Poradíte šampón na mastné vlasy?

jana653
9. jún 2016

ahojte.. 🙂 neviete mi poradiť nejaký dobrý šampón na moje problémové vlasy.. veľmi rýchlo sa mi mastnia ale zároveň mám suchú pokožku hlavy a musím si ich každý deň umývať čo mi vysušuje vlasy... ak by ste mi mohli odporúčiť nejakú dobrý šampón, budem vďačná.. dakujem 🙂

sissy27
9. jún 2016

ja nedám dopustiť na obyčajný žihľavový dixi...

marianna_11
9. jún 2016

presne tak, tiez podla mna je najlepsi obycajny zihlavovy sampon z neho az tak rychlo nezacnu mastnut vlasy ako z tych zbytocne predrazenych samponov ktore su aj urcene na mastnuce vlasy ale vobec mi nezaberali

deltaa
9. jún 2016

ja ti mozem odporucit trosicku drahsi od Alverde taky bledomodry obal je to na normalne a mastne vlasy, ja ho pouzivam a vlasy mi po nom zacnu mastniet az na 3. den. Kupila som si ho lebo ma velmi svrbi hlava uz na druhy den ako si vlasy umyjem timi normalnymi samponami. Hlava ma nesvrbila ani na ten 3. den a krasne vonia. Stoji u nas v dmke 2,99 eur a niekedy maju akciu.

jaskovec
9. jún 2016

ja používam na mastné head and shoulders. Skúšala som kadečo ale neviem nájsť ideál. Tiež mám problém s mastnými vlasmi. Moje vlasy sú husté a tiež si ich musím umývať každý deň....

autumn11
9. jún 2016

ja používam roky head and shoulders. Tiež sa mi častejšie mastia vlasy a z rôznych šampónov ma svrbievala hlava. Odkedy používam tento šampón, tak mám od svrbenia pokoj.

luciannka83
10. jún 2016

mne tiež veľmi rýchlo mastnú, no ja používam aj suchý šampón. Inak by som umývala každý deň. Čiže jeden deň umyjem druhý dám suchý šampón a na tretí deň umývam normálne a tiež používam head and shoulders.

nutrimas
13. jún 2016

Hlavne netreba umyvat vlasy kazdy den, vyskusajte to na par dni, uvdite, ze to zaberie. Pri castom umyvani vlasov sa pokozka vysusuje, a paradoxne v ramci takej akoby ochrany produkuje este viac mazu a tym padom je to zacarovany kruh.
Sampony pouzivajte radsej bez parabenov a umelych ropnych derivatov, dobre skusenosti mame so znackou Natura Siberica, pouzivame od nich sampony aj doma, vratane deti (vyborne su aj pri ekzemoch, nedrazdia), konkretne tento je spec. na mastne vlasy:
http://www.nutrimas.sk/Sampon-Objem-a-rovnovaha...

naturonline
14. jún 2016

Dobrý deň ja by som Vám odporúčala Žihľavový šampón, ktorý je vhodný aj pre veľmi mastné vlasy, ale tiež aj zabraňuje tvorbe lupín. Vzhľadom k mimoriadne jemným čistiacim vlastnostiam a dobrej znášanlivosti, môžete tento šampón používať aj na každodenné umývanie. https://www.naturonline.sk/sk/kozmetika-pre-kra...

isis234
17. jún 2016

vyskúšaj ten dixi žihlavový šampon, potom i vajíčkový, brezový, tiež som toto názoru že nie je dobre každý den umývať vlasy. Mala som tiež taký problém. odkedy používam z ORIFLAMe šampony, tak mi stačí umyť raz za týžden. Ak poznáš niekoho, kto predáva ORIFLAMe, bývajú aj akciovky.. Regeneračný šampon (obsahuje arganový olej), alebo Revitalizačný šampon. Skús si občas o umytí opláchnuť vlasy vo výluhu listov, alebo materinej dúšky. Aj to pomáha.