Skúsenosti s antikoncepciou Vexya

blazonko1994
11. mar 2015

ahojte...prosim vas mate niektora skusenosti s antikonepciou Vexya? ja ju pouzivam asi jeden mesiac a kazdy den som strasne unavena aj ked sa dobre vyspim a nic sa mi nechce...mali ste niektora podobne ucinky?

chabbye
22. sep 2015

Ahoj, ja ju beriem a takisto som unavená...chcem sa opýtať: prsia narástli? A co priberanie??

martina198927
19. okt 2016

Ahoj, ja som dnes dostala VEXYA antikoncepciu a chcem sa spytat ci sa s nej pribera a ci su nanu nejake zle ohlasy dakujem za skoru odpoved.

luinkaa
30. nov 2016

Ahojte baby.... bola som si vyzdvihnut tabletky vexya... v den prveho krvacania mam zacat uzivat tabletku....len gynda povedala toto a ked som sa pytala lekarnicky v lekarni ta mi povedala ze mam zacat bielimy tabletkamy tak teraz neviem poradte..

manusik
25. apr 2017

Ahojte zienky akurat mi predpisala gynekolo.tutto antiku viete mi povedat nejake priznaky alebo nieco s cim ste mali problem ked stee ju brali?
Vdaka 🙂

miskaa_m
6. nov 2017

Ahojte chcem sa spýtať užívam vexiu mesiac a som v polovici druhého blistra a dostala som menzes neviete či je to v poriadku alebo sa mám poradiť s lekárom ďakujem za odpoveď 🙂

danusik208
4. sep 2018

Ahojte. Zacala som prvykrat uzivat antiku a rovno tuto Vexyu. Doktorka mi odporucila este mesiac pouzivat prezervativ alebo si davat pozor, pretoze nemusi byt hned ucinna,ale na letaciku je napisane, ze zena je chranena hned alebo po 7 dnoch od zacatia uzivania tejto antiky. Ake mate skusenosti? Davali ste si aj vy este mesiac pocas uzivania pozor, alebo?

looo
9. apr 2019

Ahojte 😊 Tak vexyu užívam už tretí mesiac. Menzes sa upravuje podľa tabletiek, to znamená, že keď začnem brat biele, začne mi aj cyklus. Po mesiaci sa to takto upraví samé. Menzes trvá len tri až štyri dni a je dosť slabý, čo je skvelé. Prve dva týždne sme sa chránili ešte kondómom a potom už nie, všetko je v poriadku. Akurát mi pôsobí na psychiku. Som unavená, často ma chytajú depresie a mám dní prežívania, také tie kedy mi je "nijak". S ostatným som spokojná.