Boris Subotič. Máte skúsenosti s týmto liečiteľom?

monca301
28. aug 2009

Mate skusenosti niektora s tymto liecitelom? Ak ano napiste mi vase kladne a aj zaporne skusenosti. Dakujem

ojika
1. sep 2009

Ahoj, s tímto léčitelem nemám zkušenost žádnou. Zato můžu opravdu vřele doporučit jiného: Mistr Boris Tichanovský.
Zkus si ho hodit na net, nebo mi písni do IP - napíšu Ti více 🙂

dudri
1. sep 2009

byvala som jeho asistentka. Boris vela pomohol ...

ojika
1. sep 2009

dudri: tak to můžeš monca301 o něm napsat více než já. Znám ho jen přes manžela, který je jeho žákem.

monca301
autor
2. sep 2009

Citala som o nom,vseliake pozitivne hodnotenia. Ale potrebujem o tom vediet viac.
Moj 2 rocny syncek ma diabetes typu1. Kazdy nam vravi,ze je to nevyliecitelne,zatial. No a potom pride moj brat s tym,ze jeden jeho znamy pozna cloveka,ktoreho pan Subotic vyliecil. Pravdaze ako kazda matka som sa toho chytila a teraz zistujem o tom viac. Srdce mi vravi chod za nim,ved mozno nam pomoze,ale na druhej strane rozum vravi nieco ine. Keby sa to dalo vyliecit,tak tam idu vsetci. Viem,ze na vstupnej prehliadke vysetri nejakym pristrojom,kde musi clovek sediet 6 min. Neviem si predstavit moje neposedne dieta ako by preslo tymto vysetrenim.
Citala som,ze pan Sobotic navrhne dietu,ktoru potom budeme dodrziavat a nebude si musiet pichat inzulin. Ale co ked raz nedodrzi tuto dietu? Co potom? neposkodi mu to ine organy? ako napr pecen? mam strasne vela otazok a neviem sa rozhodnut ci mame ist k nemu. Na druhej strane sa chcem opytat aj nasej diabetologicky aky ma na to nazor. Lenze myslim si,ze nam to nedoporuci,pretoze strati pacienta. Takze neviem co robit.

Nemohla by si mi napisat kolko stoji taka vstupna prehliadka u neho?
Vdaka za rady

ojika
3. sep 2009

Ahoj, napíšu Ti do IP, jo? 😉

marusia451
23. sep 2009

Ahojte.Som tu prvy raz.Manzel ma zdravotne problemy.Vsetky vysetrenia ma v poriadku.Dnes som sa dozvedela o tomto liecitelovi.Mate s nim niekto skusenosti?A viete mi niekto povedat co to stoji?

katcok
7. apr 2010

on má vyštudovanú tradičnú čínsku medicínu a dalsie informácie nájdes na jeho web stránke, vstupné vyšetrenie sa mi marí že stojí okolo 2400 korún nejak tak, stačí si tam zavolať povedia ti to presne
ja s ním mám dobré skúsenosti, čo viem tak sa jeho pomocou uzdravilo okolo 60 cukrovkárov...

joana67
8. feb 2011

Ahojte všetci. S dr. Subotičom pracujem už 11 rokov. Spýtajte sa ma čo chcete vedieť. Ja som k nemu prišla pred 11 rokmi ako klientka. Sarkoidóza. Veľmi nepríjemné. Diagnóza na celý život. Musím chodiť celý život na kontroly. Ale mám to šťastie, že prídem na kontrolu a vždy je to ok. Nemám žiadne príznaky tejto choroby. Čo sa týka diagnózy diabetes, tam je treba prísna životospráva a hlavne strava. Absolútne sa treba zmieriť s tým, že je treba dodržiavať určité zásady. Ja poznám cukrovkárov, ktorí zjedia úplne všetko a zajedia to liekmi. To snáď to vaše dieťa nechcete naučiť. Od malička sa musí naučiť dodržiavať stravu. Zvykne si ak to budete chcieť vy. Je to ťažké hlavne pre vás, ale stojí to za to. Nebudem sa ďalej rozpisovať. Je toho veľmi veľa. Ak chcete, pýtajte sa. Neviem odkiaľ ste, ale robíme prednášky po celom Slovensku. Sú veľmi zaujímavé. Všetko o strave, alkalizácii organizmu................ Prajem Vám zdravie, šťastie a spokojnosť.

