Oregánový olej - dávkovanie
Ako dlho sa môže užívať oreganovy olej. A aké dávkovanie je U 2,5 ročného dieťaťa? Dakujem ☺
nečítala som diskusiu ale ja si davam 2 kvapky 100% oreganoveho oleja od Nobilis Tilia do detskej polievkovej lyzice tekvicoveho alebo makoveho oleja a aj tak je to brutalne, ale fakt brutalne stiplave ... su aj menej koncentrovane vyrobky, ale potom iste nie su ani take ucinne ... urcite ochutnaj skor, ako to das dietatu!
citricidal mame tiez ale tiez treba dobre vybrat, nie nejaku napodobeninu alebo rozriedeny produkt ... ja ho mam zo zahranicia, su velmi huste (ako hlien) a strasne horke a staci 1-2 kvapky denne
@demonika11 ahoj prosim ta kolkourobiť kvapiek dat 2 a pol rocnemuročné dietatu,?? Dakujem
@nell77 aky vitamin D konkretne odporucate prosim ?
@janusa76 pekny vecer zbavili ste sa prosim tych plesni u dcerky? Ci jej zistili z coho ich mala?
@janusa76 pekny den. Kupili ste vtedy ten oreganovy olej pre dcerku? Moha 2,5 rocna ma vkyse pliesne v creve HIT nuzku aktivitu DAO enzymu aj intolerancie

@pepemommy oreganovy olej objednaný dúfam ze ho budú prijímať bez problémov. Perilovy olej a naplo ich. Už ani neviem kde mam to množstvo maskovať.