icon

Pľúcne chlamýdie

emmany
1. okt 2018

Ahojte, je tu niekto, prosím Vás, kto sa vyliečil z pľúcnych chlamýdií, ak áno tak ako? Pomohla Vám nejaká alternatívna liečba, alebo len antibiotiká? ako dlho ste ich brali a či ste potom nemali problém s pečeňou.
Manžel má tú pliagu a nemôžeme sa jej zbaviť, je už aj alergik a astmatik, pravdepod. to spôsobili práve chlamýdie. Keby ste mohli napísať svoje skúsenosti, čítala som toho na nete dosť a potrebovali by sme poradiť ako ďalej, ďakujem za každú reakciu.

Strana
z2
katrin21
19. apr 2019

@stratenanajdena ano, ACc long,alebp este lepsie kupit priamo NAC v tabletkach k ATB..pise o tom RnG, panko,co zije v zahranici a vyzna sa..
aj my sme brali NAC..
@aka72 najdi si " rng diskusia" do googla a vyhodi to..nalavo v zozname si najdi mykoplazmy a chlamydie ..
Inak vseobecne Exktrakt z olivovych listov+NAC,
Ja som davala aj Citricidal a samento....
Kupis na nete, musis hladat..

ajsha123
19. apr 2019

@matkovazuzka napísali by ste mi názov tej masticky? Ďakujem.

matkovazuzka
23. apr 2019

@ajsha123 heat lotion od aloe vera forever

matkovazuzka
23. apr 2019

@matkovazuzka ale na plucne chlamydie nepomoze, nanajvys ulavi pri kasli, ze sa lepsie dycha, ale nelieci

ajsha123
23. apr 2019

@matkovazuzka ďakujem. Pozriem si to

kikina84
24. jan 2020

@emmany mozem sa spytat ako manzel dopadol? Ci bral atb nakoniec? Ja mam to iste,dala mi na chlamydie sumamed 3 balenia ale zatial nepocitujwm ulavu nakolko som aj astmatik..vdaka

dalyla
Autor odpoveď zmazal
matkovazuzka
24. jan 2020

Ja som si tym tiez prvykrat presla v tehotenstve, dusilo ma v boci tak, ze som sa uz bala, ze mi to spusti porod, bola som asi 6/7 mesiaci, z krvy mi zistili chlamydie, obvodna mi dala sumamed ale iba jedno balenie a poslala ma na plucne kde mi dali este dalsie 2 balenia, cize dokooy 3 balenia a az po nich sa mi polepsilo. O rok a pol sa ale znova ozvali, ale nekaslala som, len sa mi zle dychalo akoby mi niekto tlacil na hrud a dychala som akoby prach, opat pozitivne chlamydie z krvy, znova mi nasadili sumamed 3 balenia, pomohlo, ale len do prvej choroby a znova to iste, plucny mi nechcel davat dalsie atb, mne sa stale zle dychalo tak som si svojpomocne nasadila dalsie 3 balenia sumamed a az potom to preslo, sla som na kontrolne odbery krvy a mala som hodnotu 17, co sa vyjadril plucny, ze je to hodnota v norme a, ze sa s tym treba naucit fungovat, nemusi to robit nic a ked sa to zhorsi mam opat prist, ze toho sa uz vraj nikdy nezbavim, po 3/4 roku mi robili opat testy uz bola hodnota 18, ale aj obvodna sa vyjadrila, ze tato hodnota je ok. Aktualne nekaslem, ale kedze mam 2 male deti, choroby sa u nas tocia casto, vzdy ked ochoriem zle sa mi dycha, mam pocit akoby mi opuchli dychacie cesty, ale postupne ako ustupuje choroba, ustupuju aj tieto pocity, takze fungujem dalej v takomto mode.

kikina84
25. jan 2020

@matkovazuzka ako si uzivala ten sumamed? V akych intervaloch? Nepamatas nahodou?

matkovazuzka
25. jan 2020

@kikina84 fuha niesom si ista ale asi v 1 blistri su 3 tabletky a potom pauza 4 dni a dalsi blister, ale fakt som si neni ista, ale v lekarni vam povedia ako to uzivat, ale sumamed je na predpis tak doktor by vam mal tiez povedat uzivanie

emmany
autor
28. jan 2020

@kikina84 dobry vecer,manžel distal tiež 3 balenia,ale s prestavkami,preslo mu to takmer po 1-2balení,prajem skoré uzdravenie

dadus_ka
Autor odpoveď zmazal
dadus_ka
1. apr 2020

ahojte prosím mozem brat tu kapucinku a acc long spolu s atb co mam od dr na 3 tyzdne? Je to hrozne a neviem sa toho zbavit 😓 1 balenie vybrate ale trapi ma aj rebro co mi prasklo od kasla. Kym prišli na to co mi je....hrozne fakt neunosne 🙄 po lekaroch som chodila a brala asi 15 druhov liekov

bra34
6. okt 2020

@emmany ajoj,prosim aj mne posli nazov firmy. dakujem

akinom0077
2. aug 2021

@stratenanajdena aku kapucinku pouzivate prosim

anitram2009
20. nov 2021

@stratenanajdena môžem Vás poprosiť ako sa volá tá masť

ivanah0904
8. feb 2022

@stratenanajdena , prosim vedeli by ste mi napisat presne tu znacku? dakujem

lulka1903
2. dec 2022

@stratenanajdena dobrý deň, mohla by som aj ja poprosiť názov tej bylinkovej masticky na hrudník? Dakujem

innilein
28. máj 2023

@stratenanajdena mozte mi prosim napisat nazov tej masticky, vdaka.

mountains
9. jún 2023

@stratenanajdena Dobrý deň prajem ,viem ,že príspevok je už starší ,ale bola by ste prosím ochotná mi napísať firmu ,odkiaľ sa dajú tabletky kapucínky kúpiť? Bojujem s pľúcnymi chlamýdiami ..vopred Vám ďakujem

adriana303
4. mar 2024

@berny800 dobrý deň ,prosím vás, ktoré konkrétne NAC ste užívali na chlamýdie?

Strana
z2