Poznáte spoľahlivého liečiteľa v Bratislave?
Jedná sa o moju kolegyňu, má endometriozu, a bohviečo ešte všetko. Napcháva sa kilami liekov a hormónov a mám pocit, že jediný, kto jej môže pomôcť je naozaj dobrý liečiteľ, ktorý jej dá dokopy celé telo aj dušu. Naozaj by som jej chcela veľmi pomôcť, tak ak máte niekoho "odskúšaného" napíšte mi prosím kontakt a ako ste s ním boli spokojné. Najlepšie by bolo BA a okolie - ak sa dá.
@karmeliatt suhlas, lekari su amateri, vedia vyliecit akurát tak bolave hrdlo..nevedia si priznat ze ato nasa medicina je jednoducho kraatka, aelbo zeby neni pre obacajnych lludi???mozno by sme sa cudovali ..ved ked si clovek zobere ti najbohatsi ludia na svete sa teda dozivaju dost vysokého veku..nebude mmenovat samozrejme kraloveske rodiny, rodiny miliardarov a podobne..takze mozno liecba eistuje no nie pre obycjanych chudakov
@karmeliatt a inak este k tomu ze neboli ..aj o tom by sa dalo veru polemizovat nakolko uz som velmi velakrat pocula ze aj LEKARI sa utiekaju k takymto alternativam-ci su to vestci-ano aj oni tam chodia a to viem jednoducho a chodia aj k liecitelom ale oni to nemozu povedat ze su na "dve" veci ich diplomy..mam obrovske poroblym a dovolim si tvrdit ze viem si spajat veci uz viac ako lekari -ano aj z ich nenavideneno internetu a viete preco ho neznasaju??lebo im viete oponovat, v tyhcto rokoch dakujeme za internet lebo LEKAR CO POVIE sa da overit a na internete su neni len blbosti, bohuzial nakolko nemam znameno lekara nikto mi nespravi nic viac - mozem si akurát tak platit velke peniaze za súkromných na ktorých ale nemam.
@gabka mech si pozrie film dokiment na netflixe- Heal. Je to o tom ako sa da vyliecit silou mysle a o tom ako pracuju s myslou liecitelia- o nicom inom to nie je
@angelinja medicina je skvela- na liecenie akutnosti, operacie ale pricinu nevylieci zial:/
doporučujrm aj tento dokument
https://www.youtube.com/watch?v=kFbIvPY5eh0@kasssija ahoj ma prosim tato liecitelka aj webovu stranku?a kde v bratislave lieci?ďakujem
@sandrita124 ja mam dobre skusenosti s touto veneficanatura.wordpress.com
@maloprezyvok reklama na teba?
@oli18 to nie je mozne kedze som len student a dokonca mediciny 😂😂 ale chapem uplne beznu reakciu
@oli18 a som dokonca k alternative extremne skepticka kedze studujem medicinu ale ked mate extremne bolesti a cpu do vas lieky na chorobu ktoru nemate vyskusate vsetko.. a tato pani je lekar ktory presiel k alternative takze som to skusila a pomohlo
@kasssija prosim vas,odkial je?
@libeth Ahoj. Pomohla ti? My mame jedno ivf neuspesne za sebou. Ideme do dalsieho. Rozmyslam uz aj nad nejakou babicou alebo liecitelom.
@danielka55 skúste túto 0940 333 580
@danielka55
liečiteľka a bylinkárka Anna Kopáčková z Vrbového, ona predsa pomohla toľkým ženám.... je aj tu na fóre debata....
štefan zakuťanský tiež piše knihy a pomáha ľudom pri rôznych chorobách
Dobra liecitelka je Gloria Jarka , je sčítaná v zdravej výžive ,má dar v rukách,vie liečiť aj na diaľku. Venuje sa aj tarotu, ociste od zlych energií, je médium Kontakt na ňu je 0902 853 549, odporúčam
@olivia77 mozem poprosit info
@lentilienka dobrý deň aj ja poprosím kontakt a kde sidli
@standuska prosím vás, odkiaľ je tá Gloria Jarka
Dobré skúsenosti mám s liečiteľkou Gloriou Jarkou, je to človek, ktorý má v rukách silu. Je sčítaná, má veľa rôznych certifikátov ohľadom liečenia, tarotu, očíst. Je médium skoro na všetko má odpoveď . Mne pomohla so silným zápalom čreva. Keby nebolo jej, tak by som sa znova vrátila do nemocnice, kde som pred tým strávila 3 týždne ....Kontakt na ňu je : 0902853549,
Ahojte, ta Gloria Jarka,ktorú tu spomínate, skúšala som jej písať mail aj správu a žiadna reakcia.
Treba jej volať alebo ako?
Ďakujem🙂)
Ahojte, jednoznačne odporúčam pani Gloriu. Pani Gloria mi veľmi pomohla s mojou chorobou a som jej za to nesmierne vďačná! Zo srdca odporúčam! Ak máte aký kolvek problém určite ju kontaktujte, kontakt na pani Jarku, gloria.jarka@gmail.com a tel. číslo 0902853549.

@sasa1983 mna ako pacientku by zaujimalo ako je mozne ze lekari neviedia 3 roky prist nato co mi je???pani doktorka...keby si lekari robia pracu tak akoby isli vysetrovat svojich pribuznych tak mozno liecitelov by sme nepotrebovali