Antikoncepcia Mirena. Aké sú vaše skúsenosti?
Ahojte, má niekto skúsenosti s antikoncepciou Mirena? Stojím pred rozhodnutím dat-nedat? =-)
Ahoj veronkaj 😃 Mirena je vnútromaternicové teliesko podobné DANE len táto obsahuje len hormón -gestagén, ktorý zabráni rastu sliznice maternice a vtedy sa nemá kde vajíčko uchytiť, preto je menzes slabšia alebo vôbec, ináč všetko ostáva po starom. Preto sa odporučuje aj ženám ktoré majú problémy s myómami. A ešte nezaťažuje pečeň, keďže sa vylučuje do maternice. Ak je všetko v pohode môžeš ju mať 5 rokov
ahojte.....takze bolo dobre alebo zeby super....ani ja a ani partner sme ju necitili....dufam,ze to tak aj ostane,lebo vraj sa po prvom menzese moze este nejako posuvat...to mi povedal doktor,ze stahmi maternice,vtedy mam ist aj na kontrolu,ze ju pozrie,ci je na svojom mieste...aj ja som velmi rada,ze sa konecne oteplieva....ja mam dve deticky dcera je kozorozec a syn baran ako aj ja....
Začni písať odpoveď...

Odošli
tina35: ja som tie bolesti v podbrusku mala cely prvy tyzden a krvicku furt ale v malom, ale uz si na seba s mrenickou zvykame a je to ok 😉
iwuska: rakov milujes a nikde nic, moja, tiez si na toasi prisla pozde mily drozde,ale vsetkoma byt tak ako to je.
Viete co mam noveho? Idem si dat podvihnut prsia. Uz mam vek a dve odkojene deti a zemska pritazlivost tiez spravila svoje, takze mam uz zo seba kmplexy. Tak drzte palce, hoci termin mam az v maji 🙂 🙂 x-)