icon

Poznáte spoľahlivého liečiteľa v Bratislave?

gabka
6. júl 2007

Jedná sa o moju kolegyňu, má endometriozu, a bohviečo ešte všetko. Napcháva sa kilami liekov a hormónov a mám pocit, že jediný, kto jej môže pomôcť je naozaj dobrý liečiteľ, ktorý jej dá dokopy celé telo aj dušu. Naozaj by som jej chcela veľmi pomôcť, tak ak máte niekoho "odskúšaného" napíšte mi prosím kontakt a ako ste s ním boli spokojné. Najlepšie by bolo BA a okolie - ak sa dá.

angelinja
15. máj 2019

@sasa1983 mna ako pacientku by zaujimalo ako je mozne ze lekari neviedia 3 roky prist nato co mi je???pani doktorka...keby si lekari robia pracu tak akoby isli vysetrovat svojich pribuznych tak mozno liecitelov by sme nepotrebovali

angelinja
15. máj 2019

@karmeliatt suhlas, lekari su amateri, vedia vyliecit akurát tak bolave hrdlo..nevedia si priznat ze ato nasa medicina je jednoducho kraatka, aelbo zeby neni pre obacajnych lludi???mozno by sme sa cudovali ..ved ked si clovek zobere ti najbohatsi ludia na svete sa teda dozivaju dost vysokého veku..nebude mmenovat samozrejme kraloveske rodiny, rodiny miliardarov a podobne..takze mozno liecba eistuje no nie pre obycjanych chudakov

angelinja
15. máj 2019

@karmeliatt a inak este k tomu ze neboli ..aj o tom by sa dalo veru polemizovat nakolko uz som velmi velakrat pocula ze aj LEKARI sa utiekaju k takymto alternativam-ci su to vestci-ano aj oni tam chodia a to viem jednoducho a chodia aj k liecitelom ale oni to nemozu povedat ze su na "dve" veci ich diplomy..mam obrovske poroblym a dovolim si tvrdit ze viem si spajat veci uz viac ako lekari -ano aj z ich nenavideneno internetu a viete preco ho neznasaju??lebo im viete oponovat, v tyhcto rokoch dakujeme za internet lebo LEKAR CO POVIE sa da overit a na internete su neni len blbosti, bohuzial nakolko nemam znameno lekara nikto mi nespravi nic viac - mozem si akurát tak platit velke peniaze za súkromných na ktorých ale nemam.

monchichichi
15. máj 2019

@gabka mech si pozrie film dokiment na netflixe- Heal. Je to o tom ako sa da vyliecit silou mysle a o tom ako pracuju s myslou liecitelia- o nicom inom to nie je

monchichichi
15. máj 2019

@angelinja medicina je skvela- na liecenie akutnosti, operacie ale pricinu nevylieci zial:/

shumacher
17. máj 2019

doporučujrm aj tento dokument

https://www.youtube.com/watch?v=kFbIvPY5eh0
sandrita124
24. júl 2019

@kasssija ahoj ma prosim tato liecitelka aj webovu stranku?a kde v bratislave lieci?ďakujem

maloprezyvok
6. aug 2019

@sandrita124 ja mam dobre skusenosti s touto veneficanatura.wordpress.com

oli18
6. aug 2019

@maloprezyvok reklama na teba?

maloprezyvok
7. aug 2019

@oli18 to nie je mozne kedze som len student a dokonca mediciny 😂😂 ale chapem uplne beznu reakciu

maloprezyvok
7. aug 2019

@oli18 a som dokonca k alternative extremne skepticka kedze studujem medicinu ale ked mate extremne bolesti a cpu do vas lieky na chorobu ktoru nemate vyskusate vsetko.. a tato pani je lekar ktory presiel k alternative takze som to skusila a pomohlo

rebeca1712
21. sep 2019

@kasssija prosim vas,odkial je?

danielka55
31. okt 2019

@libeth Ahoj. Pomohla ti? My mame jedno ivf neuspesne za sebou. Ideme do dalsieho. Rozmyslam uz aj nad nejakou babicou alebo liecitelom.

maloprezyvok
31. okt 2019

@danielka55 skúste túto 0940 333 580

jazminn
31. okt 2019

@danielka55
liečiteľka a bylinkárka Anna Kopáčková z Vrbového, ona predsa pomohla toľkým ženám.... je aj tu na fóre debata....

dilino
9. jan 2020

štefan zakuťanský tiež piše knihy a pomáha ľudom pri rôznych chorobách

anetademeterova
9. jan 2020

@malachov
@malachov prosīm Vás kolko berie€

jazminn
10. jan 2020

@dilino no určite, opisuje hlavne z iných knih, ved je to obyčajný gadžo z Cigeľky...v jeho okolici ho nikto neberie vážne....obačte sa!!!

standuska
20. feb 2020

Dobra liecitelka je Gloria Jarka , je sčítaná v zdravej výžive ,má dar v rukách,vie liečiť aj na diaľku. Venuje sa aj tarotu, ociste od zlych energií, je médium Kontakt na ňu je 0902 853 549, odporúčam

martinasukennikova
12. máj 2020

@olivia77 mozem poprosit info

mata1278
6. jún 2020

@lentilienka dobrý deň aj ja poprosím kontakt a kde sidli

marca12
6. jún 2020

@angelinja veru peniaze ta mozno nevyliecia,ale predlzia zivot. Inak sa o teba staraju a spravia aj nemozne,ak im das do obalky tucne vsimne

andulka782
8. júl 2020

@standuska prosím vás, odkiaľ je tá Gloria Jarka

sasulka228
17. júl 2020

Dobré skúsenosti mám s liečiteľkou Gloriou Jarkou, je to človek, ktorý má v rukách silu. Je sčítaná, má veľa rôznych certifikátov ohľadom liečenia, tarotu, očíst. Je médium skoro na všetko má odpoveď . Mne pomohla so silným zápalom čreva. Keby nebolo jej, tak by som sa znova vrátila do nemocnice, kde som pred tým strávila 3 týždne ....Kontakt na ňu je : 0902853549,

vsv
3. feb 2021

@anton3 Dobrý večer máte ešte čislo na toho liečitela?

vsv
3. feb 2021

@anton3 Potreboval by som pomoc to čislo už neplatí

malicka1986
Odpoveď bola odstránená
paula1502
6. sep 2021

Ahojte, ta Gloria Jarka,ktorú tu spomínate, skúšala som jej písať mail aj správu a žiadna reakcia.
Treba jej volať alebo ako?
Ďakujem🙂)

gabika63
13. máj 2022

Ahojte, jednoznačne odporúčam pani Gloriu. Pani Gloria mi veľmi pomohla s mojou chorobou a som jej za to nesmierne vďačná! Zo srdca odporúčam! Ak máte aký kolvek problém určite ju kontaktujte, kontakt na pani Jarku, gloria.jarka@gmail.com a tel. číslo 0902853549.

vyvrtka
14. máj 2022

@gabika63 Ano suhlasim, pomohla aj mne, je naozaj dobra, nechodim k lekarom ale k nej. Často krat vidi viac ako lekari.