Tibetská huba. Máte s ňou skúsenosti?

Zienky,
mate skusenosti s tymto liecivom?
Dostala som ho pred par dnami od susedy, tak to pijem uz asi 4 vecery, nasla som si aj nejake info na nete, ale chybaju mi osobne skusenosti.
veronika13
11. máj 2009
veronika13
11. máj 2009
tiež ju teraz pijem, rozdiel môžeš pocítiť až po dlhšom užívaní
čo som si ale všimla už teraz, je že aj z vaječného likéru sa skoro opijem 😃
majcikautor
11. máj 2009
Veronika - dik, ale tam sa diskutuje hlavne o tej vodnej kombuche, ja mam na mysli hubu, co zije v mlieku.
majcikautor
11. máj 2009
Veronika - pijes tu, o ktorej ste tam diskutovali, ci tu mliecnu?
veronika13
11. máj 2009
vodná kombucha neexistuje, ty asi myslíš vodný kefír-tibi... ten pijem, ale aj kombuchu máme. Mlieko nemám rada, tak na mliečny kefír by si ma nenahovorila 😃
majcikautor
11. máj 2009
Pod kombuchou rozumies tu hubu do vody?
Podla toho, co som tam citala, tak to je nieco ine ... ci?
majcikautor
11. máj 2009
Ja mam toto: tibi-kombucha, Vodny kefir
veronika13
11. máj 2009
pozri
kombucha
majcikautor
11. máj 2009
nie, toto nemam
veronika13
11. máj 2009
s kombuchou je menej roboty, lebo sa sťahuje po 8-10 dňoch, tibi treba každý alebo každý druhý deň, niekedy aj zabudnem a to jej nerobí dobre
majcikautor
11. máj 2009
Aha, tak nemam ani jedno, ani druhe ... ale aj ta kombucha vyzera zaujimavo podla toho, co som o nej citala
veronika13
11. máj 2009
všetky tri veci sú super, no každému nevyhovuje to isté
majcikautor
11. máj 2009
Ja som sa zatial dostala iba k tej tibetskej hube. Mozno niekedy skusim aj tu kombuchu. Tu je najlepsie si asi kupit,ze?
veronika13
11. máj 2009
pokiaľ nepoznáš niekoho kto ju pestuje, tak hej
majcikautor
11. máj 2009
Musim pozistovat 🙂
ikke
12. máj 2009
majcik, z tvojho linku som pochopila, ze mas tibi krystaliky, o ktorych je tiez tato tema:
http://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThread...
majcikautor
13. máj 2009
Pardon ... mliecny kefir mam, nie vodny. Mate teda niekto skusenosti s tym mliecnym?
sddfd
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ciatko
4. nov 2009
ja som pila tibetsku hubu asi rok. dufam, ze myslime to iste. bolo to ako spongia, zilo a mnozilo sa to v mlieku, ktorym sa huba prelievala a nesmela prist do kontaktu s nicim kovovym. trosku s tym bola robota, nebavilo ma starat sa o nu, kedze som cestovavala, musela som to stale prelievat do skla s nekovovym vrchnakom a vlacit so sebou.
ale skusenost vcelku pozitivna 🙂

Začni písať odpoveď...

Odošli