icon

Skúsenosti s poradcami zeleného jačmeňa a chlorelly

martinarm
16. aug 2025

Ahojte,

som rozhodnutá si objednať produkty od firmy GW, avšak našla som zatiaľ 2 stranky: https://www.chlorella-jacmen.sk/ a https://www.asls.store/.
Pri prvej chlorella-jacmen.sk/ je možnosť výhodnejšieho nákupu 3+1, nie je možné objednať len 1 balenie na vyskúšanie. Objednanie je následne možné len cez poradcu.

Pri druhej asls.store, poradkyňa je Andi Timková, akú máte skúsenosť s touto stránkou? Nie je možnosť výhodnejšej ceny. Objavuje sa častejšie na sociálnych sieťach.

Aké máte skúsenosti s poradcami týchto produktov?

A druhá otázka, užívali stre ich aj pred alebo počas tehotenstva? Ak áno, všimli ste si nejaké pozitívne alebo účinky?

Vopred ďakujem za odpovede.

marci987
16. aug 2025

Pripnem sa.

inom75
16. aug 2025
@marci987

Pripnem sa.

@martinarm
@marci987 ak chcete kontakt na poradkynu (straaaasne zlata baba) mozem poskytnut. Ja som tiez chcela uzivat, no pri mojej diagnoze sa neodporuca.

inom75
16. aug 2025
@marci987

Pripnem sa.

@marci987 pozeram, ze si z BB. Tak ona, ak sa neprestahovala, tiez tam zije.

marci987
16. aug 2025
@inom75

@martinarm
@marci987 ak chcete kontakt na poradkynu (straaaasne zlata baba) mozem poskytnut. Ja som tiez chcela uzivat, no pri mojej diagnoze sa neodporuca.

@inom75 Prosím ťa akú maš diagnozu?

inom75
16. aug 2025
@marci987

@inom75 Prosím ťa akú maš diagnozu?

@marci987 pisem do IP

deni9
16. aug 2025

@martinarm ahoj ja to užívam aj s deťmi, a mame veľmi dobrú certifikovanu poradkyňu ak by si chcela kontakt poskytnem ti

mackosuta
16. aug 2025

@martinarm rada poskytnem informácie, som aj poradca GW, skúsenosti výborné, rada pozdieľam odobne...posielam link na e-shop www.gw-int.net/sk/kategorie?code=katkasuta🍀

martinarm
autor
19. aug 2025
@deni9

@martinarm ahoj ja to užívam aj s deťmi, a mame veľmi dobrú certifikovanu poradkyňu ak by si chcela kontakt poskytnem ti

@deni9 napisala som ti spravu

0327850788
Odpoveď bola odstránená