Poradíte dobrého liečiteľa na východnom Slovensku?

kukuckalucia
3. feb 2014

Dobry den, poradite mi prosim Vas dobreho liecitela na vychodnom Slovensku, okolie Michaloviec? Potrebovala by som liecitela, ktory pomaha zenam otehotniet, mate skusenosti niekto? Alebo co Vam pomohlo otehotniet? Dakujem vopred za odpoved.

durik
3. feb 2014

Ak nie sú žiadne biologické prekážky v otehotnení z Vašej a aj manželovej strany, tak na to nepotrebujete liečiteľa. Skúste si vo svojom okolí vyhľadať terapeuta Dornovej metódy nech sa Vám pozrie na kostrč.
Mnoho žien má práve preto problém s otehotnením, že napr. v detstve spadli na kostrč a tá sa posunula. Tiež pomáhajú aj cviky od pani Mojžišovej ale málokto ich ovláda.

liecitelka
21. feb 2014

Prajem pekný deň.
Venujem sa alternatívnej liečbe SRT( Spiritual Response Therapy) naviac túto metodu učím/ som certif. učiteľ.
Viac na www. spiritualresponse.com
Nakoľko je mnoho nevysvetliteľných príčin prečo žena nemôže otehotnieť/ všetky výsledky môže mať OK+ partner/ po už niekoľkých terapiách sa to podarilo
Systémom SRT.
Ak prejavíte záujem odpíšte.
Zdraví
K. Květoňová/ Slovensko

dilino
19. feb 2019

Jozef Tutko on je zo Sečoviec pomohol mojej sestre povedal jej že ked si okusuje nechty nema šancu byť tehotna ked prestala si nechty okusavať otehotnela a predtým čakali 7 rokov na Slovensku nebol lekár kde by neboli pričina sa nenašla všetko ona aj jej priateľ mali dobre aj ona menštruaciu on speriogram a on hned odhali pričinu ked to odstranila teraz je tehotna koho by by napadlo že to môže byť jedna s pričin otehotnenia ohrýzania nechtov