Pomáha masticha pri histaminovej intolerancii, SIBO a BKM?

24. feb 2025

Pomohla vám pri histaminovej intolerancii masticha? Mám aj SIBO, intoleranciu na BKM.

Mám stále tráviace ťažkostí, tak som rozmýšľala, že by som to skúsila. Ak má niekto osobnú skúsenosť, bola by som vďačná, ďakujem.

kacena4
24. feb 2025

ak nebudes dodrziavat dietu nic ti nepomoze

autor
24. feb 2025

@kacena4 snažím sa poctivo dodržiavať, no aj tak mám stále kŕče v bruchu.

liliputka2131
24. feb 2025

Butrax si skusala?

kacena4
24. feb 2025

ale pri sibo su krce v bruchu normalne, treba ho preliecit atb

autor
24. feb 2025

@kacena4 už som mala antibiotiká ešte v novembri. Bolo mi lepšie. Ale zase sa mi to vrátilo. A doktorka mi už druhé nepredpisala. Dala mi meteospazmyl, lebo že podľa nej je to syndróm dráždivého čreva.

autor
24. feb 2025

@liliputka2131 nie, to nepoznám.

liliputka2131
24. feb 2025

Ja mam tiez sibo a kazala mi na "preliecenie"butrax on ma vlastne za ulohu aby si nemala krce berem to rano pred jedlom nie kazdy den ale skor pri takych dnoch ked zerem hej nedodrziavam uplnu dietu pretoze tie tabulky niesu robene pre kazdeho cloveka mne napriklad vadia urcite jedla z tabulky povolenych a robia mi dobre niektore z tabulky zakazanych ,ale ked si dam butrax a jem tak nemam vobec tazke brucho nadute ako to pri sibo byva

autor
24. feb 2025

@liliputka2131 to je zaujímavé. Asi to veru skúsim. Počkám ešte čo povie doktorka na gastre. Idem tam v pondelok.

liliputka2131
24. feb 2025

Ja som to zacala brat az teraz mesiac od poslednej kontroly skus si to pozriet to je kyselina maslova tusim hrozne to smrdi