Slez nebadaný. Pomáha pri fimóze?
ahojte maminky.nemáte niektorá skúsenosť so slezom nebadaným? vraj sa to používa u chlapcov pri fimóze. Len chcem vedieť, či to naozaj pomáha. Ďakujem pekne
dievčatá môžem namiesto slezu nebadaného použiť slez maursky?
😀 😀 😀 😀
@waitinka7
Ahoj,prosim ta to bol cisty triamcinolon masr na pipika?DAKUJEM
@cerez
Prosim ta slez kvet,alebo listy na pipika?VDAKA
@podzahradna Posledne sme používali kvet.
@podzahradna
no ja uz si to presne nepamatam, ale myslim, ze ano.
Maminky, kde kupujete Slez nebadany? Da sa objednat aj cez net? Prip. v BA, SC kde sa da kupit?
A pouzivate kvet alebo vnat? Dakujem.
@kapu47 boli ste napokon na stiahnuti predkozky? Ako to dopadlo?
@lucia29 pomohlo vam?
@vitacalcin pomohlo nam, ale u dr. sme boli aj tak..... ukazal mi ako to spravne robit. teraz je to fajn, za vyskusanie vic nedas.......
viete mi poradiť, kedy by som mohla použiť na stiahnutie predkožky ten slez nebadaný? Malý má zatiaľ 13 mesiacov a nejde mu to dole. Mám ešte počkať?
@yaska135 ahoj tak teda kupel pomohol?
ahojte mam este tri balenia slezu maurskeho, co sa nam zvysil, ak by mal niekto zaujem, poslem za postovne
Dakujem za spravu, nech pomozu
maly ma 2 roky aj 3 mesiace a tiez mu to nejde stiahnut ☹ ma iba taky akoby prstenec a dalej s tym nemozem pohnut ☹ precitala som si tuna vase prispevky a skusam tiez kupel v sleze, dnes sa ideme kupat po 4krat zataila ziadne zlepsenie ☹ bojim sa ist s malym k urologovi pevne verim ze aj nam slez pomoze
chcela by som sa spytat ci robim dobre ak maleho kupem v 10l vody do ktorej pridam 2 hrste kvetov slezu? a ci je ta voda dobra ak je tmavozelena alebo hneda, nema byt modra? a este som sa chcela spytat ci ten macerat mam najprv predsedit alebo najprv zohriat a potom predsedit, dakujem za info
Baby ja mam na predaj slez nebadany aj slezovy kvet, uz nam netreba🙂
@veronikakira a pomohol Vám? ako často sa v nom kúpal? dakujem
treba pretahovat pipika uz od malicka....ziadne macanie v bylinkach....
Ahojte, môjmu synovi slez čiastočne pomohol...sice na urologiu sme museli, ale ziadna obriezka...len mu to dr jemne pretiahol...kozicku mal vdaka slezu pruznejsiu..

@mircalla tak ja viem , ze ked ju mne trebalo , musela som mat recept - ale je to uz par rokov,takze kludne to teraz moze byt,ako pises ty. ja sa hadat nebudem 😉