icon

Skúsili ste už hubovú kávu?

mikro4
5. sep 2025

Ahojte, čoraz častejšie sa mi zobrazuje na intragrame a Facebooku reklama na hubovú kávu. Vraj má ísť o kávu s extraktom nejakých zdravých húb. Pozerala som Provitalis a Mushroom cups. To mushroom cups mi pripadá trošku lepšie a dôveryhodnejšie. Skúšali ste už takú kávu? Ako chutí? Mne je po tej klasickej vždycky ťažko od žalúdka, a hľadám nejakú alternatívu.

minenkaa
5. sep 2025

@mikro4 pijes zalievanu kávu?

4stanka4
5. sep 2025

@mikro4 Manžel to pil (inak kávu nepije vôbec len zelený čaj tak neviem co to mal za ulet) Ledva vypil jedno balenie lebo mu to bolo ľúto ze to bolo drahé ale vravel ze nič moc

anonym_2ad8d8
5. sep 2025

@mikro4 moj sef to jeden cas pil, bola to kava s hubou Reishi, normalne mleta. Tak strasne to smrdelo, ze to sa proste nedalo. Daval si to do kavovaru, co sme potom 20 kav museli urobit, aby sme vedeli vobec kavu po nom vypit. Mame kavovar, kde si vies dat aj mletu kavu a ked to tam dal, tak to cele pachlo, vsade v kuchyni bol taky neprijemny puch z tej kavy.

mikro4
autor
6. sep 2025
@anonym_2ad8d8

@mikro4 moj sef to jeden cas pil, bola to kava s hubou Reishi, normalne mleta. Tak strasne to smrdelo, ze to sa proste nedalo. Daval si to do kavovaru, co sme potom 20 kav museli urobit, aby sme vedeli vobec kavu po nom vypit. Mame kavovar, kde si vies dat aj mletu kavu a ked to tam dal, tak to cele pachlo, vsade v kuchyni bol taky neprijemny puch z tej kavy.

@anonym_2ad8d8 to ste ale mali asi tu provitalis či? Tá mushroom cups píšu že je instantná

mikro4
autor
6. sep 2025
@minenkaa

@mikro4 pijes zalievanu kávu?

@minenkaa ako kedy

minenkaa
6. sep 2025
@mikro4

@minenkaa ako kedy

@mikro4 lebo moj muz mal zo zalievanej kávy tiež ťažko na žalúdku ,začal piť espresso a v pohode

zuzanka1390
6. sep 2025

@mikro4 ahoj, mala som instantnu. Pila som ju s mliekom, nic vynimocne. Ku koncu mierna pachut. Neviem ci sa tu da zohnat ta znacka my ju mame z Ameriky. To bola taka zmes aj kolagen v tom bol. Nic extra. Taka jemna chut, mozno keby dam iny pomer vody a mlieka. No chutilo to ako nescafe 2v1😅. Podla mna🤷🏼‍♀️

zuzanka1390
6. sep 2025

@mikro4 neviem ci sa tu da zohnat...

orisker
7. sep 2025

Hubová káva...?
To mi pripomenulo jednu epizódu z amerického seriálu Sopranovci.
Jedna z hlavných postáv - mafián, Američan talianskeho pôvodu - tvrdil, že len Taliani vedia pripraviť dobrú kávu a veľmi si zakladal na tom, že v jeho obľúbenej talianskej cafeterii mu robili pravé talianske espresso, klasickým spôsobom.
No a potom ho zavreli za drogy na pol roka a medzičasom sa v tej cafeterii vymenil majiteľ a zmenil sortiment. Potom sa on z toho väzenia vrátil a ako správny Talian si zašiel do "svojej" kaviarne na poctivú taliansku kávičku. Mladučká neskúsená servírka ho samozrejme nepoznala a úctivo sa ho spýtala, akú príchuť si želá: jahodová, kiwi, mätová...?
On na ňu chvíľu neveriacky pozeral, potom vytiahol revolver a rozstrieľal im celú kaviareň.
😃

kitty88
7. sep 2025

Tieto "kavy" podla mna s kavou maju spolocny len nazov... Aku kavu pijes? Mne takisto byvalo tazko z preprazenych kav, ktore bezne dostat v obchodoch. Odkedy objednavam kavu priamo z praziarni, ktora nie je prepalena, nic mi nie je. Odporucam miesto tych hubovych "kav" radsej kvalitnu kavu z nejakej praziarne.