Pomôžete mi s výpočtom mojich plodných dní?

drobcek2011
9. okt 2017

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či by ste mi vedeli pomôcť 🙂 s priateľom chceme bábätko. Len neviem ako si mám presne vypočítať plodné dni. Našla som na internete všelijaké kalkulačky ale neviem presne čo do nich mám zadať. Beriem antikoncepciu značky Belara (21 tabletiek)
14.9 som začala brať antikoncepciu ale poslednú tabletku som si už nezobrala. Špiniť som zacala 6.10. a menzes som dostala den na to 7.10.
Chcela by som zistiť kedy mám presne plodné dni aby sa nám hneď zadarilo. Menzes mi trvá cca 4 dní a potom každý štvrtok začínam brať antikoncepciu.
Veľmi pekne ďakujem za radu a hlavne za odpísanie. 🙂

bale1rinka
9. okt 2017

@drobcek2011 ktovie ako budeš mať ovuláciu keď si teraz vysadila antiku, kľudne to môže byť, že hneď po menzese otehotnieš alebo sa to zadarí po pol roku? to je u každej ženy rôzne, v tvojom prípade by som si merala bazálnu teplotu v ústach každý deň(aj počas menzesu proste každý deň) o rovnakej hodine,v ústach podrž teplotem do 3minút. teraz by si mala mať hodnoty vyššie ako keď ti menzes skončí. a ostane na tých nižších hodnotách a akonáhle sa ti teplota zvýši tak prebieha ovulácia a vtedy treba skúsiť ťuťuli muťuli s mužom, alebo si rob každý deň napr. o 11:00 hod ovulačný test z moču (len to bude finančne nákladnejšie) a keď budeš mať na ňom dve paličky rovnakej silnej farby (tmavo fialová tmavo ružová) tak sa posnažte lebo do 24-48 hod prebehne ovulka...

pininka
9. okt 2017

@drobcek2011 plodny den by si mala mat okolo 25.11. odporucam dva dni pred a aj tri dni po skusat. Ak chces.odsleduj si aj hlien. Kym je husty a biely tak niesi plodna,ked je ako lepidlo, priesvitny,tak si. Drzim palce.

lilyianka
9. okt 2017

@drobcek2011 nejak tomu nerozumiem...prestala si brat antiku,chces ostat tehotna a vyratat si plodne dni a kazdy stvrtok beries zase antiku?????

nikusiak9
10. okt 2017

Po antikoncepcii ti moze aj trvat kym sa ti rozbehnu vajecniky a vobec rozbehne ovulacia

bona
10. okt 2017

Podla mna je fajn pockat aspon dva mesiace po vysadeni na to, ako sa ti rozbehne cyklus. Aby si si aj ty sama potom tie plodne dni lahsie vypocitat. Pretoze ako pisu dievcata vyssie, je dost mozne, ze po vysadeni antikoncepcie to moze trvat dlhsie, ale zas nemusi. Ja som brala HAK cca 7 rokov, po vysadeni som pockala na 1."normalnu" menstruaciu, potom na druhu a ked som videla, ze mi nabehla viac-menej pravidelne, zacali sme skusat. Plodne dni som vsak nepocitala a v podstate som otehotnela hned. Niekedy je tomu lepsie nechat volnejsi priebeh..a ked sa dlhsie nedari, tak az potom to zacat riesit. Drzim palce!

lety17
29. nov 2017

@drobcek2011 stiahni si aplikaciu,ta ta dokonca aj upovedomi na plodne dni kazdy mesiac 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre