icon

Slez nebadaný. Pomáha pri fimóze?

sweetangel20
7. jan 2010

ahojte maminky.nemáte niektorá skúsenosť so slezom nebadaným? vraj sa to používa u chlapcov pri fimóze. Len chcem vedieť, či to naozaj pomáha. Ďakujem pekne

daakotaa
2. dec 2016

@mi2106 ahoj.My máme tiež problém s tou blankou. Miestami je uvoľnená a miestami drží ako kliešť. Už mám aj výmeny list na urológii ale krpec je tak strašne citlivé dieťa ,že ešte stále váham a dúfam že to povolí samé. Avy ako napredujete?

mi2106
4. dec 2016

@ daakotaa ahoj, my sme práve včera absolvovali násilné strhnutie predkožky u urológa ☹ , bohužiaľ, zapálil sa mu pipík, veľmi opuchol....Nesúhlasila som s tým, no lekár mi tvrdil, že už mi raz vyšiel v ústrety a že už mu to treba strhnúť....uf, bolo to hrozné, plakala som s ním....a potom aj doma, keď pri cikaní ukrutne plakal. My sme sa mesiac kúpali v sleze a myslím, že sa mu to trošku pohlo, kúpila som aj slezovú mastičku, no za tie dva týždne sa to ani nemohlo moc pohnúť...teraz trpnem, čo bude ďalej, či sa mu to opäť neprilepí, máčame sa v repíku, kamilkách, potom skúsim opäť ten slez....držím v palce, nech toto nezažijete ☹

janelle5
4. dec 2016

@mi2106 ahoj moj syncek to tiez absolvoval.Tie prve dni boli strasne ani cikat nechcel.prvy den po sme nestahovali a dalsie dni kupali v repiku a 2x denne stiahli predkozku natreli Framykoin.Bol to boj ale museli sme.Ak to nebudes stahovat hned od zaciatku urcite sa to zlepi naspat a ste tam kde predtym.Po tyzdni uz ani nevedel ze ho nieco bolelo.Je tomu uz 1 a 1/2 roka a ziadny problem nema a stahujeme kazdy druhy den pri sprchovani.Drzim palce nech sa mu to dobre zahoji.

daakotaa
4. dec 2016

@mi2106 a vy ste mali predkozku prilepenu po celom obvode?

anina717
25. feb 2017

@sindas ahoj, máš ešte slez? Kvet alebo vňať?

sindas
26. feb 2017

@anina717 uz nie..

anduska1111
13. máj 2017

tiez sme si presli kade cim ... povedali nam ,ze maly ma vrodenu fimozu,nutna obriezka...skusali sme kortikoidnu mast,slez,kupele,kade co..boli sme u piatich doktorov..len jeden povedal,nestresovat,treba cakat,dieta je vo vyvoji tak sme cakali..maly ma coskoro 5 rokov a velmi sa tesim,ze sa to samo vekom napravilo..

marley7
19. máj 2017

Ponukam na predaj slez nebadany, ktory uz chvalabohu nepotrebujeme a veeelmi nam pomohol. Tak ak by mal niekto zaujem prosim piste do IP.

marley7
19. máj 2017
mimida
19. máj 2017

@unique26 Ahoj, tento krémik sa môže dávať priamo na pipíka?

adazdca
19. máj 2017

@mimida áno, mamičky dávaju priamo na pipík ten krém 🙂

zuzana2302
7. jún 2017

mam slez nebadany vnat a slez lesny kvet mozu byt aj tieto??

adazdca
7. jún 2017

@zuzana2302 kludnes môžeš na kupel použiť aj to 🙂

zuzana2302
7. jún 2017

@adazdca na kupel sa dava 1hrst na 5l vody studenej a nechat cez noc vyluhovat a potom priahriat ?

anjelik2358
7. jún 2017

@zuzana2302 ja tak dávam 🙂

adazdca
7. jún 2017

@zuzana2302 áno tak sa to robí.. je to macerat v studenej vode. potom precedíš a prihreješ... a ja som to máčala napr. len lokálne v pohári, lebo do toho kupela treba moc tých byliniek 🙂

zuzana2302
7. jún 2017

@adazdca ked to prihrejem tak to prelejem do lavora a tam si sadka ok dakujem no dufam ze pomoze

zuzana2302
7. jún 2017

@adazdca
a este sa opytat to mozem pri kazdom kupani mu macat v tom pipika ci len obcas sa to moze pouzivat

malibu777
9. júl 2017

Ponukam na predaj slez nebadany-kvet, co nam zostalo, uz nam netreba, krasne nam to pomohlo. 14 krab. po 1 eur. Predavam vsetko komplet. Kto by mal zaujem, poslite IP. Dakujem

adazdca
10. júl 2017

@zuzana2302 joj až dnes som si všimla, že si ma označila .... ja doporučujem, ked už začne človek riešiť toho pipíka, tak dôsledne, tj. povenovať sa tomu a zakaždým pridať a máčať to v tom odvare slezu..

zuzana2302
10. júl 2017

@adazdca takze kludne aj kazdy den pri kupani,sprchovani

adazdca
10. júl 2017

@zuzana2302 áno...

zuzana2302
10. júl 2017

@adazdca ok diky krasne a treba to na noc dat vyluhovat ci staci rano a vecer mozem pouzit

adazdca
10. júl 2017

@zuzana2302 kludne aj od rána do večera..

zuzana2302
10. júl 2017

a myslis ze mam to dat do chladnicky ked je tak horuco neskysne mi to len tak na stole???

ririan
26. júl 2017

ahojte, my mame rovnaky problem, dnes sme boli u urologa, nejde nam to stiahnut, ma tam uz aj nazberkaný ten maz či ako sa to vola, ide nam to stiahnut len veeeelmi maličko, asi 2-3mm, a dr. odporučil obriezku 😨 z čoho mam nenormalny strach, kedze mame este aj mastocytozu a tam je narkoza nie moc dobra....a mame len dva roky, takze narkozou by som ho nechcela trapit. poradte čo robit, dakujem vopred.

bazoskaa
26. júl 2017

@ririan slezovy kremik od Justu ste skúšala?

adazdca
26. júl 2017

@ririan podla mna máte este dosť času ... skus teraz v lete kupanie v tých bylinkách, prípadne aj mastenie tým slez. krémom... my sme tam mali tiež nazberané.. tu smegmu, také biele hrudky, ma to rozčulovalo, ale nezapalovalo sa mu to a potom som stale skusala stahovať a podarilo sa mi dať tie biele blbiny von

katyt
26. júl 2017

@ririan určite vyskúšajte najprv slezový krém od JUSTu, my sme s ním začali keď mal syn tuším až 4 roky, natierame už skoro rok. Predtým mu predkožka nešla stiahnuť vôbec a už je skoro dole. Postupne sa to uvoľnovalo, takže určite odporúčam a na žiadnu obriezku ešte nechoďte, aj tak je ešte malinký, v takom veku by som to vôbec ešte neriešila, len ak by sa to neupravilo neskôr. Ja som skúšala aj Slez nebadaný byliny, robiť kúpel, ale to nám nezaberalo.

ichtys
26. júl 2017

Ja ho tiež doporučujem, nám zabral tiež, robím Just, mala som doma a nesklamal🙂