yusan
11. feb 2011

joanka, môžete mi povedať , kedy robíte prednášku v bratislave ohľadom cukrovky? alebo máte nejakú stránku, kde sa to dá pozrieť rozvrh prednášok?
ďakujem pekne

nat28
11. feb 2011

Mne dal pred niekolkymi rokmi do poriadku astmu. Pritom moj lekar mi povedal iba, nuz zvyknite si a berte lieky. Ktore mi mimochodom nejak extra nepomahali. Chodila som k Suboticovi nieco okolo pol roka a odvtedy mam svaty pokoj. Aj sezonna alergia sa mi zmiernila tak o 80%. Velmi drahe, ale odporucam. Mimochodom, lieky neberiem odkedy som tam chodila. 😉

2004
3. mar 2011

Boris Subotič? Ano možno vylieči astmu, alebo chrípku... ale niekoho to stojí aj život! Nikdy by som sa mu nezverila do ruk a nie ešte moje dieťa. Pekný večer Vám

aliza
3. mar 2011

@2004 mas s nim osobnu skusenost alebo niekto z tvojho okolia? zarucene ti mozem povedat, ze vyliecil omnoho vaznejsie choroby ako chripka a astma. Nie je to ziaden sarlatan, ak si mala toto na mysli. Pokial viem, nikomu neublizil, ani nikoho neohrozil na zivote, samozrejme su pacienti, ktori pridu, uz ked je neskoro a on nie je Boh a nerobi zazraky, to nerobia ani lekari, ale lieci komplexne, lieci priciny chorob, nie priznaky. Poznam desiatky ludi, vratane mna a clenov mojej rodiny, ktori sa unho liecili a vsetkym pomohol. Je to drahe, to si treba dopredu zvazit.

monetarny
21. mar 2012

Ja by som to nedoporucovala, tie zasady, co on doporucuje su vseobecne dostupne a treba ich dodrziavat. Chodit k nemu je vyhadzovanie penazi. Keby som mala chore dieta, asi by som si nastudovala co najviac ,dbala na lekarov a zhanala kvalitnu potravu,lebo jeme hnusobstva. Subotic nemoze cvyliecit viac.

gabooca
15. máj 2012

No ja som k nemu chodila asi rok, pred cca 4rokmi. diagnoza cerstvo zisteny diabetes 1.typu. Nebol vobec lacny, kazda vodicka, olejcek stali isty obnos penazi. Prikazal mi zmenit stravu a pila som tie vodicky, robila procedury ktore mi naordinoval. Myslim ze v urcitych diagnozach moze pomoct, ale cukrovku 1.typu nie. Aspon u mna sa to za ten skoro rok nepodarilo..schudla som, a pichala som si menej inzulinu, lenze dodnes neviem ci to bolo vdaka nemu alebo vdaka tzv. honeymoon (ked si diabetik zacne pichat inzulin slinivka sa zregeneruje a chvilu funguje este). Myslim ze vsetky procedury pomahaju skor pre cukrovkarov 2.typu, ktorym sa nedari schudnut atd. Mam s nim vsak negativnu skusenost..v ramci svojich procedur zvykol napravat chrbticu a raz mu to uslo. Chcel aby som mu chytila jeho stvrdnute muzstvo 😠 odvtedy ho za profesionala nepovazujem a nikdy viac som unho nebola.

