icon

Pomohli homeopatiká k otehotneniu? Skúsenosti a rady

domkaw
7. apr 2024

Dievčatá máte niektorá skúsenosť s homeopatikami? Pomohli Vám k otehotneniu? Ďakujem

thirstymonk
7. apr 2024

@domkaw tomuto sa musim len huronsky smiat... 🤣🤣🤣

pribinak
7. apr 2024

Zlatko, cukrove guličky naozaj nepomáhajú. Ak sa nedarí, radšej si zajednaj termin v CAR a nestracaj čas homeopatikami

domkaw
autor
7. apr 2024

@pribinak už sme boli všade. A okrem trošku zhorsenemu spermiogramu mame všetko ok. Po vitamínoch sa aj spermiogram zlepšil. A nič. Tak sa len ľudsky normálne pýtam 🫣 a hľadám ďalšie možnosti

domkaw
autor
7. apr 2024

@thirstymonk neviem prečo takáto reakcia. 🤦🏼‍♀️ ľudia ľudia…

pribinak
7. apr 2024

@domkaw navstiv iné CAR. Pýtaj sa na možnosti ako ďalej keď sa prirodzene nedarí

Homeopatiká sú blbosť, akurát sa vybuchas z peňazí a stratíš drahocenný čas

ivka225
7. apr 2024

To neviem, ale počula som dobré referencie na homeopatickú antikoncepciu.

thirstymonk
7. apr 2024

@domkaw lebo cela homeopatia je bullshit pre malomyselnych. Radsej tie prachy daj ma charitu abo zvieratka. Ucel rovnaky, pocit lepsi 😉

egonsk
7. apr 2024

@thirstymonk ale ved viera lieci 😉

rozculena
7. apr 2024

@thirstymonk mne homeopatiká pomohli na candidu.

thirstymonk
7. apr 2024

@egonsk Potom sa to dá aj bez toho, aby za to človek platil ťažké prachy. Je to len obyčajné placebo a mágia.

lucylka25
9. apr 2024

Ano, homeopaticka liecba vie pomoct k otehotneniu. Homeopatia je celkova, holisticka liecba. Je potrebne absolvovat homeopaticke vysetrenie, kde sa na vas homeopat pozrie celkovo a odporuci vam vhodne homeopatikum presne na vase problemy a povahu. V pripade zaujmu o viac info, mi pokojne napiste do spravy. Zelam vela stastia.

stanulienkat
9. apr 2024

@rozculena tak to tazko. Kandida oresla aj sama, lebo homeo urcite nepomohli. Su to cukrove gulicky, bez ucinku.

@ivka225 ty si zla😂😂

rozculena
9. apr 2024

@stanulienkat ja som neužívala cukrové guličky.

thirstymonk
10. apr 2024

Poviem vam ako funguje homeppatia. Zoberie sa ucii a latka, da sa z nej jedma kvapka do pohara vody. Pomiesa sa, z toho pohara sa zoberie jedna kvapka a da sa do druheho pohara vody. Pomiesa sa. Zoberie sa z toho kvapka vody a da sa do tretieho pohara vody. Takto sa to opakuje este par krat. Vo vysledku mas teda vodu, kde je 0,0000000001% ucinnej latky. A aby to malo smak,.prida sa cukor a dajake ochucovadlo. Cize vo výsledku kupujes cukor v cene 1€/gram. Gratulujem.
Asi musim vymysliet tiez nejaku podobnu blbost, aby som si nabalil vrecka na jednoduchych ludoch.

0327850788
12. apr 2024

Raz som sa pytala jednej homeopatky ci to nie je placebo a ona odpovedala : A nie je to jedno? Su skupiny ludi,ktorym to pomoze,a je jedno ci ide len o psychicky blok alebo realnu chorobu,dolezity je vysledok. Ja mam skusenost,ze ked sa obaja partneri zasobia zivinami,zastavia zapalove procesy v tele a popracuju na psychike ide to omnoho lahsie aj v pripadoch,kedy uz nikto v otehotnenie nedufal.Ak chces napis mi.

havefaith
28. aug 2024

@pribinak 😂

havefaith
28. aug 2024

@thirstymonk 😂 malomyselni ako vy nedokážu pochopiť spôsobiť účinkovania homeopatik, ktoré ale účinkujú. Len vy h...o rozumiete, a to ešte slušne hovorím.

havefaith
28. aug 2024

@pribinak vidno, že ste na homeopatika krátka a nedokážete chápať ich spôsob účinkovania

pribinak
28. aug 2024

@havefaith 🤣🤣🤣🤣

havefaith
28. aug 2024

@stanulienkat Ste maximálne obmedzená. Hlúpa.

havefaith
28. aug 2024

@thirstymonk ste riadne tupelo 😂

lukbe
28. aug 2024

@havefaith čo veta, to perla🙈. Ver si, čomu chceš, ale nemusíš tu ľuďom nadávať. Tebe tolerancia a slušnosť nič nevraví, však?

stanulienkat
28. aug 2024

@havefaith ešte že ty si inteligentná, keď veríš takým hlúpostiam. Predpokladám aj, že si veriaca a volic sociálnej demokracie. Presne to mi z toho vychádza.😂

thirstymonk
28. aug 2024

@havefaith Si sa tu prihlasila po pol roku, že by si všetkych ohejtovala a teraz ťa tu zas pol roka nebude? :D

havefaith
1. dec 2024

@thirstymonk
@thirstymonk je zrejmé, že o princípe jej fungovania netušíte vôbec nič.

thirstymonk
1. dec 2024

@havefaith Takže tak, ako som povedal. Tak nazdar zas v máji 2025 :D