Ahojte žienky..zaujma ma ake mate skúsenosti s volno predajnou antikou Pharmatex ci už ten krém alebo kapsule... je spoľahliví,kolko to už užívate...a skratka všetko 🙂 teším sa na Vaše odpovede a skúsenosti....Vdaka
Mám jedno balenie krému pharmatex s exp. 11/2014 a asi ho nevyužijem, takže predám za 4 eurá s poštou.
Ahojte, chcela by som sa opytat ci by mi niekto vedel poradit. V piatok som zistila ze som tehotna, tak som dnes chcela ist k svojej gynekologicke,ale sestricka mi povedala ze mam prist az o 3tt.Ale prisla som dnes z roboty a slabo krvacam tak neviem ci mam ist rano za nou,ale bo je to normalne ze az po 3tt ma prist na vysetrenie
@nikolet_89
to nie je ze rovna spravna rada, treba vediet o čom slecna hovori. Pharmatex je krem ktory niči spermie, problemy zo stitnou zlazou atd nie su na mieste, neprenika do krvi posobi cisto na spermie.. takze kludne moze kupit a pouzit bez vedlajsich ucinkov. Jedine teda sa ako pri kazdom kreme moze objavit alergia.
@atenaf
@angelita
@tilly
@marcelatje
Baby už pred tým ako som mala tohto priatela som s mojim ex použivala pharmatex čipky, všetko prebehlo ok neotehotnela som. No teraz som to opať skusila s mojim terašim priatelom a pri sexe toho dosť vytieklo? dali sme si čipky .. mam sa obavať alebo stalo sa aj vam, že to z vas tieklo? dakujem za odpoved, mydlo som pred ani po nepouživala :
@natalinka328 ja mám síce krém, ktorý tiež vyteká, ale všetko v pohode, ak si dodržala všetky zásady z letáku a nepoužila mydlo tak by sa nemalo nič stať 🙂
@marisoul dakujem, len som sa zarazila ked som "vytiahla" a dosť tam bolo z toho čipku. Dakujem za rýchlu odpoved
A sledujete niektorá plodné dni podľa ms a jonasovej metódy spojením s týmito cipkami v neolodnych dní? Ja som tri mesiace po pôrode, tri deti, čipky v chladničke ale doteraz som nemala ešte odvahu ich vyskúšať. Aj keď asi to je účinnejšie ako prerusovana súlož 🙂
My sme používali Pharmatex krém rok a neostala som s ním tehu.Až keď som ho prestala používať,takže u nás fungoval 🙂 teraz ho používame pol roka,sem tam ako si na neho spomeniem,väčšinou pár dní po skončení mrchy a asi 10 dní pred začatím ms,cez najplodnejšie dni používame ochranu.Ale radšej krém ako tie kapsule čo sa vkladajú,lebo som čítala hlavne na českých forach ,že veľa zien z nich ostalo tehu,nestihli sa rozpustit a tak...u nás teda krém fungoval a to sa umývam aj pred stykom intímnym gélom ,akurát po styku už nie...počas používania krému by sa nemalo umývať mydlom a takisto ani po ..
@sonicka777 a držíš sa plodných dní podľa ms alebo jonasovej metódy? Ja kojim a zatiaľ normálna ms ešte nebola
@gabuchah väčšinou podľa ms,meriam sem tam aj bazalnu teplotu a viem,ze 9 dni pred ms by mali byť neplodne dni,tak zatiaľ to s kombináciou Pharmatexu funguje
Mne fungoval a funguje perfektne. Este jedna vec môže mať na to vplyv, psychika, ak ste v strese a stále sa bojíte, že otehotniete, tak presne to sa vám stane. My fungujeme z mužom tak, ze vzdy nakonci vyberie alebo s pharmatexom alebo minimum kondomov, už asi 5 rokov od narodenia malej. Krém sa rozpúšťa hned, čapíky až za 5 minút, ked uz je potom, krém vytečie dosť rýchlo, capikom to trvá, ale dá sa to, idem na wc, zatlačím ako na velku a väčšina vyjde von. Hlavné dodržať návod a dávkovanie a nestresovat. Nic nie je na 100%! Kamoška si zabudla vziať tabletku a hned bola v tom a druhá, ktorej povedali, že deti mať nebude, že nemusí nič brat, tak ma krásne dve deticky. Život si cestu nájde!
Ak by bol zaujem, predam neotvorene balenie capikov. Za 3€
@desinka001 ešte aktuálne?😉
@renie77 uz nie
Ja ju mám, dva kusy chýbajú, leží mi to v chladničke, kľudne predám
Za 5s poštou
Baby mam doma balenie cipkov pharmatex ak mate zaujem predam za symbolicku cenu jedna tam uz chyba. Nesadla mi. Expiracia je 2/2018 . Pre zaujem piste ip.
@kikushka2386 ahojte no aj nám sa to objavilo to stipanie a pálenie, ale nie len u mňa, ale aj u partnera...
@elenka103 pri každom novom styku si daj cipku... Aj keď je to do tích štyroch hodín...
@zuzanamv zlatko mne je to jedno ja som zase v tom:D chichi manzela som presviedcala tka sme ja davali aj endavali pozor:D 😉 a konecne princeznickuuuuuuuuuuu 😵 😵
ako sa mate?