2004
6. júl 2012

@aliza Ano žial mám sním osobnu skúsenosť, ŽIAL...Ako môže jeden obyčajný človek hlásať že vylieči to a hento. Čo je to za titul, že Dr. a kto mu ho dal? Nemusíš ma poučovať ja som totiž vďaka nemu pochovala svoju milovanu osobu a poznám kopec ľudí, ktorí ich pochovali tiež. Takže ja ťa zas môžem ubezpečiť, je že dobrý akurát len na liečbu chrípky. Nikdy nesúď človeka dopredu!!!! 😠 😠 😠

hruska50
6. apr 2013

Subotičovi ide predovšetkým o predaj jeho vlastného tovaru. Lieči vás tak dlho ako len može a pri tom predáva svoj tovar, ktorý mimochodom nie je lacný. Keď mu poviete, že preferujete zdravý životný štýl,veľa zeleniny, ovocia, málo masa, tak ho vytočíte do krajnosti,lebo on uznáva len to čo povie on. A podľa neho človek má jesť 3 krát za deň maso!!! Ďakujem za takú pseudoliečbu,vďaka nemu sa mojej manželke len pohoršil zdravotný stav. Keď mu poviete,že užívate nejaké vitamínové alebo minerálne doplnky tak vám povie,že sú to vyhodené peniaze,ale vzápatí vám naordinuje tie jeho doplnky na ktoré vám nebude stačiť peňaženka...skrátka len to je dobré a super,čo má momentálne na predaj...a má veľmi slabú diagnostiku chorob,pri vašich zdravotných ťažkostiach len hľadá, čo by to tak mohlo byť a hľadá veľmi dlho...a ešte niečo, je dosť lepkavý na pekné ženy-pacientky...

bublinka127
21. aug 2013

No zaujala ma jeho stránka, ale po týchto príspevkoch naozaj neviem, či tam pôjdem...potrebujem pomôcť ale už naozaj, keďže naši lekári liečia len to čo vidia a každý to svoje, potrebujem aby sa na mňa pozrel niekto komplexnejšie a dal ma už konečne po polroku dokopy, aby som neodchádzala od lekárov s bolesťami..

vikiajsi
15. jan 2014

Dobry den,prosim Vas ma niekto skusenosti s dr Suboticem,myslims profesionalnej strany,ci sa sprava tak ako sa patri lekarovi,ci niekto(zeny) nemaly zle skusenosti s nim?Vopred dakujem

darktrixy
28. jan 2014

Ahoj vikiajsi, ja som k Borisovi prestala chodit pred pol rokom, nechodila som k nemu ani dlho, treba uznat ze vela vie. Za pat rokov zdravotnych problemov a neschopnostou naseho zdravotnictva mi vedel diagnostikovat co mi je ale vysledky sa nedostavili, on akoby sa zameral iba na jednu vec, vela o vas zabudol lebo ma fakt velmi vela pacientov no mala som pocit ze ma aj velmi nepocuva, a zacala som mat ine tazkosti jeho akupunktura mi pomahala na konkretnu vec ale ´´odisla´´ do dalsej..a tie jeho vyrobky su nehorazne predrazene ale fakt ze neskutocne. Nevidela som v tom proste zmysel, a moja penazenka uz vonkoncom nie a isla do centra ktora vyuziva biorezonanciu v bratislave pri bajkalskej a tam vysledky uz konecne vnimam a penazenka netrpi z daleka tak vyrazne..A skutocne je dost lepivy ak sa mu pozdavate vyzorovo.

marcela91
14. mar 2014

@gabooca no fuj, to je nechutne, mala si tam poslat svojho muza na "kus reci" a nie mu zato este platit, ale vacsia ostuda je popisat to na net, aspon sa to dozvedia ludia 😝 😝 😝

gabooca
18. mar 2014

@marcela91 vtedy som muza este nemala 🙂 ale je pravda ze ma to totalne sokovalo a odrovnalo..odvtedy o nom uz nechcem ani pocut.

martina46
6. apr 2014

velmi zaujimava skusenost s tou "lepivostou" 😖
nedavno som davala znamej odkaz na jeho stranku, v spojitosti s lanovym olejom, ten som kedysi od neho brala, inac som nikdy u neho nebola.
ceny samozrejme dost vysoke, ale pokial by mal pomoct....
ak lieci vela ludi, vzdy sa najde mnoho, ktorym pomohol a samozrejme aj u ktorych neuspel, tak je to aj v modernej medicine, zial tiez casto "liecba" konci tragicky ☹

miskaas
24. máj 2018

Dobrí deň pán Boris ja mám ťažkosti stále pod bruško amnebiem čo to je ak máte čas tak mi pomôžte dakujem