Rakovina + účinky THC / vitamín C

nemale
14. jan 2019

Viete mi prosím poradiť , sme vo veľmi ťažkej situácii , nejakú vhodnú alternatívnu liečbu ? Rakovina podľa všetkého 3.stadium . Čo sme zatiaľ našli bol veľmi pozitívny účinok vitamínu C a THC , neviete poradiť ako to s nimi je pripadne výhody a nevýhody . Po prípade iné metódy . Ďakujem

shilla23
14. jan 2019

@nemale vraj vysoke davky vitaminu C vnutrozilne zmensuju nadorove ochorenia a zastavuju minimalne progress ochorenia.. bol vyskum kde toto testovali v afrike zistili pozitivne ucinky chceli to dat na verejnost a farmaceuticke firmy co ryzovali na chemoterapiach to ututlali .. ak su financie minimalne by som to vyskusala nieje to lacne daju sa kupit v lekarni infuzie (C v tabletach je neucinne lebo telo vyluci nadbytok mocom takze to nema zmysel) .. no a THC na potlacanie bolesti je velmi ucinne ale priamy vpliv na uzdravenie to urcite nema ..

prevenar
14. jan 2019

@nemale ..co viem tak THC nema ziaden ucinok voci rakovine, len tlmi bolest a navodzuje lepsiu naladu. Vit C moze pomoct ..odporucam nastudovat si intravenozne podavanie. Lepsi ucinok a moznost vyssich davok vs oralne podavanie. - https://www.pascoe.de/en/products/detail/pascor...

dalej mozte skusit vit B17 - injekcne aj oralne podanie. https://www.tjsupply.com/vitamin-b17-injections...

osobne by som urcite presiel na vegansku stravu varenu zo zakladnych potravin a s velkym obsahom listovej / korenovej zeleniny.

neviem aky ma vplyv zvysena hladina kyslika na rakovinu ..ak pozitivny, tak urcite prospeje hyperbaricka komora.

prestudujte si nieco o kryokomore. myslim ,ze by to mohlo byt prospesne .

drzim palce

zuzka565
15. jan 2019

Moja mamina ma chronickú lymfaticku leukémiu. Ona užíva B17 v mandľových jadrach, pije čaj z pupavoveho koreňa, celaskon a vseliake iné čaje co si po kukala na nete co je dobre na jej chorobu. A výsledky jej pekne klesajú. Poklopem si.

biokozmetika
15. jan 2019

u nás v rodine bola tiež pred 8 rokmi diagnostikovaná rakovina 3.stupňa a po pár chemo to bohužiaľ tak nešlo ďalej lebo človek sa strácal pred očami. lekári dávali veľmi malú nádej....pár mesiacov života. vtedy sme začali riešiť alternatívu- breussova metóda, žiadne mäso a mliečne výrobky po dobu cca roka( po tom už len veľmi obmedzene- domáce, kozie mlieko atď.), Ccko, mandľové jadierka ale samozrejme, že veľmi pomohla zmena životného štýlu, dýchacie cvičenia, mentálne nastavenie, viera a podpora rodiny atď...na rakovinu má všetko toto obrovský vplyv.

mkado
1. mar 2019

Dobry vecer, vrelo Vam odporucam prirodne produkty na baze aloe vera od firmy forever. Ponukaju siroku skalu vitaminovych doplnkov. Medzi nimi aj ucinne a overene vitaminy aj na tento druh choroby.Viem poskytnut v pripade zaujmu viac info.

mimuska99811
10. okt 2022

Prosím pomohol niemu tento vitamín? Zvažujeme pre našu onko pacientku babku. Ďakujem za skúsenosti