Môžem užívať súčasne dve biologické liečby?
Dobrý deň prajem,
Prosím má niekto skúsenosť s biologickou liečbou?
Ja beriem na jednu diagnózu ale zároveň mám aj inú a tiež mi bola navrhnutá druhá bioliečba. Neviem či môžem mať súčasne dve biologické keďže túto čo beriem nieje na tú druhú diagnózu. Pokiaľ máte niekto skúsenosti môžte mi prosím poradiť. Ďakujem veľmi pekne..
Mojmu muzovi ta jedna co berie skoro rok nepomaha. Kamoske ano,bez nej by nezila.
ja som nemohla mat obe, len jednu
@lenka1304 aký typ ochorenia máš? Ja mam 1.inekciu Tremfye a zatiaľ nič žiadne zlepšenie. Dakujem
@tami2009 ja mam reumu ktora mi postihuje silne zapaly oka mala som hukyndru ale pi roku mi zmenila na silnejsiu cimzia lebo mi nezaberala hoci mala som zatial prvu teraz snad mi uz tato zaberie
Ďakujem za odpoveď. Ja mám pustulóznu psoriázu a mám pocit, že nezaberá nič, ani tá tremfya, ja som sa na ňu veľmi spoliehala že bude po probléme, no nevyzerá to tak. takže ako vidím je bohužiaľ bežné, že biologická liečba nemusí sadnúť alebo zaberať...
Ďakujem za odpoveď. Ja mám pustulóznu psoriázu a mám pocit, že nezaberá nič, ani tá tremfya, ja som sa na ňu veľmi spoliehala že bude po probléme, no nevyzerá to tak. takže ako vidím je bohužiaľ bežné, že biologická liečba nemusí sadnúť alebo zaberať...
@tami2009 mne moja dr. povedala ze nie kazda kazdemu sadne presne ako u onko pacientoch skusaju ktora chemo zaberie mne tiez prva nejak nesedela preto mi zmenila tak sa uvidi ako co

@petra3112 kamoška berie 2x biologickú liečbu pre 2 rôzne ochorenia .. lekári o tom vedia vzájomne a odsúhlasili jej to. Ale čo na čo berie to netuším.