Môžem podávať viac homeopatik naraz?

lienka2602
4. nov 2011

Chcela by som vediet, ci mozem dat malej teraz rano oscilococcinum a potom cez den striedat coryzaliu a homeogene 9... Alebo mi poradte, prosim vas, ze co najlepsie zaberie na prechladnutie.. Ma nadchu a vcera tak suchsie pokaslavala. Dnes zatial nezakaslala vobec... Dakujem...

labaga
4. nov 2011

môžeš aj tak to neubliži ani nepomože homeopatika su taký veľký podvod ale to je na dlhšiu debatu

ywana
4. nov 2011

Tiež nie som stotožnená s homeopatiou...

stanislavao
4. nov 2011

na nadchu kvapky do nosa. homeopatika podla mna vobec nepomahaju a ked pomahaju, tak po veeeelmi, veeeeelmi dlhej dobe uzivania. je to zbytocne podavat. a na prechladnutie netreba do dietata pchat lieky, ale radsej dajte teply caj, teplejsie obecenie a nahrievat - soluxovat.

janka196
4. nov 2011

urcite mozes. homeopatika neublizia. na kasel skus stodal 🙂

ivka225
4. nov 2011

Ano, homeopatík môžeš podávať koľko chceš, neúčinkujú ani samy ani spolu 🙂

olifcek
4. nov 2011

homeooatika pomahaju, nam urcite. skeptici sa najdu stale. skus napisat IP @samiana fundovane poradi x;o)

abbey1
4. nov 2011

Najlepšie je poradiť sa s homeopatom, alebo v lekárni, ktorá sa venuje i homeopati. Našťastie sú i také. Sú i tam lieky, ktoré sa kombinovať môžu a majú, ale je kopa, kde sa to nesmie.
Ja neverím na rôzne povedačky a podobne, ale homeopatia sa u nás už mnoho krát osvedčila a i tam, kde klasická medicína zlyhala. Tak sa nedaj odradiť, ale hlavne vyber dobrého homeopata.
Určite urobíš lepšie, ako cpať dieťa antibiotikami a inou chémiou už pri prechladnutí.

vefi89
4. nov 2011

radšej podám homeopatiká a bylinky, ako pchať dieťa ani neviem čím.. koktejlikmi, ktoré okolo liečivých účinkov ani neprešli... viac menej všetky lieky sú na báze potláčania symptómov a nie liečenia... takže o tom, čo je podvod, by som pomlčala 😉

majulienka27
4. nov 2011

čo ja viem tak môžeš ale mala by si mať medzi jednotlivými liekmi časový odstup aspoň 15 minút

irise
4. nov 2011

Vysmech a znevazovanie homeopatie prameni z neznalosti problematiky, z nevedomosti. Nemozes ocakavat fundovane lekarske rady od laikov, alebo lekarov, ktori problematiku nemaju nastudovanu.
Homeopatikum na prechladnutie ucinkuje vtedy, ak je podane vcas, teda hned pri objaveni sa prvych priznakov. Napriklad v noci pocujes, ze dieta zacina chrapcat v nosiku, alebo sa zacne viac potit, to co si vypozorovala pri predchadzajucich ochoreniach, ako zacinali. Ked podas neskoro, uz pri rozvinutych priznakoch, nezaucinkuje dostatocne, vzbudzuje dojem , ze je neucinne.. Straca ucinok, ak ho budes podavat desat rokov vkuse kazdy mesiac, rovnako ako stratia ucinok liecive caje, clovek si na ne navykne.
V momente, ak sa priznaky ochorenia zlepsia, treba interval podavania predlzovat. Kazde homeopatikum je vhodne na urcity priznak, nie je to ako acylpyin, nepodava sa pausalne.
Pri zacinajucom prechladnuti mozes podavat oscilococcinum kazdych 6 hod , 4 krat denne, niekolko dni, kym nezmiznu priznaky, ak uz priznaky odozneli, staci podanie jedenkrat denne, ale aspon tyzden.Netreba podavat celu tubu, staci odsypat aj na pat davok, aj viac. Coryzaliu a homeogene si odloz nabuduce. Nie je nutna. Nie je dokonca ziaduce, podavat tak velky mix homeopatik naraz pri jednom ochoreni.
Treba vsak zachovat klud, ako pri beznom ochoreni, nebehat, neplavat, proste telo nenicit, viac oddychoat a dostatocne spat lebo prave bojuje s ochorenim, len miernejsimi priznakmi. Ideane a najlepsie je tri dni na lozku. Treba podavat dostatok vitaminu C v prirodnej podobe, aj v prirodnych tabletach.
Na ziadnu chorobu neexistuje carovny prutik, a na to posmesnici zabudli. 😎

vejinka
4. nov 2011

na nadchu corizaliu ale aj tri krat denne kvapky do nosa. Na kasel stodal aj kazdu hodinu neublizi a oscilo uz nedavaj.

dankadina
4. nov 2011

homeopatické kvapky do nosa euphorbium compositum super

bihan
4. nov 2011

Bez problémov môžeš podávať viaceré homeopatiká počas dňa, ale mal by byť medzi každým z nich odstup aspoň 30min. (s dodržaním základných pravidiel užívania homeopatík).

katka3012
5. nov 2011

neublizia ,ale ani neviem ci pomozu 😒

zvedavamt
7. nov 2011

my sme dosť používali homeopatiká,len ma mrzí, že je to samý cukor,ktorý moje dieťa zle toleruje. A kvapky zas obsahujú silný alkohol.Určite by sa dala použiť aj iná látka.