Poradíte niečo z alternatívnej medicíny na zelený opakujúci sa soplík?

mdsk
15. jan 2015

Dobry den mamicky, mame casto sa opakujuce zelene sopliky. Skoro kazde 3 tyzdne sa nam vratia. Mali sme uz aj Pamycon, aj Uniflox, aj antibiotika na celkove preliecenie organizmu. (Zahrnali aj chlamydie, krvne vysledky ich nepotvrdili). Ked nam zacina zeleny soplik Vincentka, morska sol nepomaha. Vedeli by ste mi poradit ako tomu predist? Aku prevenciu dat dietatku aby sa nam to neopakovalo, pripadne poradit nieco prirodne (Sinupret ? nie som si ista ci pomoze), nejaku alternativnu medicinu,homeopatika (Euphorbium ? - uz nezabere ked uz su zelene).. Je to potrebne vzdy preliecit antibiotikami?Mate skusenosti s Biolampou Dieta ma 22 mesiacov. Dakujem za rady.

latvia
15. jan 2015

biolampou nic nepokazite, sinupret pomoze ked je uz sopel, v prevencii neviem. keby to bolo vacsie dieta, kupila by som konvicku na preplach nosa, ale 22 mesacne je na to male. niektori pediatri odporucaju nasadit dlhodobo antihistaminika - zodac, aerius a ine, niekedy nepomoze ani to, hlavne ked je dieta v detskom kolektive. z toho proste musi vyrast, my sme mavali zelene sople ob mesiac, vratane antibiotik....mne sa osvedcil biobran, drahy jak slak, ale mala som pocit, ze moj syn bol bez infekcie viac ako pol roka vdaka nemu.

mata299
16. jan 2015

možno rozok z himalájskej soli....popreplachovať

mamazem
23. jan 2015

Priamo do nosa sa dá použiť Grepofit sprej - nastriekať na vatovú tyčinku a vytrieť noštek. Funguje perfektne. Z prírodných liečiv napríklad Echinacea. Máme v ponuke kvapky už od 1 roka.

barnica
23. jan 2015

Ja mám sprej od mamazem@ spiron a ten je super aj echinaceu kvapky to malinkemu davam a chutia mu aj droserin kremik na hrudnik uvolni mu hlieniky alebo vironal kvapky tie používajú aj u nás v škôlke. Všetko cez mamazem som brala a super malinky od vtedy nemá problémy s hlienikmi.

taninata
24. jan 2015

vynikajuce su produkty firmy Just, velmi, velmi pomozu, tam, kde dieta uz antibiotika nepotrebuje, problem vsak pretrvava dalej,
ak ste z ke, alebo okolia , poradim aj osobne, na zaklade svojich vlastnych dlhodobych skusenosti

meluela
24. jan 2015

morska voda do nosa, navsteva imunoalergologicky nech spravi testy, vylucenie z kolektivu ak tam chodi

25daniela
24. jan 2015

No, deti mi casto bojuju so zelenymi soplikmi, ja im davam Biomare, to pomaha skor ako prevencia a aby choroba presla lahsie a bez dalsej liecby antibiotikami.
A preplachujeme nosy so slanou vodou.