icon

Osobné skúsenosti s chlorellou a jačmeňom

14. okt 2025

Dnes som bola na online prednáške ohľadom chlorelly a jačmeňa, aké máte s tým vy skúsenosti? Naozaj je to taký zázrak a všetko vylieči ? Oplatí sa to kúpiť? Predsa to nie je malá suma. Značka GW.

zmrzlinka2021
14. okt 2025

@anonym_autor nič nie je zázrak. Základ je kvalitná strava, pohyb, spánok, psychika. Toto neuškodí, ale určite nie je zázrakom.

zuzinka888
14. okt 2025

Samozrejme ze to vylieci vsetko za tu cenu. Keby propagovali ze je to len na jednu chorobu nik by to nekupoval.

viestta
14. okt 2025
@zuzinka888

Samozrejme ze to vylieci vsetko za tu cenu. Keby propagovali ze je to len na jednu chorobu nik by to nekupoval.

@zuzinka888 keby aspon na jednu chorobu...

viestta
14. okt 2025

Obsahovo je to to iste ako kazda ina listova zelenina, len je to susene a treba to rozrobit vo vode. Ked si pomixujes spenat, mas to to iste

anonym_176d3a
14. okt 2025

@anonym_autor ahoj, ja som začala užívať od 1.10. taký mix od značky Blendea, kúpila som v lekárni, či to niečo spraví neviem 😂 ale čo môžem s určitosťou povedať, že sa mi pekne upravilo trávenie, uvidím či spozorujem ešte nejaké zmeny 🙂

sisamisaaa
14. okt 2025

Jasné že nič nevylieči všetko. Keď sa k sebe niekto správa zle, tak hocijaký zázrak je len náplasť. Každopádne - ja ich jem už 5 rokov a mne extrémne pomohli vo veľa veciach. Za mňa je to nenahraditeľná súčasť nášho jedálnička. Určite ak sa pre ne rozhodneš tak choď do GW, ja som skúsila kadejaké značky ale teda kvalitou sa im nevyrovná ani jedna z nich. Mne pomohli na ženské problémy, akné, tráviace problémy, hocikedy na hocijaký zápal či virózu.

anonym_0a9198
15. okt 2025

Ja to uz poznam dobre dlho, vyskusala som mnohe MLM znacky a vsetky ich "zazraky". Ja neviem, mozno aj 20 rokov poznam GW. Z jacmena by bolo neskutocne zle na zaludok, ziadne "cistenie", volovina. Palila na zaha a zastavilo mi to travenie. Podla mna mi to moc zriedilo stavy v zaludku a konecna. Chlorella bola fajn, ale da sa zohnat aj lacnejsia alternativa. Ale zazrak to nie je.

0327850788
25. okt 2025

Pracujem ako poradkyňa zelených potravín, kľudne mi napíšte. Ja sama beriem aj s deťmi už niekoľko rokov. Ak chcete pociťovať benefity, musíte brať pravidelne. Dôležité je aj dávkovanie na mieru, pretože každé telo je iné a rieši iné problémy. A dávky sa musia zvyšovať pomaličky, aby ste sa vyhli rýchlej detoxikačné reakcii a telo si zvyklo