50 eur. Chodím raz do mesiaca.
@tulipan43 cize je to akokeby masáž..nieje to cez prístroj ako som sa niekde dočítala ci to robia aj cez prístroj??
Moju dceru postavila kraniosakralna terapia spolu s cbd kvapkami, skonzultovane s neurologickou, na nohy, z psychiky jej odisli ruky, nohy, hlava, necitila si, vtedy nam 1.krat povedali, ze depresia, ale to sa rozbehlo az o pol roka, chodila na kranio aj pocas liecby depresie a uzkosti, jej to pomahalo, ale ona na tieto veci veri tym padom sa nastavila dobre v postoji v liecbe... chodila do Moldavy a robila jej to rucne jedna kocka, velmi zlata
mna to laka skusit ale bojim sa ze mi to este viac poškodi alebo ublizi ...uz teraz mam problemy s psychikou takze uvidim co mi poradi psychiater ci skusit alebo nie ako sa vravi za vyskusanie nedam nic ...v najhorsom skoncim na liekoch
mna to laka skusit ale bojim sa ze mi to este viac poškodi alebo ublizi ...uz teraz mam problemy s psychikou takze uvidim co mi poradi psychiater ci skusit alebo nie ako sa vravi za vyskusanie nedam nic ...v najhorsom skoncim na liekoch
@anonym_autor je to terapia, nie liecba, na to netreba zabudat... a pokial v to neveris tak sa neodreagujes a neuvolnis, pouvazuj

@anonym_autor skús skôr access bars, táto terapia mne vždy pomôže. Skúšala om už aj kraniosakrálnu terapiu, ale za mňa je lepší access.