icon

Slez nebadaný. Pomáha pri fimóze?

sweetangel20
7. jan 2010

ahojte maminky.nemáte niektorá skúsenosť so slezom nebadaným? vraj sa to používa u chlapcov pri fimóze. Len chcem vedieť, či to naozaj pomáha. Ďakujem pekne

denisocka
7. máj 2014

@mircalla tak ja viem , ze ked ju mne trebalo , musela som mat recept - ale je to uz par rokov,takze kludne to teraz moze byt,ako pises ty. ja sa hadat nebudem 😉

petulka90
11. júl 2014

dievčatá môžem namiesto slezu nebadaného použiť slez maursky?

albinek
13. aug 2014

😀 😀 😀 😀

sesminka
17. aug 2014

@cerez mozem sa opytat kde sete zohnali slez nebadany???

cerez
18. aug 2014

@sesminka Svokrovci ho kúpili v lekárni, ja zas v čajovni.

cerez
18. aug 2014

@petulka90 Ten sme mali tiež. Ak sa nemýlim, ide o také fialkavé kvety. Takže áno.

cerez
18. aug 2014

@mimu2 Z toho kvetu je farba taká fialkovo-modrá. Ono záleží či ide o bylinky slezu z listu či kvetu. Podľa toho je aj rozdielna farba.

podzahradna
19. aug 2014

@waitinka7
Ahoj,prosim ta to bol cisty triamcinolon masr na pipika?DAKUJEM

podzahradna
19. aug 2014

@cerez
Prosim ta slez kvet,alebo listy na pipika?VDAKA

cerez
19. aug 2014

@podzahradna Posledne sme používali kvet.

waitinka7
20. aug 2014

@podzahradna
no ja uz si to presne nepamatam, ale myslim, ze ano.

shania31
20. aug 2014

Maminky, kde kupujete Slez nebadany? Da sa objednat aj cez net? Prip. v BA, SC kde sa da kupit?
A pouzivate kvet alebo vnat? Dakujem.

petulka90
20. aug 2014

@cerez áno fialové, vraj by mal mať teda rovnaké účinky...kúpeme zatiaľ len tretí deň, uvidíme..

cerez
20. aug 2014

@petulka90 Uvidíš! Len nič nerobiť na silu a na doraz. Každý deň len po troške.

petulka90
20. aug 2014

@cerez snažím sa a nč, žiadny pokrok, vy ste to pomocou slezu pretiahli?

vitacalcin
26. aug 2014

@kapu47 boli ste napokon na stiahnuti predkozky? Ako to dopadlo?

vitacalcin
26. aug 2014

@lucia29 pomohlo vam?

lucia29
27. aug 2014

@vitacalcin pomohlo nam, ale u dr. sme boli aj tak..... ukazal mi ako to spravne robit. teraz je to fajn, za vyskusanie vic nedas.......

janulana
9. okt 2014

viete mi poradiť, kedy by som mohla použiť na stiahnutie predkožky ten slez nebadaný? Malý má zatiaľ 13 mesiacov a nejde mu to dole. Mám ešte počkať?

veronikakira
21. okt 2014

@yaska135 ahoj tak teda kupel pomohol?

danieli
8. nov 2014

ahojte mam este tri balenia slezu maurskeho, co sa nam zvysil, ak by mal niekto zaujem, poslem za postovne

cecily
21. nov 2014

@danieli Ďakujem, bylinky prišli 🙂 🙂 🙂

danieli
21. nov 2014

Dakujem za spravu, nech pomozu

lucianinko
3. dec 2014

maly ma 2 roky aj 3 mesiace a tiez mu to nejde stiahnut ☹ ma iba taky akoby prstenec a dalej s tym nemozem pohnut ☹ precitala som si tuna vase prispevky a skusam tiez kupel v sleze, dnes sa ideme kupat po 4krat zataila ziadne zlepsenie ☹ bojim sa ist s malym k urologovi pevne verim ze aj nam slez pomoze

lucianinko
3. dec 2014

chcela by som sa spytat ci robim dobre ak maleho kupem v 10l vody do ktorej pridam 2 hrste kvetov slezu? a ci je ta voda dobra ak je tmavozelena alebo hneda, nema byt modra? a este som sa chcela spytat ci ten macerat mam najprv predsedit alebo najprv zohriat a potom predsedit, dakujem za info

veronikakira
4. jan 2015

Baby ja mam na predaj slez nebadany aj slezovy kvet, uz nam netreba🙂

livia341
4. jan 2015

@veronikakira a pomohol Vám? ako často sa v nom kúpal? dakujem

ena70
4. jan 2015

treba pretahovat pipika uz od malicka....ziadne macanie v bylinkach....

petulka90
18. jan 2015

Ahojte, môjmu synovi slez čiastočne pomohol...sice na urologiu sme museli, ale ziadna obriezka...len mu to dr jemne pretiahol...kozicku mal vdaka slezu pruznejsiu..

aaddeell
24. feb 2015

@petkula mast som uz kupila co presne si natierala? aj dierocku?alebo iba okolo, davla si vacsie mnozstvo? maleho kupeme v sleze dnes to bude 4 krat ale moc zlepsenie nevidno ☹