Pomôže čajovníkový olej na zapálené ušká?

danette
28. jan 2013

Dali sme 3 mesačnej dcérke prepichnúť ušká. Už dva týždne to má zapálené, čistíme to podľa rady lekárky repíkom a natierame Baneocinom. Mám doma austrálsky čajovníkový olej. Myslíte, že by som ho mohla skúsiť?

kmkke
28. jan 2013

Ja keď som si prepichovala uši (sama) preplachovala som soľným roztokom (deci vody a jedna kávová lyžička soli). Má to dezinfekčný a sťahujúci účinok. Ak dcére hnisajú ušká, alebo ich má zapálené, žiadnu mastičku, ale vysušiť a poriadne vydezinfikovať.

monda17
28. jan 2013

Skor by som skusila nechtik, skorocel, ocianku alebo olivovy olej so zemiakom, olivovy olej s tvarohom 😉

zuzulica
28. jan 2013

ja doma používam čajovník, teda teatree úplne na všetko, dezinfikuje, hojí. Len záleží na kvalite, tie lacné z lekárne neboli nič moc, ja používam z Justu, len je niekoľkonásobne drahší 😒 Vyskúšaj ten čo máš a uvidíš, ak aj nepomôže tak neublíži 😉

kattrin5
28. jan 2013

Ja som sama sebe uska cistila alkoholom a som si ista ze mozes aj malej.

organicday
26. feb 2013

ako odborna aromaterapeutka radim uprednostnit levandulu uzkolistu - ma silne protizapalove a antiinfekcne ucinky. Pre najmensie deti je tiez jemnejsia ako cajovnik. Vsetko o pouziti cistej kvalitnej organickej levandule najdete tu:
http://www.organicday.sk/produkt/levandula-uzko...
V pripade akychkolvek nejasnosti ma nevahajte kontaktovat.

ivan2013
26. apr 2013

Dobrý deň, ak Vám môžem poradiť tak navštívte Mudr. Majtánová v (Dubnici nad Váhom 0907732823) má perfektný zubársky tím ale zároveň oddelene prevádzkuje NO terapiu a tá preukázateľne a rýchlo lieči psoriázu, dekubity, paradentózu, bercove vredy, väčšinu ekzémov, pomáha výrazne pri ateroskleróze, zápal stredného ucha u detí, zápalových ochoreniach. Príjemné neinvazívne liečenie. V Topoľčanoch podobne Mudr. Lovrant, v strede mesta, telefon nemám. Doporučujem. Ing. Fabian.