Pomáhajú ezoterické sviečky pri odstránení zlej energie?
Ahojte, aky mate nazor na ezotericke sviecky? Pomahaju dat prec zlu emergiu? Napr. Proti urieknuti, zlej energii a pod.. skusnosti z gaia obchodom?
Blbosť ! Ako môže sviečka s nejakou pridanou farbou a arómou rieist problemy ? Na relaxáciu je fajn, ale nič viac
@anonym_3f569d asi tak a je to úplne logické... Radšej sa pomodlite, zlo totižto neznáša najviac modlitbu , úprimnú , sv spoveď, takú Pannu Máriu dosť neznáša , sv omšu. To sú účinné zbrane proti zlu a nie sviečky. A ešte je to aj zadarmo. Ak nie ste veriaca a prevracate očami nad tým čo práve píšem, skúste možno dať tomu šancu. Za šancu nič nedáte. Pekný večer
@anonym_3f569d asi tak a je to úplne logické... Radšej sa pomodlite, zlo totižto neznáša najviac modlitbu , úprimnú , sv spoveď, takú Pannu Máriu dosť neznáša , sv omšu. To sú účinné zbrane proti zlu a nie sviečky. A ešte je to aj zadarmo. Ak nie ste veriaca a prevracate očami nad tým čo práve píšem, skúste možno dať tomu šancu. Za šancu nič nedáte. Pekný večer
@anonym_b71fab rozmýšľam, či sa nikto v krajinách, kde je v súčasnosti vojna, hladomor, prírodné katastrofy, nemodlí. Nejako mi to nesedí. Pekný večer, alebo dobrú noc
@anonym_autor ezoterické sviečky majú určitý psychologický význam. Uvoľňujú napätie. Vôňou uzemňujú človeka. Mäkké svetlo je príjemné a ukľudňuje. Človek pri takej sviečke má krajšie myšlienky keď to chce. Ľahšie sa zbaví zlých a prijme tie krajšie. Ja urieknutie považujem za psychický blok, alebo hypnózu, ktorý vie útočník urobiť na obeti, ktorá tomu verí hoci len okrajovo a neurobí aspoň nejaký akt odmietnutia. Nie sú to žiadne čary ale obyčajné spravanie podvedomia na zmyslové vnímanie a interpretáciu. Keby sa mi to reálne nestalo, že ma v Ázii uriekla jedna nepríjemná žobráčka na letisku, tak by som tomu neveril. A možno ma ani neuriekla, lebo som jej nič nerozumel, ale nahnevané niečo povedala rukou urobila nado mnou nejaké divné ostré trajektórie. Tak ma len napadlo, že hoci tomu neverím, čo ak ona to tak myslela. Cely den do večera mi bolo zle a zbavil som sa toho tým, že som to vedome odmietol a rukami som urobil pohyby ako keď odtláčam dlaňami od svojho brucha, tela niečo zlé. Žiadne recepty babiek. Svoje protizaklínadlo som si vymyslel sám. A to odporúčam aj iným. Ak si myslite že na vás niekto niečo poslal, jednoducho to odmietnite a odtlačte smerom späť. Nehrabte sa v poverách a čaroch. Len vás to hodí ešte hlbšie do tej žumpy a tých úkonov na odrobenie nebude nikdy dosť. Okrem toho veriaci je chránený modlitbou a svojou vlastnou vierou. Stačí sa prežehnať s úmyslom odmietnutia a zaklínadlo sa vráti k tomu čo ho poslal. Vrátiť mu to ale nie je cieľ. Ten úkon sa týka mňa samotného a môjho podvedomia.
Tiež mám rada sviečky a celkovo plameň. Do krbu sa dokážem pozerat hodiny ako do takej telky. Ukludnuje, uvoľňuje, človek je potom taký "vláčny", pokojný, normálne niekedy vypnem hlavu len takým pozeraním na plameň. A vôňa sviečky tiež pôsobí na jeden zo zmyslov. Len bacha ☝️, pozor na požiare od sviečok.
Zbytočne vyhodené peniaze za to. Sviečka ti neostráni zlú energiu. Treba ísť radšej do prírody.
Zbytočne vyhodené peniaze za to. Sviečka ti neostráni zlú energiu. Treba ísť radšej do prírody.
@anonym_311bfe ale odstráni. Do prírody áno. Ale až ti bude blbo a sviečku ti niekto zapne potom uvidíš.
@anonym_b71fab rozmýšľam, či sa nikto v krajinách, kde je v súčasnosti vojna, hladomor, prírodné katastrofy, nemodlí. Nejako mi to nesedí. Pekný večer, alebo dobrú noc
@anonym_625781 je dobre , že ste si všimli že okrem Boha je na svete aj zlo. O to viac by sme sa mali modliť a kľudne si k tomu aj zapáliť sviečku, ale nie za úmyslom že tá sviečka odoženie zlú energiu. To sa tu zase do mňa pustia 🥲
@anonym_625781 je dobre , že ste si všimli že okrem Boha je na svete aj zlo. O to viac by sme sa mali modliť a kľudne si k tomu aj zapáliť sviečku, ale nie za úmyslom že tá sviečka odoženie zlú energiu. To sa tu zase do mňa pustia 🥲
@anonym_b71fab ja som sa do teba nepustila, iba mi to nesedí, preto na silu motlidby dávno neverím. Ak to tebe alebo komukoľvek inému v živote pomáha, to rešpektujem.
placebo
@anonym_autor na posilnenie sviečky sa používajú aj bylinný. Gaia sviečky sú fajn na také slabšie urieknutie alebo odstránenie zlej sily. Na silnejšie čistenie priestoru sa používajú vykurovacie zmesi.

Blbosť ! Ako môže sviečka s nejakou pridanou farbou a arómou rieist problemy ? Na relaxáciu je fajn, ale nič viac