icon

Oregánový olej - dávkovanie

demonika11
4. dec 2015

Ako dlho sa môže užívať oreganovy olej. A aké dávkovanie je U 2,5 ročného dieťaťa? Dakujem ☺

Strana
z2
janusa76
22. apr 2017

@pepemommy oreganovy olej objednaný dúfam ze ho budú prijímať bez problémov. Perilovy olej a naplo ich. Už ani neviem kde mam to množstvo maskovať.

moonglow
22. apr 2017

nečítala som diskusiu ale ja si davam 2 kvapky 100% oreganoveho oleja od Nobilis Tilia do detskej polievkovej lyzice tekvicoveho alebo makoveho oleja a aj tak je to brutalne, ale fakt brutalne stiplave ... su aj menej koncentrovane vyrobky, ale potom iste nie su ani take ucinne ... urcite ochutnaj skor, ako to das dietatu!

citricidal mame tiez ale tiez treba dobre vybrat, nie nejaku napodobeninu alebo rozriedeny produkt ... ja ho mam zo zahranicia, su velmi huste (ako hlien) a strasne horke a staci 1-2 kvapky denne

janusa76
23. apr 2017

@moonglow My sme ho mali z lekárne na odporúčanie dr a sa nebol veľmi kvalitný. Oreganovy som kupila riedeny vola sa candimis. Dúfam ze 1 kvapka ako píšu na nete bude ok.

danazara
Odpoveď bola odstránená
ninka1609
23. feb 2019

@demonika11 ahoj prosim ta kolkourobiť kvapiek dat 2 a pol rocnemuročné dietatu,?? Dakujem

1975renca
20. sep 2020

@pepemommy od dottery jednoznačne

martina8995
1. sep 2023

@nell77 aky vitamin D konkretne odporucate prosim ?

martina8995
1. sep 2023

@janusa76 pekny vecer zbavili ste sa prosim tych plesni u dcerky? Ci jej zistili z coho ich mala?

martina8995
4. okt 2023

@janusa76 pekny den. Kupili ste vtedy ten oreganovy olej pre dcerku? Moha 2,5 rocna ma vkyse pliesne v creve HIT nuzku aktivitu DAO enzymu aj intolerancie

Strana
z2